Стискам палци миличка скоро да ни пишеш че всичко е наред.
Кали добре са килцата вече 10тия гоня и още толкова искам.
За работата писах да не ви отекчавам още.

/ че нали София не е България - да ме извинят местните /.
))

... ако не ни мине котка път ще дойдем ... 

определено имам нужда особено като знам какви ПРАЗНИЦИ с надебеляване наближават... 
. Как може да има такива изроди, сякаш не са раждани от майка, мутанти някакви, които прегазват всичко за пари? Не знам как може да се реши всичко, дано някой с опит с такива хора ви даде добра идея, моите наблюдения са, че мошениците винаги побеждават. Това, което ти изживяваш не мога да сравня с нищо, но ето елементарни, детски в сравнение с твоите грижи, с които аз съм се сблъсквала и които ме убедиха, че няма закон и морал в нашата държава:
, просто нямам думи за коментар. И точно толкова пари се харчат за представителни (не знам така ли се водят алкохола и бонбоните и другите глезотии) на седмица от настоящата директорка според неофициални източници (бивши колеги). И тъй като в момента ми трябват пари за операцията на мъжа ми днес се обаждах да се моля да ми ги изплати, а директорката ми обясни, че нищо не може да направи...
А е раздала помещенията на предприятието под наем на разни фирми, демонтира машини за да освобождава нови помещения и фирмата взема от наем 40 000 лв на месец (пак от неофициални източници) И не съм само аз, имам колеги, които не могат да се пенсионират, защото не са привеждани осигуровките..... 

, търсим варианти да ги съберем. Но е унизително да не можеш да платиш за здравето си и да вземаш пари на заем, унизително е да молиш да ти платят парите, които си си изработил и да ти откажат и да ти кажат, че ако ти не си жив да ги вземеш, наследниците ти ще ги получат, унизително е дори за докторите да трябва да си искат.
Направо ужас.