Тема № 23 - "Обучение в пандемия - дистанционно и присъствено" - Декември 2021

• 40 187
  • 1 083
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Мда.. Янев да накара Стойчо да ходи в Лозен и да седне да брои наличностите, че май договорените ги вкарва в наличните бройки. https://m.dnevnik.bg/bulgaria/2021/12/02/4289167_ministur_sresht … o_e_neiasno_koga/

# 91
в това, което пуснах пише, че всички се връщат в понеделник. Може би съм изтървала някой преден пост, но не видях да пише че всички щели да се връщат.
при положение, че 2 часа по-рано написах, че на големия ми син са съобщили, че от понед. всички се връщат онлан. Сега да чета, че всички се връщат присъствено - ако това не е луда работа, не знам какво е ...???

# 92
Хоп и новина !!!
Дано само да не е медийна изява. Чакам новата заповед

Заповядай, поста в който се пусна новината.

# 93
  • гр. София
Има и заповед:

# 94
  • София
Къде?

# 95
  • София
Лина, постът е нечетлив Simple Smile Надявам се да го редактираш.

# 96
  • София
Лина, това не е заповед.

# 97
В обласите Силистра и Сливен заболеваемостта днес е съответно 265 и 269 на 100 000.
Вероятно и за там няма да са нужни тестове в понеделник.

# 98
  • гр. София
Съжалявам, трудно се справих от вълнение Flushed Тази заповед (ред.  да, не е заповед) и коригираната декларация ни я изпратиха в Школо (класният р-л). И извънредна РС.

# 99
  • София
Пак да кажа: това не е заповед.
Не знам как си представят всичко това да се случи до утре 14:00 часа. Направиха на луди калинки директорите на училищата. Особено тези, които им се връзват на всяка заповед със срок на действие максимум два дни до появата на нова такава.

# 100
  • София
Да попитам тези, които са по-паметливи от мен, в последната заповед от 29.11 не се ли говореше за тестване с НЕИНВАЗИВНИ антигенни тестове, а в сегашното писмо думата "неинвазивни" я няма. Промяна в правилата ли има или съм проспала нещо?

# 101
в това, което пуснах пише, че всички се връщат в понеделник.
А сега новото двайсе е, че няма да се връщат, щото нямало тестове за всички.

# 102
В класът на сина ми има момче, което иска да се върне, но майка му не го пуска, 11.клас! Dizzy Face
Първо ми стана смешно, а после ужасно тъжно.

Ай да излиза поредната заповед, че съм се хванала на бас и съм на път да спечеля.
А и да мога официално да напусна темата. (като потребител Wink)

И все пак поздравления:
За Увекинд, че си позволиха да отворят първи.
За частните училища, че си издействаха разрешение/заповед сами да си осигурят тестовете.
За директорите на Испанската и СМГ, които показаха, че ако има желание има и начин.

бих казала най-вече поздравления за всички онези родители, които засипваха МОН, МЗ и други институции с писма, седяха пред министерствата и достигнаха до представители. Не мисля, че някое от горепосочените постигна нещо за останалите

# 103
  • София
И ние получихме писмото от Кастрева, заедно с декларации до 14 г. и над 14 г. В тях пише, че ще се тества с неинвазивен тест с проба от слюнка.
Децата със ЗС няма да се тестват. Утре до 10 ч. трябва да отговорим. Ако паралелката не събере 50% ЗС+тест, остава на ДО.

# 104
Би трябвало да става дума за някой от одобрените от МОН неинвазивни тестове, нали имаше списък с такива.

Общи условия

Активация на акаунт