Аз малко късно но все пак да се разпиша и тук нали обещах да съм редовна.
Та днес децата бяха по градини и все още баткото кашля но много по малко дано напълно да се оправи сега когато почиват,а малката е карала някакъв вирус който доста деца явно са изкравали напоследък че ми се оплакваха сега.
Много жалко че има толкова болни дечица ама то времето такова болно,тука днес беше пролет просто.
Иначе да се похваля днес ни поканиха да ставаме кумове на наши приятели и съм много щастлива,сега ще мисля тоалети и прически,ама как обичам да ходя по сватби не е истина.
Много ви се радвам че ще се събирате,а дано на някое лятно парти и ние да можем да дойдем.
Steli_Meli,Много ще се радвам да се запознаем задължително минете ако имате време.
Я ми кажете само Таня ли е още с памперс то голям проблем ми е не иска и не иска това дете да се научи
Момичета дано никой да не пише вече за такива неприятности,че ми се къса сърцето като ги чета.
Хайде да ви оставям че мъниците още не са легнали
Малчо, той или тя ще бъде? Момичетата тук са страхотни, ще видиш колко неща си споделяме и няма изцепки и е интересно да общуваш с всички тези мами.
ви момичета.
при вас.
Ивелинка и Клеми
Вили ще ви добави в списъка на 1-ва стр., но трябва да кажеш и ти кога си родена. Миленка вече ви е поканила в неделя. Купончето е Коледно за децата с
добрия Старец, така че не може без Клеми
Нашите почти всички ходят на ясла и надали са идеално здрави. Така, че ако нямате темп. и упорита хрема....ще ви чакаме.
аман от болести и то точно преди празници. Дано любимия ми Андрея се оправи бързо и да се възстанови изцяло без повече болести
Дано не се сърдите. Нестига, че и декемврийче ще дойде с мен (някои вече се познават с Дени и Деси от срещичката ни в зоопарка), ами и юлско дете ви натрапвам
А ако сложа нашата крава в кашонче, незнам после дали ще влезне в чувала на Стареца
и да се поболеете и вие за празниците.
и ви пожелавам 

какво очаквате братче или сестриче... 
а децата , които си поканила.. как изобщо си помисли че ще имаме нещо напротив да не дойдат.. колкото повече сме толкова по-хубав купон ще спретнем...

когато става дума за такива - ще си позволя да кажа смешни за техният начин на живот пари - просто е подсъдимо. А за случаят с майка ти - като сте "вдигнали шум" каква полза...и правосъдието ни такова, толерира бандити и крадци. И на кого да се оплачеш като съд и медии са безсилни!
ми че то и да е било заплашвано в прав текст как точно е щяло да осмисли думите на изрода
достатъчно е малък, за да не се изплаши...
за старанието, с което направи всичко възможно да дойдем и ние. Наистина до последно имах колебание, но представата, че ще направим пак белята и на Коледа и Нова година ще се "веселим" на онова място със сърдитите докторки, големи инжекции и стълпотворение от хлебарки ме отказа
Благодаря, мила Марго, за вчерашното обаждане. Трябва да се признае, че си убедителна, но също и че аз съм малко наплашена.
И ние си имаме нашите малки желания, скрити зад единственото важно пожелание - децата ни да са здрави!

главата от къде те познавам, ще се сетя да знаеш