RYANAIR - 19

• 40 294
  • 732
  •   1
Отговори
# 300
Това не е вярно. Има различни условия за всяка авиокомпания.

Ами освен решение на авиокомпанията има забрани на държавни органи. Няколко случая имаше сега на върнати самолети от насред път, защото затвориха въздушното пространство. Отделно дори да не е затворено може авиокомпанията сама да реши дали да лети или не, отделно лошо време и технически проблеми и това не зависи от компанията...
Специално Райън и Уиз могат да спрат полетите И само поради липса на достатъчно пътници, без някакви други уважителни причини. Но тогава се плащат обезщетения, ако правят промени по-малко от 14 дена преди полета, затова избягват да го правят. Ако има уважителни причини, всеки може да откаже без проблеми дори и след излитането, както дадох пример по-горе.

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 00:20 от neuromancer

# 301
Аз искам да направя втори опит за май, но на стъпката с местата в самолета не ми дава да продължа. Чудя се къде бъркам? Rolling Eyes
За момента го давайте без места. Тъй като т.нар. "безплатна смяна" е само за датите. Тъй като  смесва пътниците от два различни самолета (единият, от които няма да лети... през април) в общо един и явно ще има някакво преразпределение на местата. Ако сте си запазили място 10А, а пък за новата дата 10А е вече купено от друг, става по-сложно. Ще получите множество подсещащи мейли от Раянеър да си закупите място, така че...изчакайте малко с местата.

# 302
Привет!
Как да чекирам пътник с лична карта без срок на изтичане?

# 303
Отбелязва се някаква произволна дата след полета.

# 304
Благодаря!

# 305
Или + 10 години от датата на издаване. Аз така направих.

# 306
  • pomorie
Правилно ли разбрах - Ryanair летят от летище София Терминал 2,а от Мадрид Барахас Терминал 1 ?

# 307
  • София
Правилно ли разбрах - Ryanair летят от летище София Терминал 2,а от Мадрид Барахас Терминал 1 ?

Да.

# 308
Оферта за 16 март

# 309
  • ПЛОВДИВ
Имам нужда от малко помощ. Като тръгна да чекирам През приложението, трябва да въвеждам данните на пътниците, които иначе ги имам запазени. Като се логна пък в сайта, не ми излиза резервацията, не мога да я добавя/изписва че няма такава/, пък имам данните на пътниците. Мога ли да си улесня живота?
Здравейте,

Опитайте с номера на резервацията и е-майл Ви да е откриете.

# 310
Имам нужда от малко помощ. Като тръгна да чекирам През приложението, трябва да въвеждам данните на пътниците, които иначе ги имам запазени. Като се логна пък в сайта, не ми излиза резервацията, не мога да я добавя/изписва че няма такава/, пък имам данните на пътниците. Мога ли да си улесня живота?
Здравейте,

Не става, излиза ми съобшение, че няма такава резервация. Странното е, че нямам потвърждение на мейл за тази резервация. Също така как да прескоча избора на места. Аз въведох вече данните

# 311
  • ПЛОВДИВ
Здравейте,

Не става, излиза ми съобшение, че няма такава резервация. Странното е, че нямам потвърждение на мейл за тази резервация. Също така как да прескоча избора на места. Аз въведох вече данните
Проверете дали изписвате правилно и двете: резервацията и е-майла. Също вижте от приложението с кой е-майл сте влезнали.

# 312
Разрешен ли е чадър в ръчния багаж?

# 313
  • София
Да.

# 314
Здравейте,

Проверете дали изписвате правилно и двете: резервацията и е-майла. Също вижте от приложението с кой е-майл сте влезнали.
Изобщо не става, иначе полетът на отиване си го имаше. Вярно, че бяха на различни резервации, но правени през компютър.

Общи условия

Активация на акаунт