Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...- 32

• 99 792
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 76
  • София
Никога не ловете снежинките с уста. Не всички птици отлитат на юг...

По новините казаха, предвид започналите снеговалежи, че всеки, който се отправя на път, трябва да има вериги, буксирно въже, одеяло, лопата, фенерче и резервна гума. Трябва да ви кажа, че в автобуса ме гледаха малко странно!

Мамка му, наложи се да прекъсна ваканцията си на Пуерто Ваярта, за да си спазя датата за подпис в бюрото по труда!

- Вчера абсолютно случайно срещнах жена ти и най-неочаквано, три пъти подред разбрах, че тя ти изневерява!

- Тате, вече няма да излизам с теб да се пързалям с шейната!
- Млъкни и дърпай!

- Скъпи, защо толкова ме подозираш?! Не трябва да си мислиш, че всеки мъж, който е в гардероба, ми е любовник.

Windоws: Сигурни ли сте, че искате да изтриете избраните файлове?
Потребител: Не.
Windоws: Късно...

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 23:04 от Reinа

# 77
Вчера абсолютно случайно срещнах жена ти и най-неочаквано, три пъти подред разбрах, че тя ти изневерява!

Между колеги:
- Я ми кажи, ти спа ли с жена ми докато бях в командировка?
- Какво значи "спа ли"?
- Това е дипломатично за "прави ли секс..."
- Добре, дипломатично: дремнах три пъти.

===

Аз същност много харесвам чалгата. Тя ми помага да се пренасям на други места. Например, като чуя чалга в заведението веднага се премествам в друго

# 78
# 79
Членовете на High-mile клуба обикновено не стюардесите, а още по-малко пилотите. Иначе вица е хубав

# 80
Ее, тя мечката от къде да ги знае тия подробности? Joy

# 81
  • тук, на мястото си
Отива Кире при джипито със страшна болка в лакътя. Доктора без дори да го погледне отсякъл:
- Утре сабалян на гладно пълниш ей тва шишенце с урина и ми го носиш за анализ.
Кирето бил расов българин, и като такъв разбирал от всичко, включително и от медицина.
- Докторе, каква урина бе. Мен лакътя ме боли.
- Утре сабалян урина. - останал непреклонен доктора.
Кире решил да му покаже на тоя доктор къде зимуват раците, и вместо кротко да се изпишка в шишенцето сложил в него по малко урина от жената, дъщерята, тъщата, и дори от котката. На края добавил и малко спирачна течност от колата. На сутринта занесъл тая адска смес на доктора и зачакал. След два часа доктора го извикал пак в кабинета си и му казал:
- Имам една добра новина за теб. Тъща ти е пътник. Има още месец два на тоя свят. За котката не се притеснявай. Напълно здрава е. Дъщеря ти е бременна с близнаци в третия месец, ама то това като за шестнайсет годишно момиче си е нормално. Жена ти има хламидии и за това не ти пуска, а ти като лъскаш бастуна в тясната тоалетна си удряш лакътя на ръба на мивката и за това те боли.
Кирето шашнат хукнал по стълбите, а доктора се провикнал след него:
- И да не забравиш да смениш накладките на Голфа че ще се пребиеш някъде.

# 82
# 83
Когато ти се появят пари - появяват се жени! Появят ли се жени - парите изчезват! Изчезнат ли парите - изчезват жените! Изчезнат ли жените - появяват се парите ...
Ако от този омагьосан кръг успеете да изтръгнете жените - ставате богат!

Когато казвам на моя, че ще сме заедно навеки, започва тихичко да плаче... Толкова е романтичен милия...

Абе, на тези новите матраци с мемори пяна, някой знае ли как им се трие меморито?!
Че жената се прибира...

- По какво си приличат верния и изневеряващия мъж?
- И двамата са искрени и съжаляват…

# 84
Действието се развива в град Шарлот, Нова Каролина . Адвокат си поръчва кутия пури (24 броя). Много рядък вид и много скъпи ($15, 000 кутията). След като кутията пристига, адвоката бърза да ги застрахова. Направил застраховка на пурите против кражба, всякакъв вид природни бедствия включително пожар.

За около месец време, преди още да е направил и първата вноска към застрахователната полица, адвоката изпушил пурите и завел иск срещу застрахователната компания. В иска, той обяснил, че пурите били безвъзвратно загубени “в серия от малки пожари” и настоява застрахователната компания да му изплати загубата.

Застрахователната компания отказва да плати, основавайки се на очевидните причини, че адвоката е изконсумирал пурите по най-популярния начин – изпушил ги е. Адвоката ги съди … и спечелва делото! Произнасяйки се, съдията се съгласява със застрахователната компания, че иска е маловажен и безсмислен. Въпреки това, съдията казва, че адвоката държи полица от застрахователната компания, която застрахова пурите против пожар, без да се казва в полицата точно какъв пожар не е приемлив. Следователно застрахователната компания е длъжна да изплати застраховката.

Вместо да губи време и пари в дълги процедури и апели, застрахователната компания приема решението на съда и изплаща на адвоката $15, 000 за да покрие “загубата” на толкова ценните пури в серията от малки “пожари”. Сега, дръжте се за стола, защото идва най-готината част. След като адвоката осребрява чека, застрахователната компания пуска оплакване в полицията, искайки ареста на адвоката. Обвиняват го в причиняването на 24 пожара.

Арестуват го! В съда, застрахователната компания вади на показ застрахователната полица и адвокатското свидетелство от предишното дело. Адвоката бива обвинен за причиняването на 24 умишлени пожара на застраховано имущество и бива осъден на 24 месеца затвор и $24, 000 глоба.

# 85
Хареса ми!
Супер готин!
Благодаря, че го сподели!!!!!!🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

# 86
# 87
  • тук, на мястото си

# 88
Минаха месеци, откакто си поръчах и платих книгата "Как да измамим някого в интернет при онлайн продажба".
Още не е пристигнала.

# 89
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

Общи условия

Активация на акаунт