Искам да кажа ... (189) през декември 2021

• 54 660
  • 1 183
  •   1
Отговори
# 1 140
Честита Нова година и от мен, момичета!
Да сме здрави и всичко да се случва така, както искаме! 🎉

# 1 141
  • гр.София
Честита Нова година 🎊
Да сте здрави и щастливи, много ми е приятно тук 🥰
На мен от баницата ми се падна-здраве!

# 1 142
  • при моите деца .....
От нета
"Всеки път, когато закачите на стената си нов календар, закачвате поле, на което да напишете мечтите си. Не давайте химикалката си на друг, напишете най-красивата си приказка!"
Нека споделим хиляди щастливи мигове, сбъднати мечти и посетени дестинации през тази година в темата.
Много е уютно тук! Heart

# 1 143
  • на Мелмак
Честита да ни е новата година!
Пожелавам за всички много здраве, много щастливи моменти и много пътешествия! Simple Smile

# 1 144
  • София
Честита 2022!
Лошото да е по-малко.

# 1 145
Честита Нова година,  момичета.
Нека сме здрави, щастливи и спокойни.

# 1 146
  • София
Честита Нова Година! Мили момичета, желая ви здраве, сърца пълни с любов и сбъднати мечти!

# 1 147
Добро утро!

Много забавно изкарахме ние снощи,  посрещнахме я подобаващо,  доволна съм.  Днес активна почивка.

# 1 148
  • Canada
За много години, момичета!

Здраве, споделени щастливи мигове с любимите хора и много късмет да имаме! 🍀🥂❤

# 1 149
Честита Нова Година!
Здрава и успешна да е!

# 1 150
  • Бургас
Добро утро!

Искам почивка днес, но за обяд сме в свекърва ми. Нито съм преяла, нито препила, 7 часа спах и въпреки всичко ми е много мързеливо.

Вчера хвърлям по едно око на готовите късмети, преди да ги наредя в баницата и на бебето се замислям дали на някого му е желание, понеже от 4 двойки трите сме с по две деца, че и големички. Четвъртото семейство обаче са с едно малко момиченце и решавам да сложа късмета с мисъл за тях. Още в началото на вечерта става ясно, че момичето е бременна, а феята-орисница, демек аз, ви е ясно какъв късмет изтегли Joy

Дописвам се. Честити да са днешните именици! Здрави да са!

# 1 151
Добро утро!
Честита нова година!
Ние я проспахме. После съседите пресъздадоха епизоди от някоя си световна война. Супер неприятно беше.
Сега гледам Конят на Уенди по Канал 1 и чакам концерта на Виенската филхармония.
После се самопоканихме у свекървата.
А, за късметите: падна ми се пътуване нза нос Добра надежда и посещения по приеми.

# 1 152
  • дядовата ръкавичка
Честита Нова година! Здрава, щастлива и безковидна да е Simple Smile

Спокойно с децата я посрещнахме и ние. Хареса ми. На щерката се падна екзотично пътешествие. Смятам да се присламча към нейния късмет. Сега се настройвам за реванш на белот, че вчера ни набиха.

# 1 153
  • някъде ... тук ...
За много години, момичета! Здраве да има!

У мен дойде парата. Късметите на децата още не ги знам. Отделихме им 2 парчета баница, че не бяха с нас. Ще си ги отворят сами.

# 1 154
Честита Нова 2022 година!
Благословени да сте вие и семействата ви. Нека новата година ви донесе много здраве, късмет и спокойствие. А, ако има емоции, те да са само приятни и изпълнени със смях и щастие.

Честито и на имениците. Свети Василий да им носи здраве, любов, радост и късмет.

Като изключим зарята на незнайно колко места из града, а ние имаме гледка на поне половината от тях, беше доста прилично с гърмежите тази година. Гръмнаха някоко пиратки тук-там по улицата, където имат момченца в къщите, но беше поносимо. Комшиите извиха едно хоро на улицата и общо взето до към 12:30 с данданията беше приключено.

Последна редакция: сб, 01 яну 2022, 13:41 от 2в1

Общи условия

Активация на акаунт