Искам да кажа ... (189) през декември 2021

• 54 657
  • 1 183
  •   1
Отговори
# 1 155
  • Germany
За много години! Здрава и успешна да ви е новата година!
Преди малко ставаме ние. Мъжа ми сега отива да вземе големият от купона и се връщаме на гостито да си доядем тоновете храна, която остана. Много хубава вечер имахме. Дано ни тръгне на добре новата година.

# 1 156
Честита Нова Година!
Нека е здрава и по - добра от предишната!

# 1 157
Началото на новата година ми започна весело Simple Smile не съм чула алармата за събуждане и случайно отворих очи половин час по-късно. Имах време, колкото да се облека и да пия кафе, но пристигнах на работа навреме.

Днес дояждаме последните бонбони и бисквити от празничните офисни почерпки. Късно видяхме шеговитата бележка до кафе машината, че е хубаво да консумираме отговорно и с мярка. Grinning

# 1 158
За много години, момичета! Бъдете здрави и щастливи! Дано новата година е успешна за всички!

Ние бяхме на гости снощи. Изкарахме си страхотно! Три двойки, но беше весело - танцувахме, пяхме, хоро играхме. Прибрахме се в 4. Затова пък днес е ден за пълен релакс. Рядко ми се случва да си пия следобедното кафе в леглото. Simple Smile

Честити да са имениците!

# 1 159
  • гр.София
Аз, събрах коледната украса, изчистих и изпрах коледните одеала, някакъв порив ме хвана, викам си да не го изпускам, че много я мразя тази процедура 😁 палачинки правих, не им се яла баница!
Загледах един филм и съм отмъркала на него, та до сега, пижамата не съм я сваляла.
Сега се чудя какво да изям, положението е много зле, да идва понеделник, че в къщи не мога да започна диета!

# 1 160
Пфууу, Деси, от теб ли съм се зарязила днес? Бяхме на гости, на дълга разходка, после пак заседнахме на маса, та и торта похапнахме, прибрахме се преди 40 минути и аз реших да подготвя тиква за рачел. Трети път ще правя, моите хора много го харесват.  Ядене не искам да виждам до другата нова година.

# 1 161
Аз пък съм гладна;)
Май не преядох тези дни.
Баницата с късмети ще ни е за вечеря, че цял ден обикаляме.

# 1 162
Сега се прибирам, 3 часово кафе отнесохме с момичетата.
Ама голям зор, докато намерим работещо такова 😆

И аз утре ще прибирам украсата. Рязко започва да ме дразни, дори преди новата година.

Лин, какво работиш, бе душа. Дори хранителните магазини са затворени при нас.

За зарята и за пиратките да кажа (не че някой ме пита 😁) Ние живеем на село, както знаете. Пуцат яко в Новогодишната нощ и не само, но досега стресирани животни не съм видяла. Котки, кучета, кокошки, комшията през няколко къщи и магаре имаше до скоро. Та, те така.

# 1 163
  • София
руми, любимият лаф на сина ми е "кой/кога те е питал". Офисното ни кученце превърта от ужас от гърмежите, спира да яде, трепери...кошмар и сега ходих да си я нагледам, не е на себе си. В София е ад заради бомбите, ад, всичко кънти, тряска, прозорците вибрират. При вас гъстотата на населеност и близостта на къщите явно играе роля. Или животните на село са по-устойчиви Grinning

# 1 164
  • София
За много години момичета!
Имаме ли именици?
Ще пожелавам една прекрасна година за всички!
Аз смисъл от спирането на официалната заря не видях, под нас има куче и през целия ден лаеше, понеже се гърмеше наоколо.

# 1 165
При нас беше супер гъста мъгла и заря не видяхме,но гърмежите... От поне 10 дни,та и днес продължават. Едно време помня нормални пиратки,гръмнеш три пъти и това е. Сега какви са измислили не знам,но аз подскачам вътре,а навън е ужасно! Ние нали сме на центъра на селото,дечурлигата по цял ден гърмят. Снощи след 12 видях едно куче,което тичаше уплашено,явно избягало от някъде. Нашата алабайка отказа да яде и да излиза от къщичката си от страх. В началото ги лаеше,вече не. Просто не се показва. Та в заключение-зарята бих я преживяла за 10-15 мин,но това двуседмично гърмене ми идва в повече. И съм ЗА да има някакви глоби за тези хора,но естествено няма.

# 1 166
Ени, при нас е точно така. Например снощи в полунощ започнаха и до 12.30 бяха приключили. Няма пиратки по цял ден и по улиците.
За сметка на това подобна заря имаме и по баловете от едно голямо заведение. Но там пак е за 10-тина минути.
Там по-скоро на певеца бих забранила да се изявява, ама това е друга тема 😆

Общо взето по-добре е да забранят частните изяви, а не организираната заря.

# 1 167
Руми,при вас е добре,значи. Ще се местим там. 😃🤗 Честно,по цял ден ми идва да ги натупам. А какви пушеци се вдигат след тези бомби.. 🤭 Онзи ден реших,че сме се запалили.
Тук и по празници,и по баловете има заря,но ние я гледаме и се радваме. Все пак друго е. Не е като да си лежиш на дивана и изведнъж да думне нещо супер силно. Синеочка миналата година си запушваше ушите и не й хареса,но тази година се впечатли и се пазари другата НГ да купим и ние някаква заря. 😃 Но ние с нея предпочитаме светлинните ефекти,а не звуковите.

# 1 168
  • Бургас
За много години, момичета!
Да сме здрави! Клише е, но всяко клише е станало такова,защото е истина- всичко друго се купува!
Ние си отпразнувахме тихо и кротко, ястията ми се получиха и се одобриха. Не опитах дори месото, нахраних се още с руската салата. Малкия и той реши да празнува с нас-откара до 23.30.
/Нямам търпение да се свършва тази празнична суматоха-почнах тихомълком да прибирам украси./

# 1 169
  • Euskal Herria
Със здраве да си носят имената днешните празнуващи!

Лично за мен отказа от новогодишната заря е просто търсене на слава/популярност. Десетминутна заря, проведена на обособено място според изискванията за безопасност и извършена от специалисти, нито е опасна, нито е толкова стресираща. Да не говорим, че когато се провежда, има дежурна пожарна и линейка на площадката.
Е, като се отказаха няколко общини, да не би да беше тихо и мирно? 
Проблемът е точно в безразборното хвърляне на пиратки и другата пиротехника.

Общи условия

Активация на акаунт