Отговори
# 660
М благодаря ти за съвета Simple Smile За сега не успявам да пропусна защото реално вече пропускам 1 заради това че тя от седмица разреди яденето си но гледам да не точа повече мл . ще взема лицетин и мента май се пиеше

Ти като цяло искаш да я спираш или да я намалиш и да си е на смесено?

# 661
да я спра защото размера на дясната ми гърда става все по фрапантен от лявата и скоро ще съм като клоун. И защото трябва нон стоп да цедяи да съм около глупавата помпа. и мисля до 4 тия месец да я спра изобщо, имам малко и замразена така че има смесено можеби до 5 тия ли с замразена кърма. Тя и сега яде АМ и си изяжда една кутия на 3 седмици горе долу

# 662
да я спра защото размера на дясната ми гърда става все по фрапантен от лявата и скоро ще съм като клоун. И защото трябва нон стоп да цедяи да съм около глупавата помпа. и мисля до 4 тия месец да я спра изобщо, имам малко и замразена така че има смесено можеби до 5 тия ли с замразена кърма. Тя и сега яде АМ и си изяжда една кутия на 3 седмици горе долу

АГ-то ми ми предписа хапчета за спиране Достинек.. 2дена по 2таблетки на ден,но не се наложи тя сама си се регулира. Ако искаш питай, но и на мои познати това дават Simple Smile

# 663
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, с какво занивахте бебета си, когато бяха на 1.5 месеца? Моята бебка понякога се буди доста преди времето за хранене. Ако е час, ОК, правя тоалет, люлея на шезлонга, правим гимнастика и така добутвам до часа за хранене или горе-долу. Но ако е повече време и не мога да я доприспя, настава ад. Изнервя се, плаче, аз не искам да храня много по-рано от на 3 часа, но и нямаме точен режим, защото понякога прави по-дълги паузи от 3 часа и аз не я будя. Местя с макс 30 мин. напред, ако показва, че е гладна. Често и гимнастика не става, защото връща мляко по малко и не мога да я сложа по корем. По играчки не се заглежда, пускам въртележката, но не я отразява още. Настава едно носене, заглежда се, после плаче. Често се случва и да не заспи качествено и да се буди след 45 мин-1 час. Това е и през нощта, снощи заспа нормално чак в 4 часа. За през деня гледам умишлено да не я приспивам много, за да будува повече и да спи през нощта. Но понякога не спи добре нито денем, нито нощем.

# 664
Трябва да е натурално спирането при мен , че в достинекса и всички подобни има моята прослувута лактоза. Тааа ще взема лицетин и ментов чай

# 665
По-нагоре коментирахте за курсовете на Мамо, спи ми се - от Черния петък си взех курса за сън от 3 месеца+, и чаак от 5-6 дена насам намерих време да го гледам.. ами още от самото начало видях пропуски и неточности в съня при нас и се оптивам още от сега да ги откоригирам. Има смисъл според мен.
Ако всичко е точно по-натам ще взема и курс за самостоятлено заспиване, че в момента с Явко се приспиваме на ръце и... оставам без ръце.

# 666
Вие кой курс гледате този 0-3 или от 3 тия месец който е ? Аз си взех този от 3 ти месец.
Малката пак почна ла има скандални колики, от както спряхме пробиотика положението е трагедия, и утре си ги чака отново Наринетата да изобутаме до 3 ти месец . Няма да ни сложат ваксината заради голямото количество болни , и ще сложим само ротарикс. Имало ротавирус в момента така че внимавайте момичета .

Бочи,на каква цена е курса след 3ти месец?

# 667
144 лв , намален е . Той к 2 в 1 Режим на бебето от 3 м до 3 Години и самостоятелно заспиване.
Днес мойта е много странна наистина, Цял ден е на ръце от колики е, обаче как то си ядеше по 150 мл днес в 6 сутринта яде 120 в 10 изяде 60 мл и в 11:30 още 30 после в 2 яде 150 мл в 5 90 мл , в 7:30 120 мл. в 10 часа изяде 90 и повърна на фонтан .
което не го схванах това повръщане предвид това че не е яла кой знае колко много.
Вече наистина не зацепвам това повръщане на фонтан кога и защо се случва чесно казано. Утре ще слагаме ротарикс и сигурно ще стане още по фрапантно с тия колики. Ще се моля на Наринето което утре пристига.
Иначе ние тука от 2 дена се забавляваме с един балон с хелий , много и харесва.Рита с краката. и го гледа и му се смее.Голямо забавление.

# 668
Тези лекции за сън ми приличат на някакво тайно ръководство за бебетата, където е липсвало в оригиналната опаковка. Но щом кзвате, че помагат, нека. Познавам близка, която има силна нужда от такова и за двете си деца, че там е някаква каша със заспиванията от раждането до ранна детска възраст.
При нас засега не намирам смисъл от помощ. Всичко се случва горе долу нормлно и през деня някак си си спи където й да е.
За яденето на моето - все така яде по малко. Но на моменти засилва и суче по-дълго от 5 минути. От шише рекордът й изцедена кърма е 70мл и то за интервал от половон час с разни кратки почивки. Представям си как на прегледа пак ще е с малко нддаване, но иначе дрехите й умаляват. Сега носи или 3-6 или за 6 месеца, всички 0-3 дрехи са й малки и ги архивирах.

# 669
Кали, ако искаш може да хвърлиш един поглед и на клипа на PolinaSofia с Йоана. Има го в ютуб канала й. "Среща с консултант по детски сън..."
Иначе да и аз мисля, че като майки, придаваме прекалено голямо значение на този сън и всичките му правила..дори и когато няма нужда. Аз усещам че почвам много да се влияя от таблиците и да случвам всичко по час, което внася напрежение и целия ми ден минава в следене на часовника- минаха 2 часа, трябва да яде. Мина половин час, защо още спи? и т.н
В групата на недоспалите пък коментираха, че повечето консултанти не се занимават с бебета под 4 месеца, да им гласят режими и т.н... Освен това забелязах, че има разминаване в таблиците за сън на различните консултанти.. ако щеш и на английски. Накрая ти казват, че всичко е ориентировъчно.

Вашите мъници колко часа пауза правят през нощта? Мисля си, че госпожицата спи много и искам да сверя часовника.

Блу, защо искаш да храниш през 3 часа? Според мен е много това време. Аз до скоро кърмих през час и половина. Сега втроя месец минах на два, но се случи от самосебе си. Иначе и на мен ми е проблем това да измислям с какво да я забавлявам малката. Книжка, дрънкалка, разнасяне.. ама й омръзва бързо. Добре че таткото се навърта покрай нас, че му я връчвам и той най често я приспива 🙂

# 670
А знаете ли колко струва консултацията за детския сън със специалист? Чудя се кое е по-смислено- да си закупя курса или да си платя на консултант за лична консултация... освен това аз съм привърженик на Елена Чапалова, дали Йоана е от нейната школа, знаете ли? Защото школите са различни и методите също.
При моето бебе има много кратки дремки от по 30 минути, първата е така, втората е така, третата е по-дълга и 4 и 5 са също кратки. Пробвам да ги удължа и да я доприспя, но се получава рядко. Толкова много изчетох и изгледах и пак нещо не правя като хората. Не се преуморява, интервалите ги спазвам стриктно.

# 671
Аз от началото си се водя по самото бебе... той си свикна на 3 часа през деня, единствено ми се ще поне 5часа да прави нощем,но гледам да си се водя по него.. Ние сме на АМ и се чудя дали да не започна на храня на 4ч и да увелича с още 10мл храната? Вие как мислите? Или е още малък. Предния месец наддаде доста и педиатъра ми каза,че може и на 4 часа да го храня..Той е от тези бебета,които много рядко ревът за храна 😀😀 давам му 140мл готова смес 😀

# 672
  • Варна
Аз от началото си се водя по самото бебе... той си свикна на 3 часа през деня, единствено ми се ще поне 5часа да прави нощем,но гледам да си се водя по него.. Ние сме на АМ и се чудя дали да не започна на храня на 4ч и да увелича с още 10мл храната? Вие как мислите? Или е още малък. Предния месец наддаде доста и педиатъра ми каза,че може и на 4 часа да го храня..Той е от тези бебета,които много рядко ревът за храна 😀😀 давам му 140мл готова смес 😀
Аз от две седмици увеличих на своя глава на 150 мл, от тогава яде 4 пъти дневно и цяла нощ не яде. Общо взето същото общо количество за деня както когато ядеше по 120мл, но тогава се будеше задължително по един път, понякога и по два, в зависимост кога точно сме легнали. (На 28ми става на 3 м )
Мен лично много ме натоварват тези правила за сън, за хранене и го давам по-полека. Колкото толкова и както дойде. Гледам да се наслаждавам повече, не съм на изпит в крайна сметка Stuck Out Tongue Winking Eye
Редактирам се, 150 мл вода с 5 л. АМ

# 673
Само се вклбчваи да кажа че в русия яко се практикуват консултантите по сън и всеки който е взимал такъв е изклбчително доволен Simple Smile Пък тоя курс ще го видя де Simple Smile

# 674
Мен лично много ме натоварват тези правила за сън, за хранене и го давам по-полека. Колкото толкова и както дойде. Гледам да се наслаждавам повече, не съм на изпит в крайна сметка Stuck Out Tongue Winking Eye
Редактирам се, 150 мл вода с 5 л. АМ

И аз така, ако поиска да яде на 2рия час и 40 минути няма да го мъча, а ако мрънка след час и половина, знам че не е за ядене.
Тони стана на два месеца в понеделник. Още не сме увеличили на 150 мл като даваме АМ, защото толкова се радвам, че не повръща. За да направим 150 трябва да е в по-голямото шише, дето 1+ месеца с по-голяма дупка и яде по-бързо и някой път повръща, та още ползваме шишето за новородени. Като давам кърма от шише давам 130-140, ако иска, щото някой път по-малко си му стига, пак от малкото шише - доливам. Но скоро трябва да даваме 150, защото той си увеличава периода без храна нощем и сигурно по някое време ще мине на 5 хранения, сега е на 6.
Бочи аз се цедя 4 пъти на ден - стига за около 2 и половина яденета. Суче малко на последното ядене също. Едното ядене му е в полусън и яде малко.

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 11:32 от Одри ♡

Общи условия

Активация на акаунт