Днес направи рекорд от шише - цели 90мл
. Вече съм спокойна, че ако е гладна ще прояде и от шише ако ме няма. 2 месеца се учим на това, не беше лесно.
. Вече съм спокойна, че ако е гладна ще прояде и от шише ако ме няма. 2 месеца се учим на това, не беше лесно.
на всичкото отгоре от няколко дни се опитва да суче по 6 пъти за денонощие, като преди това бяха 7, а на мен 6 ми се струват много малко. Може да пробваш да кърмиш в просъница, на тъмно, тихо, люлеейки, шшшшшкайки, пробвай. Моята се кротва като я залюлея.
направих грешката веднъж вечерта след баня да я сложа и цяла нощ сменях дрехи, чаршафи и приспивах. Molly, и аз се притеснявам като теб, но се сещам, че и двете ми по-големи деца категорично отказваха да стоят по корем, но се развиваха съвсем в норма, даже най-големият започна супер рано да се обръща. А малкият доброволно и с кеф се обърна сам по корем чак на 7 месеца, представи си колко некомфортно му е било. Така че гледай бебето да е добре, ти като го държиш изправено дълго време заради рефлукса, вратлето се тренира чудесно. Аз както не я бях слагала по корем, сега като пробвах се изправи много добре.
пък и 3 броя зимно време вкъщи са ми в повече с малкото бебе
Препоръчани теми