RYANAIR - 19

• 40 249
  • 732
  •   1
Отговори
# 360
  • на малък остров в океана
Приорити включва и места, освен багаж, така че, според мен, това са цените, които трябва да доплатите, ако искате други.

# 361
  • Пловдив
От сутринта опитвам да резервирам полет, но като избера дестинация и дата зацикля и не мога да продължа,  дали е от сайта, някой друг с такъв проблем?

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 11:00 от violence

# 362
  • Берлин
Аз взех билети с места и чекиран багаж(без прийорити). Пак ли онлайн чек ин 24 часа преди полета ли трябва?

# 363
  • София
Да, 23 ч. преди полета щом е без места.

# 364
Приорити включва и места
Само да кажа, че "приоритет" е на български, "прайорити" е на английски. Няма такава дума "приорити" (интересен хибрид е, но priority е "прайорити") Wink

Промоцията от вчера с безплатен втори билет важи до 15.00 ч днес:

# 365
В Испания съществува думата Приорити😀 Испанците често си четат на английски по испански начин Simple Smile

Иначе сте права

# 366
  • на малък остров в океана
Аз взех билети с места и чекиран багаж(без прийорити). Пак ли онлайн чек ин 24 часа преди полета ли трябва?

Щом сте си купили места, можете да се чекирате и по-рано. Забравила съм дали беше месец или два преди полета.

И някои ирландци около мен казват приорити също.
В 6 часа сутринта като пиша от телефона, така ще е 😁.
Всеки разбра за какво иде реч, дори с правописна грешка.

# 367
  • СОФИЯ
Толкова ниски цени за места, че и без заплащане също, до сега не бях виждала. Интересно.

# 368
Моя опит с Раян не е особено богат - пътувала съм ноември 2019 от Бове, Юли 2020 за Бергамо и сега съм купила за август 2022 от Барселона, като туристи се движим без чекиран багаж, само приорити/прайорити...и трите пъти едни и същи предложения за места съм получила....от 1 до 12 ред /грубо/ ако желаем да седим да доплатим от 1 до 12 Евро и назад без доплащане избирам място в момента на купуване на билета...сега погледнах в подробности на цената, която съм платила - на места пише 'безплатно'... и не съм попадала на по-скъпи от 12 евро места да момента...може би все пак има значение ако си купиш само билет ...без багаж, без нищо , тогава цената на мястото да ти го продават за  .... майка си и баща си Stuck Out Tongue Winking Eye

# 369
Аз за себе си съм решил никога да не плащам за места, освен ако жената ме принуди Joy
А когато кацаш на остров once in a lifetime, не се ли изкушаваш? Не че това е възможно с Райън, по принцип. 😀

Е, ако очаквам някаква страхотна гледка и не мога да избирам безплатно вероятно бих платил, ама досега не се е случвало...
Като сме с децата и не дава места заедно по една или друга причина плащам, какво да правя

# 370
  • СОФИЯ
Пътувам по-често с приоритет, не само с раница, но при закупуване на билети цена по-ниска от 4 евро за място не съм виждала. Вкл. за Барселона, ходих края на м. януари. Камо ли пък места без заплащане.

# 371
Приорити включва и места, освен багаж, така че, според мен, това са цените, които трябва да доплатите, ако искате други.

Тарифа Regular е пакет, който включва място и прайорити, но можеш да си избереш Value и после само място или само багаж.

# 372
Бихте ли обяснили, какво означава онлайн чекиране 24 часа преди полет? Пътувам редовно, но никога не съм с нискотарифни компании и чекинг правя на летището винаги.

# 373
Чекирате се през сайта/приложението и си принтирате бордната карта или я показвате през смартфон/таблет на летището.

# 374
  • На планетата Земя
Също така онлайн чекирането отдавна е честа и желана практика и от редовните/не нискобюджетни компании. На летището само си оставяш багажа на drop off гишетата.

Общи условия

Активация на акаунт