Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...- 32

• 99 766
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
  • Стара Загора

# 706
Втората му жена беше толкова ревнива, та на него постоянно му се налагаше да доказва, че с първата нищо не е имало.

# 707
# 708
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 709
Влизам значи в един китайски магазин да си взема евтино очила. Гледам, гледам, то цветове, то форми, с незнам си кви защити...По едно време идва един китаец и пита дали може да ми помогне. Обяснявам аз моето затруднение, а той със загадъчна усмивка "Аз има за теб един специален очила" и ме дръпва настрани.
Пробвам аз, поглеждам в магазина и баа***му. Всички голи! Свалям ги, всички облечени. Въобще без да се колебая и да се пазаря за цената, бързо плащам и бегом преди да е размислил.
Излизам на улицата, слагам очилата да ги тествам и ... голи. Свалям очилата - облечени.
Прибирам се набегом в къщи да се похваля на жената. Слагам очилата и влизам. Жена ми и комшията голи седят на леглото. Свалям очилата - пак голи!
Дее*а и китайски боклук дее*а. Кога успяха да се развалят тези очила?

# 710
  • София
Всеки уред може да стане машина за пушек. Особено ако не си чел инструкциите.

Няма летящи чинии! Това са измислици и слухове, пускани от извънземните.

Един ден ще срещнете прекрасен човек, който няма да иска да има нищо общо с вас!

Знаете ли, че болшинството от българските пенсионери, лесно могат да сменят своите спестявания за евро? А някои даже за две евро!

- Покажете ми на календара последния ден, когато сте имали сексуален контакт.
- Имате ли календар на Маите?

- Скъпи, знаеш ли, че няма жена с две еднакви гърди? Винаги едната е по-голяма, а другата по-малка.
- Е как пък при теб и двете са по-малки?!

- Това е Вашият първи ПСР тест, нали?
- Да, как познахте?
- Интуиция.
- Може ли да се обличам вече?
- Разбира се.

# 711
  • София
Млад индианец отишъл при вожда и се примолил:
- Велики вожде, дай на Млад войн жена. Млад войн вече достатъчно голям за жена!
- Дааа! - мъдро казал вождът.
- Млад войн голям и силен, ама глупав още. Той не знае какво точно се прави с жена и ще я похаби. Затова Млад войн да отива в гората и десет дни да тренира на хралупи. След това вожд ще му даде жена.
Нямало как, отишъл Млад войн в гората и десет дни усърдно тренирал. Върнал се след това и велик вожд му дал жена - хубавата Малко цвете. Млад войн хванал Малко цвете за ръката и я отвел във вигвама. Малко цвете се съблякла и Млад войн я помолил да се наведе. Малко цвете се навела с готовност и зачакала трепетно. Млад войн застанал геройски зад нея и ѝ нанесъл свиреп шут в задника. Малко цвете отхвръкнала почти до тавана, приземила се нескопосано в купчина кожи и промълвила уплашено със сълзи в очите:
- Защо Млад войн бие Малко цвете? Нима той не я харесва?
- Напротив, много харесва! - отговорил Млад войн.
- Млад войн вече не е прост, той първо проверява за пчели!

# 712
  • тук, на мястото си

# 713
# 714
- Добър ден! Кога ще си получа поръчката?
- Не знаем.
- Кажете ориентировъчно.
- Ориентировъчно.

Скрит текст:
Последните 2 месеца се борих със сетни сили да получа 2 пратки, затова ми стана много любим Laughing

# 715
Според проучванията:
- 80% от жените смятат з*дника си за дебел, 10% го смятат за много кльощав. Едва една на десет жени харесва з*дника си и се радва, че се е омъжила за него.

# 716
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 717
Жена към мъжа си:
– Мислиш ли за нея?
– Не.
– Мислиш, мислиш. Ако не мислеше, щеше да попиташ „За Коя?“

– Чух, че си на диета.
– Така е.
– Да ама току що изяде 3 банички!
– Е да, ама аз исках да изям 6, а изядох 3!

Закуска, обяд и вечеря в леглото – мислите си „романтика“. Друг път… дископатия

Мъжка ни работа… Като купуваме кола, проверяваме за всякакви възможни дефекти и недостатъци. Опре ли до избор на жена – гледаме само екстрите.

Прибира се един от работа и гледа – на масата бележка: „Мама е болна. Ще спя при нея.“ После гледа – бележка на хладилника: „Стопли си вечерята в микровълновата.“ После – на спалнята друга бележка: „Лека нощ! Сънувай ме!“
Писнало му, облякъл се, рекъл да си обуе обувките, а там – бележка: „Къде, бе? Къде?“

Надпис в женска тоалетна:
– Пешо, обичам те! – Петя
Под него друг:
– Много си проста, Пешо ходи в другата тоалетна!

– Марче, защо не си взимаш от кюфтетата и салатата? Много са вкусни!
– Ами защото, Петре, другите ходят на кино с чипс и пуканки.

Не е трудно да отмъкнеш чужд мъж. Я опитайте да го върнете на жена му!

Майка към учителка:
– Как можахте да дадете такова домашно „Ако една бира струва 40 стотинки…?“ Баща му цяла нощ не е спал!

# 718
Вуте бил на пазар в София, влязъл случайно в един сексшоп, дълго оглеждал и накрая си харесал една надуваема кукла. Платил, получил инструкции от продавача как да я ползва, прибрал се в село и се похвалил на жена си:
- Виж, Пено, какво си купих от София!
- Какво е това, бе Вуте?
- Надуваема булка, какво. Когато си ми сърдита ще си онождам нея и вече не можеш ме изнудва.
Пена се уплашила, че губи ценен лост за командване на Вуте, а и започнала леко да ревнува, та се притиснала към него и попитала хитро:
- Вуте, а нямаше ли в магазина, така и надуваеми мъже?
- Не, Пено, нямаше.  За мъже имаше само резервни части...

# 719
  • София
Семейство англичани на ваканция във Валенсия...
Съпругата:
– Скъпи, нашият син утре навършва 16 и мисля, че вече трябва като мъж с мъж да му обясниш какво прави кравата с бика, овцата с овена, свинята с нереза...
– Чудесно, съгласен съм, скъпа!
Вика синът им да се приближи и му казва:
– Джон, ще имаме много важен мъжки разговор с теб. Сипи си едно уиски! Ти, спомняш ли си, когато ония ден бяхме на онова скатано плажче до лагуната?! И там видяхме две голи мацки да се къпят, зяпахме ги и... накрая ги опънахме?! Е, майка ти иска да знаеш, че тва също го правят кравите, овцете, прасетата...

Общи условия

Активация на акаунт