Отговори
# 225
Рали, това е безобразие .. да не ти изплатят дължимото, е за затвора направо ... но като става въпрос за здравете, нещата стоят другояче ..  дайте им колкото искат на докторите, ако не са тези, други ще са и те също ще искат ... най- важното в момента е да мине успешно операцията и съпруга ти да се възстанови напълно ...  Желая ви късмет!  Peace Peace Peace

Доре, така съм се стегнала, че съм се вдървила  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Много се радвам се, че най- сетне ще се запознаем и с теб ..  Hug

# 226
Момичета здравейте.
Явно всеки са го налегнали някакви грижи и главоболия и затова повечето отсъстват Rolling Eyes

Ади,наистина се потресох от прочетеното,дано само всичко се разреши по благоприятен за вас начин Praynig Искрено се надявам да дойдете в неделя с Мишето и малко да се разтоварите от това напрежение.

Вили,започнахте с ясленските мъки.Дано Дидито бързо оздравее Praynig МОже да и даваш нещо за подсилване на имунитета.Но аз от собствен опит разбрах,че колкото и да се опитваме това с болестите е период,който трябва да надживеят.А също е и много важно,че сега за Диди е " първи сезон" така да се каже.Гледам в яслата при Иван повечето деца,които са нови са все болни.Така че търпение и нещо имуностимулиращо  е решението.
Ние от както се обърнахме към хомеопатията съм много доволна Hug

Рали,мила освен търпение и сила не знам какво да Ви пожелая.Дано всичко мине успешно и мъжа ти е здрав и всичко е наред,желая Ви го от все сърце. Hug

Мирка,прати насам малко от твойте килца,че аз съм се записала в онази диета-надебеляващата Embarassed

Иренка,надявам се ,че и при вас няма да има проблеми и ще се видим в неделя Hug На подунската гара Heart Eyes

Кали,старшна си,веднага си ме разкрила.Ама ти си ме виждала на снимки и преди де Heart Eyes

Момичета  ставам,че брат ми и племеника дойдоха.....е сега ще стане лудницата #Crazy
Желая Ви хубава и топла вечер  bouquet

# 227
Здравейтееее, мамички и калпазанчета Hug
Редовно си ви чета, но нали с повечето мами вече си  typeuuв скайп-а, та за тук все нямам време... Embarassed
А и като чета от миналите дни насам какво пишете...та направо ми иде да пусна един постинг само от псувни #Cussing out Mr. Green #2gunfire

С Ади говорих още онзи ден като и прочетох постинга. Дано ме е послушала какво съм я посъветвала, защото и аз преди 13г имах същите проблеми с подобни хора заради бившия ми мъж. И то тогава мутрите бяха в стихията си, а сега е по- друго, само не трябва да се панира. Тогава бившия ми мъж беше взимал 10 000 лв. за 1 камион търговищко шампанско и незнам си колко бокса с цигари. Парите си ги върна, обаче те бяха решили, че с лихвите за 2-3 мес трябва да им върне 40 000лв. Започнаха и при нас едни заплахи, едни криеници... Тогава Здравко беше предучилищна и както си играл с децата пред блока го извикали уж да го питат нещо... Сложили го на 1маса на кафето пред нас и ми се обадиха тогава. Излезнах аз, та и мен ме застопориха там. Тогава от страх се обадих на родителите ми /те знаеха всичко де/ и на другия ден донесоха заветните 40 хил. Мислех, че всичко е приключило, ама не би. След около месец поискаха още 20хил Shocked и пак заплахи, заплахи....спала съм със сина ми в един апартамент с проситутки в Лозенец, на Майор Томпсън /сводника ми беше приятелче, бившо шофьорче при нас/. Представяте ли си- сина ми в предучилищна и живее в бардак с курвите. Мнооооого възпитателно.
Като разбраха, че нямаме пари и започнаха да искат да им се прехвърли половината апартамент... #Crazy Тогава вече ми кипнаха "кафявите рибки" и тръгнах по полициите. Намерихме познат, който познаваше пък шефа на 3то РУ и ни сложиха дома под нещо като наблюдение. Звъняха от полицията през 2 ч. примерно, минаваха с патрулката, бяха предупредили идиотите да не се приближават и така полека- лека кошмара свърши.
Адвокати не вършат работа. В момента доста организации, освен полицията се занимават с тези хора. Може директно да се подаде жалба при районния прокурор или направо при градския, може да се обади на НСБОБ, на Организацията за Закрила на детето, на разни медии да им спретнат скрита камера....Абе сега е друго...
Така, че ще чакаме включване от Ади. Ако не дойде в неделя, пак ще я потърся. Надявам се, че всички ще и вдъхнем кураж. Докато жената не надигне глава да си защити семейството, нищо не става. Мъжете ни без извинение са п....ки с главно П.

За неделя разбрах, че и тортата е поръчана. Ками вече е с подарък. Баща и е купил преди малко кравата-одеало от Вега:
http://www.vegatoys.com/?area=toys&task=view&id=925
само дето от магазина го е купил за 18лв.  Stuck Out Tongue Winking Eye

Мили, нищо не казваш, нали ще дойдете, Андреята нали е добре???? Свърши ББ-3, а ти не се появяваш, какво става?

Оооохххх, тая Камелия, ще ме умори. От както съм я взела от яслата танцува рап и само ме дърпа да танцувам с нея. Откъсна ми ръцете.
Засега ЧАО от мен. И много  love001 smile3534  love001
ОТИВАМ ДА РАПИРАААААММММ!!!!!

Последна редакция: чт, 14 дек 2006, 18:19 от pimpa

# 228
Здравейте момичета,
съвсем не си мислете, че съм ви забравила, редовно ви чета, само че не ми остава време много за писане... И понеже утре ще пътуваме към Павликени (при моите родители) реших днес да се отчета, че се връщаме след седмица! Утре живот и здраве, само да не закъснеем като минаваме през Търново ще се видим с Креми (kozlyo)!  Flutter
Много съжалявам, че не мога да присъствам на срещичката, но се надявам до година, ако идваме към София, че имаме доста роднини и приятели там, да ви се обадим Simple Smile, няма как много сме далече, има-няма 350 км са!
Ади, направо настръхнах като прочетох поста ти, нямам думи направо... аз малко професионално ама нямате ли приятели полицаи или някой близък добър адвокат, не случаен човек... Не знам дали ме разбираш, но тези хора не са велики, има все пак хора, от които зависят и ги е страх! Не бива да оставяте тази работа така!  Naughty
Рали, за съжаление държавата ни е цялата такава, може би за това Калида са тръгнали да търсят друг живот, казвам това, защото и аз на моменти съм била толкова разочарована и немощна, че ми идва да си хвана багажа и да зарежа всичко тук!
Мира, ние сме си близо до Бургас и често идваме, ако наминем към Хиполенда непременно ще ти се обадя, а и с тези наши двама адаши... Flutter Да не говорим, че ако имам момиченце съм решила да го кръстя на майка ми Таня  Laughing Не, че скоро има такива изгледи де Wink
Хайде чао за сега!   bouquet

# 229
Стели, много си права с това за бандитите. Още повече, че такива неща все още се опитват да правят кокошкарите, а не хора с власт /добре облечените бизнесмени, де/. Иначе направо до сега да си бяха прехвърлили цялата кооперация даже и то без никой да знае.
Имаше доскоро в блока ни заложна къща, която се занимаваше най- вече със залози на недв. имущество. Е, неискам да  ти казвам за какви подкупни нотариуси става въпрос и за какви измами. И то зад гърба на собственика. Пък после собственика щял да ги съди, да се оплаква.... Издухал си е супата и това е. Обаче тия измами ги правят вече хората с власт, много голяма власт. А дребните бандитчета все още разчитат на страха на хорицата и залагат на заплахите.
Затова дайде да я подкрепим всячески Ади, иначе знам какво е да си сам в страха за детето ти.

# 230
Добро утро и от нас.
Вики още спи, защото пак е БОЛЕН. Иде ми да се гръмна #2gunfire Две седмици в къщи, изпратих го здрав, три дни на ясла и на четвъртия със сополи и кашлица го взех. Писна ми на ..... След обяд ще го водя на лекар, дано не е сериозно, и да му мине за 2дни та да дойдем на срещата. Така съм се навила и ако ми извърти тоя номер ще се побъркам.
Мисля да го заведа в четвъртък на коледното тържество и да приключим епопеята наречена ЯСЛА. Писна ми да си тровя детето с лекарства. Миналия месец сме дали 120 лв. за лекарства плюс таксата за яслата плюс пари за препарати и т. н. Ми за тея 200лв. дето съм ги дала, ще го водя всеки ден на детски клуб, да си играе с деца, и ще е здрав.
Цяла нощ не може да диша, дави се, абе изобщо красота #Cussing out
Сори ,че рано сутринта ви излях негативното си настроение, но не издържам вече.
На вас желая хубав, весел и изпълнен с положителни емоции ден.
 ЦЕЛУВКИиииииииииииииииииииииииии

# 231
добро утро и от мене  Hug

май проблемите с майчетата  ни станаха доста..но какво да ви казвам за да ви подкрепя освен да се опитам да ви предам цялата си положителна енергия и да ви пожелая всичкото добро... но то явно няма да е  достатъчно... голямо патило са изтърпели и сигурно ще продължават да търпят..хората..докато нещо с тази държава не се промени ама КОРЕННО.. писна ми от всичко и от подкупни лекари и от безхаберни политици.. и да не изброявам...

Диди, си е направо добре.......но си пием лекарсвата........че да закрепим организма и да не се получават такива издънки за напред  Praynig МАМА беше откомандирована и сега се грижи за Дидка у дома, а аз си ходя на работа....че нали трябва да не прекалявам с почивките... та били и те заради болести.. не че са ми правили проблеми... но аз обичам да съм СТРИКТНа и да не прекалявам с добрината на работодателите си....а Диди така добре си се разбира с баба си..все едно винаги са живели заедно..въобще не плаче за мене и сутрин като излизам ми казва ЧАО и отива да досажда на баба си... прави я на маймуна и така се забавлява..че не за описване...

за купона, мисля че сме на линия... само дето вчера бабата не е отворила на тези от ВЕГА и за сега нямаме ПОДАРЪЦИ.........дано днес да минат пак....вече сме я инструктирали.....как да действа....  hahaha не иска тя да пуска непознати в къщата и това е....
 ooooh!

Дори, наливай Вики със лекарства..че и аз искам да се запознаем..не само ИРЕНКАТА... и непременно елате на купона... бързо оздравяване..до неделя има време да стане това... Praynig

Маргаритке,  за сетен път се убеждавам , че си силна натура..и се радвам че те познавам....винаги даваш добър съвет....и браво на таткото че е купил ПОДАРЪк за Ками.. ЩО и нашият поне веднъж да се сети..ама НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Стели, приятно изкарване при мама и дано успееш да се видиш с Креми... няма само ние да се срещаме... bowuu

Рени, то наистина докато свикнат с яслата и боледуват.. особено децата с уязвима имунна система...

Иренка, стягай багажа и идвай все ще се организираме да те приютим..дори и да няма автобус за връщане... bowuu
приятен ден на всички

# 232
Ехоооо, ако зачезна, да не се чудите къде съм Rolling Eyes
В 14ч ще си дойде Здравко, а той знае, че нета не е плащан заради наказанието му. Така, че просто аз ПОТАПЯМ pliok след 14ч.
Ще се появявам като излезне той или ако по някакъв начин разбере, че имаме нет... Joy
В неделя съм на линия - жива, умряла, няма значение.
На Никол подаръчето е у мен. Аз ще го донеса.

# 233
Момичета, бързам да ви съобщя новините, докато ми съхне маската за лице, че после почвам да се приготвям за банкета довечера и край с писането ми чак до утре .. след като се излюпя ...  Laughing

Значи, с Никол ходихме до автогарата и ми казаха, че в периода между 8 и 9:30ч сутринта, има само 2 автобуса .. единия е в 8:15ч, но НЕ спира на Подуенската, а на ЦЕНТРАЛНА Автогара, а другия е 9:15ч и спира на Подуенската ...
Първия е много рано, пък и  спира чак на майната си, освен това кво ще правим в студа цял 1 час ... а втория, ако позакъснее 5-10мин. и сложим пътя 1 час, ще пристигнем около 10:30ч ... та не е ли малко късно .. щото докато стигнем в Младост, да не стане време да си тръгваме ... Кажете ми какво да правя, да се откажа ли???

Подаръците ми от Вега пристигнаха тая сряда - количка докторски комплект (но е свършил и немога да ви го покажа .. като отворим нашия, тогава) и една кукла много яка:
http://www.vegatoys.com/?area=toys&task=view&id=1015 
.... дано Никол се сети, че не само в яслата се ака на гърне ...  За докторския к-т бях сигурна, че ще е голяма кутията, но за куклата си мислех че ще е малка и ще я донеса на срещата, но не - почти колкото другата .. та немога нито едното, нито другото да мъкна по автобуса ... пък и Маргото ми каза, че сте взели на Никол подарък, така че като дойда, ще ви върна парите ...

Това е ... съжалявам много, че не удържах на обещанието си да направя торта, но и незнаех, че ще пътувам по тоя начин ... живи и здрави, догодина ще се реванширам ...   Peace

Пишете, аз преди да тръгна за хотела в 19:30ч ще вляза да видя какво мислите за моето околосветско пътешествие (толкова кахъри, все едно такова правя  Laughing Laughing Laughing) , утре цял ден имаме .. абе ще се разберем ... май трябваше срещата в клуба да е в 11ч - тамън навреме за мен .. не че 30 мин. са много, но ... кво пък, мин. година закъснях 1 час, пък пак беше готино .. остава само автобуса да е точен и да ни докара ..  Praynig

Приятна вечер на всички, аз отивам в банята ...  Laughing Laughing Laughing

# 234
Иренка, аз съм на мнение да пътувате с по-късният автобус.... че да се наспите, а и наистина ще вземете да се поболеете на тази Подуенска гара... та дори и за позакъснеете за срещичката важното е да дойдете ЖИВИ и ЗДРАВИ... а не да мръзнете по гарите...  Joy а пък нали МИЛЕНКА е приятелка на собственичката...ще ни уреди малко повечко да стоим в клубчето..че да се налудуват дечицата  hahaha

ВЕСЕЛ КУПОН ТАЗИ ВЕЧЕР И ДА НЕ СЕ  ОМАЕШ МНОГО.............че да не си махмурлия до НЕДЕЛЯ.... Joy

# 235
Здравейте, както всички си спомняте ( а в това не се и съмнявам ) аз съм на Иван таткото.
Ирена,понеже по всичко личи, че аз ще имам честта да те взема от автогарата в недела за партито бих искал и аз да ти дам съвет (ако не възразяваш, разбира се). Та мисля, че е най-правилно да си хванеш автобуса в 9.15.  По този начин ще пристигнеш към 10.25 на Подуене. Директно "палим гумите" , понеже аз съм от ЦСКА та няма начин първо да изгледаме някой мач на Герена. В неделя сутрин София е чиста и за 5-10 мин ще сме в Младост.
Та така. Късмет на всички.

# 236
freelander, а нас къде ни забрави newsm78
Нали ние с Ради ще сме мажоретки newsm18 newsm18
.......Яна и Жана........... tongue tongue

Така, Иренка, наистина е по- добре да дойдеш с рейса в 9 и 15. И, споко, купона няма да почне без вас yesyes yesyes yesyes
И не се извинявай за тортата! Щом няма начин да я качиш в рейса, то ние ще дойдем в Правец newsm01 и ще те видим тогава, няма ли да почерпиш с уникалните ти кулинарни шедьоври eat
Виждам, че Маргото не е писала скоро, та май на мене се пада да ви съобщя лошата новина, че Андреята е в болница с бронхит. Въпреки, че няма да дойде на купона, сигурна съм, че мисленно ще е с нас. bye bye bye
Желая му бързо да се оправи, поне за празниците да си е вкъщи. smile3539
Първата Коледа на Нети беше в болницата с бронхит, бронхеолит и начало на пневмония, та на никой не пожелавам същото Shocked

Пожелавам на всички да сме здрави Praynig
после може би пак ще седна, но сега ставам

# 237
Да се пресединя и аз. Аз съм Ивелина. А морто малко голямо момиче Клемантина е родена на 7ми октомври 2004

# 238
Да се пресединя и аз. Аз съм Ивелина. А морто малко голямо момиче Клемантина е родена на 7ми октомври 2004

EEEEEEEEEEEййййййй, здрасти,ive_to25 bouquet
Тамън навреме се присъединяваш за купона Tada
Ще дойдеш, нали newsm44 newsm44

# 239
Едвали Клеми е болна а и няма на кой да я оставя. 

Общи условия

Активация на акаунт