RYANAIR - 19

• 40 299
  • 732
  •   1
Отговори
# 285
Благодаря за съвета! Ще го направя. Просто в майрайънеър до името излиза "редактирай" и аз помислих, че е възможно, опитвах, опитвах и реших че греша някъде.

# 286
Имам няколко полета с Раян и засега два от тях при резервираното ми място 28F пише че не съществува такова място, дава някакъв сив квадрат и трябва да пиша на съпорта, че да ми сменят мястото, което съм купиш предварително.
Какво се случва с това 28F?

# 287
  • София
Сивия квадрат означава, че мястото е купено. Иначе нищо не му се случва, ММ винаги го купува.

# 288
Аз вече бях купил това място.
И гледам след няколко дни мястото ми е изчезнало, писах на съпорт чата и ми дадоха друго място.
И като място е заето е сиво с хикс, а това беше само сив квадрат.

# 289
  • СОФИЯ
Може да са сменили самолета с такъв, който има още едни аварийни изходи по-назад, около двадесет и някое място. Там пътувах в началото на месеца. Седалките са двойка и отзад тройка. Та празното място /няма седалка/ на двойката е сиво без Х. А седалката до прозореца отзад се продава по-скъпо, повече място за краката. На нея всъщност пътувах аз. Отпред седалка няма.

# 290
Здравейте,
интересувам се дали Rayanair дали издават фактура за закупуването на билети и как става?
Благодаря на отзовалите се!

# 291
# 292
  • Варна-София
Привет, моля за още малко помощ относно смяна на полет поради канселиран такъв. В какъв период от време трябва да направя смяната. Днес получих официалния мейл.
Благодаря!

# 293
Няма срок. Май най-късно до 2 ч. преди полета.

# 294
Привет, моля за още малко помощ относно смяна на полет поради канселиран такъв. В какъв период от време трябва да направя смяната. Днес получих официалния мейл.
Благодаря!
Докъде е полетът? И колко дни най-късно преди оригиналния полет могат да го канселират?

# 295
когато поискат могат да го канселират (или когато се наложи)
елементарен пример - война, пандемия...

# 296
  • СОФИЯ
Това не е вярно. Има различни условия за всяка авиокомпания.

# 297
  • Варна-София
Благодаря!
Докъде е полетът? И колко дни най-късно преди оригиналния полет могат да го канселират?

До Задар е полетът 20-24.04. Може би при лоу-коста ги канселират и поради слаб интерес.

# 298
Благодаря!

До Задар е полетът 20-24.04. Може би при лоу-коста ги канселират и поради слаб интерес.
Аз имах за абсолютно същите дати. Преди малко го смених за 20-24.07. Абсолютно безплатно Wink

Малко ми стана смешно, че сега новите цени, които дава за май месец са по 9.99 евро на посока, а за юли по 23 евро на посока, баш в пика на сезона. А когато правих резервацията почти нямаше опции за под 100 евро двупосочно. През септември даже го даваше и за 100+ евро на една посока.

# 299
  • Варна-София
Благодаря!

Аз имах за абсолютно същите дати. Преди малко го смених за 20-24.07. Абсолютно безплатно Wink

Малко ми стана смешно, че сега новите цени, които дава за май месец са по 9.99 евро на посока, а за юли по 23 евро на посока, баш в пика на сезона. А когато правих резервацията почти нямаше опции за под 100 евро двупосочно. През септември даже го даваше и за 100+ евро на една посока.

Аз искам да направя втори опит за май, но на стъпката с местата в самолета не ми дава да продължа. Чудя се къде бъркам? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт