Наистина не е справедливо. На нас ни е много лесно

А тези, дето бият сума ти път за 2 часа
ако успея после да се доредя ще ви пусна снимки как бяхме "екскурзианти" днес в София- сити център.

и напазарувах подаръците за Вики от дядо Коледа. Купих му една голяма торба с 7 различни коли, а майка ми му взеха пиано с микрофон. Не знам за яслата трябва ли да взимам нещо, но утре ще разбера.
нали ми е за пръв път

Оказа се "майтап", сплашване - както искате го наречете!
) Страх ме е за детето ми, за мъжа ми! Купихме си газови пистолети, спрейове
Багажа ни в куфари, детето спи в преносимата кошара - това не е живот! Искам в къщи! Искам да сготвя вечеря! Искам да украсявам елхата! Искам да си спя на леглото, а не на разтегателни дивани у наш'те в хола! Искам да ходя спокойно по улиците, а не като видя по-лъскава кола и да минавам на отсрещният тротоар! Искам си живота обратно! Мъжа ми не смее да ползва колата! Онзи ден се прибрах да нахраня рибите и да си взема още дрехи (вече всичко ми е у нашите) и пред вратата някава бележка - замръзнах! Оказа се някаква сметка, някой ни я донесал до вратата
Влизам във входа като престъпник, качвам се първо до 3 етаж и после си слизам на 2 (живея на 2) 
Разбили сме всякакви режими - родителите ми се съобразяват с нас, ние с тях, спим в хола, кака Мими е при тях по цял ден...не е удобно, а и не се знае до кога ще сме така!

и въобще не се съобразявай с нас, само ние сме ви на главата в тоя момент ... ум не ми го побира направо .. 

.. как ти дойдоха на ума тия екстри ... а червен килим ще има ли???
Снимките са ви супер, децата са много красиви, тортата мнооого апетитна, а ти госпожо, как можа да не се похвалиш че вече си се дипломирала .. .ЧЕСТИТО завършване !!!