Отговори
# 195
Здравейте и от нас днес. Аз на бързо, щото Ивка има да пише домашни и иска да ме изкъшка от бюрото. Аз подкрепям идеята на Марго да "поемеме" мамите от провинцията thumbsup
Наистина не е справедливо. На нас ни е много лесно Whistling
А тези, дето бият сума ти път за 2 часа #Crazy 

ако успея после да се доредя ще ви пусна снимки как бяхме "екскурзианти" днес в София- сити център.

# 196
Ей ме пак. Party

Днес бяхме на екскурзия на 5 минути ходене пеша от вкъщи .
Чудихме къде да идем на топло и Ивка предложи да идем да се возим на ескалаторите , взехме и апарата да се увековечим:

('http://www.snimka.bg/album.php?album_id=83608');

другите дечица са братовчедите ни newsm19

Ей, айде да идва другата седмица, че вече сме Коледно настроени. Hands Clap

# 197
Добър ден и от нас. Аз днес се отдадох на шопинг Wink и напазарувах подаръците за Вики от дядо Коледа. Купих му една голяма торба с 7 различни коли, а майка ми му взеха пиано с микрофон. Не знам за яслата трябва ли да взимам нещо, но утре ще разбера.
Момичета, тъй като Маргото ми се накара Laughing ще дойдем и ние на купона. Само да попитам, гледам, че предложението за книжка май се е приело, само една ли и само книжка или и нещо друго???
Мили, не можах да разбера какво сте се разбрали за медальоните? Светни ме по въпроса моля. Ако не е късно и аз искам един.
Стискайте палци, утре вече сме на ясла. Дано да няма повече болести, че ми писна вече.
Иначе и аз съм ЗА предложението на Маргото.  newsm10
За сега чао от нас и многоооооооо целувки.

# 198
Здравейте!
Само ще пробвам да ви покажа няколко снимки, незнам обаче какво съм направила newsm78 нали ми е за пръв път Embarassed

http://images12.snimka.bg/001696593.jpg
http://images12.snimka.bg/001696597.jpg
http://images12.snimka.bg/001696595.jpg
и да ви покажа тортата колко е голяма /20парчета, 22лв/, ако искате да си поръчаме от там. Познавам шефката на цеха и съм убедена, че ще е прясна. От веригата сладкарници "Добро утро" е, цеха им е в Бусманци. Обаче, ако трябва ще се занеса до там...
За вас гола в банята на централния затвор влизам, еййййй Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Joy

Не личи много, но мотива е "Снежанка и 7 джуджета" /пластмасови/.

# 199
Здравейте момичета, вчера като прочетох постинга на мойта дружка Маргаритка и щях да падна ... Марго, ще те убия, колкото и да те обичам ... как може да предлагаш такива работи, ние провинциалистите си правим сметка, когато можем идваме, когато неможем не .. с нас или без нас - все ще си е същото, купона все ще на 6 .. гаранция давам  Peace
Тоя месец вярно, че много нанагорно ни идва, много чували на дядо Коледа се пълнят, банкети също, зимните сметки вече ме заляха (тока ми удари 100-така  Laughing а декември е в разгара  Laughing), пък и тоя превоз е голям проблем .. простете това отклонение, но душа не ни остава, а на едно идване до София ни отиват не по- малко от 50 лв ... така че НЕ приемам предложението да ни плащате клубчето, а с тия пари купете по още нещо за децата си ...  Peace
Има време, ще се видим, догодина, живот и здраве ... няма да губим връзка, дори и да закрият темата ни ... нали   Grinning

Моля, понеже са зачезнали няколко страници, ДОБАВЕТЕ Биби, Плами и Цвети и техния татко в списъка ... те със сигурност ще дойдат ... още вчера ми писа, но моя нет цял ден беше отврат .. 1 страница ми се отваряше за 10 мин., освен ако не изпише The page cannot be found    Sick Laughing

Така, сега за нас: в яслата и тази седмица са в ремонт, в петък отидох при директорката и й казах, че тази седмица имам ангажименти и ще я водя, тя горката се хвана за главата, много им е нанагорно по стълбите с 5-те деца дето ходят, но тях пък въобще няма кой да гледа .. та тя ми обеща че до сряда ще приключат с ремонта, пък да видим .. живи и здрави, сряда на ясла ..  Peace
Те докато се оправят и тя ще отвикне ... кой прави ремонт декември месец .. newsm78
Никол е готова със стихотворението си, как бързо го запамети направо се шашнах ( тук е мястото малко да се похваля  Embarassed иначе все се оплаквам с белите й  Laughing) .. през деня й го дали, там й го чели, вечерта знаеше как завършват изреченията, а след  2 дни и началните думи ... сега го повтаряме на ден по 100 пъти да го незабравим , но щом снощи го казваше и на куклите си, без да я подканям, доброволно от нейна страна, значи е добре ..  само на празника да не ме изложи, ако я събере срам  Laughing
Ставам,че почва да пренарежда дисковете, а Драго оная вечер до 1ч през ноща ги е чистил 1 по1 , от нейните отпечатъци  Laughing и ще ни убие ..  Laughing
Сега ще кача снимките от именния ден и ще ви ги пусна ...

Миленка, вашите снимки много празнично ме заредиха, много са хубави ..     bouquet

Пак ще пиша като мога ... Приятен ден ви желая  Peace

# 200
  • Бургас
Здравейте мили майчета, една дезертьорка  се завръща във вашата приятна компания,няма да се оправдавам защо не съм писала толкова време сама съм си виновна,когато съм на компютъра вися в една друга рубрика ,че едни мераци ме гонят и не е за обясняване както и да е
Виждам че се стягате пак за купон, браво на вас жалко че сте толкова далече ,иначе ние напоследък сме все по детски купони и малките са супер доволни.
Първо да благодаря на Маргото че ми писа и да и отговоря публично дано не се разърди, че пиша по повод личното съобщение ,но ми стана много мило от него и си посипах главата с пепел.
Та никой никога не ме е обиждал ,винаги сте били много ,много мили с мен, а само аз май не се познавам лично с вас и все пак никога не съм почуствала хладина .
Така че искам да ви кажа , всички сте много много готини и се надявам да си разпределям времето вече по добре и да не липсвам толкова много от една от любимите ми темички.
За децата какво да пиша, сега и двамата са болни и си ближем раните тука побъркват ме по цял ден,а тази дето ми се пише управителка прави само мутри че съм в болнични ама тя си е типична стара мома от къде ще знае какво е да имаш деца,да даде господ да има та да види,и без това мисля да се махам от там скоро.
Сега ще ходя да чета какви са ги вършили малките герои и утре пак съм на линия
Марго  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 201
здравейте и от мене Hug

и аз почнах да пропускам ден без да пиша..но какво да се прави, и аз съм човек и аз душа нося... а и годинките явно ми тежът...че да тичам от работа в къщи и там да съм активна както преди и да съм и с вас... така че потърпевшите сте вие... ще ви липсвам от време на време.... но обещавам да не еза дълго...
за купона още не съм купила подарък нито наДиди, нито на Петя... но днес или утре ще действам... че срамота да дойда без подаръци...  ooooh! #Crazy
Диди още си плаче сутрин... а и нещо май се разболява... та стискайте палци да удържим фронта..че да не окапем от купона в неделя...  Praynig
Иренка, пак ни изостави... защо така бе миличка... как така ще оставиш Никол, без да я видим и позабавляваме заедно  Joy
Мира, защо казваш че ще напускаш сегашната си работа... не ти ли харесва или... аз не се сещам какво работеше.. извинявай за което... ако си го споменавала вече.. Поздрави на малките и бързо оздравяване  Hug
Марго, как си .. изнамери ли го човека за ГРУПИТЕ на безопастност на труда...

поздрави на всички

# 202
Ооо, Мира, добре си ни дошла и немисли вече да изчезваш   bouquet

Сега да ви кажа за срещата: Драго каза, че ако не може да намери кола да ни докара, ще ни качи на автобуса за София и после ще ни чака ... ха сега кажете кой има желание да ни чака на автогара Подуене и да ни закара пак там, за да си хванем автобуса на обратно .... ?????????????????????
Днес ще проверя как е разписанието на автобусите в неделя за София, но оттам за насам как да проверя? ...  а няма да ви казвам че сега след новините от последните дни, думата автобус ми навява само ужас и паника ... ще откача направо ... дано всичко бъде наред  Praynig  
Още се чудя и се мая, честно ви казвам, не ми се пътува с автобус, не съм качвала Никол досега и незнам как ще се държи ... тя страшно много ги обича  и им се радва, ама това си е 1 час път ... незнам момичета, просто незнам ...  Thinking

# 203
# 204
  • София, Младост 3
Привет, момичета,
И аз нещо се загубих, но тия дни работа + любознателен ентусиазъм = мързел да пиша в темата. Иначе следя редовно какво става. Жалко че ни изчезнаха честитките за изминалите празници.

Искам да ви питам защо всички минахте на снимка.бг. Да не би да са затворили фотото? В такъв случай виждате ли моя аватар и подпис, защото аз не ги виждам, но мислех, че поради забрана за достъп до сайта на бгфото.

Ние пак сме болни, този път и аз го загазих – едно дискомфортно ми е и все ми се прилягва, ама няма начин. А Симона е на бисептол от събота и сироп за кашлица: гледам, че се оправя, почти не кашля вече и няма хрема за разлика от мен. Освен и аз да си самоизпиша бисептол, че ще е срамота да не дойдем на купона, защото... аз съм болната  Outta Joint

Мира, защо ще напускаш работа, доколкото си спомням работеше в голям детски магазин и беше много ентусиазирана, нали? Но ако отношението към теб е такова, каквото го описваш, ясно защо...

Иренче, не се тревожи, мила, няма да те оставим сама на Подунската гара  Laughing  Можеш да разчиташ на мен, освен ако не се разболеем наистина сериозно, което ще възпрепятства идването ни въобще. За всеки случай, нека още някой да се ангажира, за да не стане грешка.

И аз не съм купила още подаръците, ама това ще стане в последния момент сигурно, защото заплата ще има чак на 13. А какво стана с тортата? 

Много се радвам, че Биби и близначките ще дойдат на срещата, дано не им мине котка път. Нямам търпение за срещата.

Хайде, че имам работа. Лек и весел ден на всички. На мен ли ми се струва, или Кали не е влизала от няколко дни тук? Кали, поздрави на снежна Канада, дано сте добре и здрави.

# 205
  • Бургас
Здравейте момичтета.
Аз си обещах вече такива самоотлъчки да няма и затова докато сега са се заиграли двата звяра тука да се разпиша.
Иренка надявам се вече да не забягвам дано съм станала вече по организирана,а снимките ви са супер и двете сте станали още по големи красавици.
Та сега на патерици но все пак да ти пожелая много здраве и щастливо детство на малката принцеса
За работата да много я харесвах и още е така и ми е удоволствие да се занимавам с малките които идват, а и давам много съвети на майчетата които идват и ще раждат за първи път или са се заблудили за някой продукт и им предлагам по добър.
Между другото досега няма разочарован от мен клиент даже понякога минават само да ме поздравят и наистина се справям колкото и не скромно да звучи.
А ето ви сега снимки от рождения ден на баткото много добре се получи.
http://snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=83475

Последна редакция: сб, 30 дек 2006, 02:34 от Дивиана

# 206
ЕЙЙ, здравейте и от мен днес Hug

Малииииииии, колко сте активни днес всички
smile3555 smile3555 smile3555

Айде по тоя повод да използвам момента и да ви призова за последно преброяване за купона в неделя newsm19 newsm19
проблема е, че трябва да кажа точна бройка за менютата, е +/ - 1 не е чак такъв проблем, но все пак.........

Иренка, много се радвам за последното ти решение thumbsup thumbsup
Ти само кажи в колко часа ще кацнеш на автогарата, пък ние, ако трябва и духов оркестър ще доведем Shocked, и мажоретки ще построим в две редици  newsm18 newsm18 newsm18
bouquet  bouquet  bouquet

И абсолютно оправдавам притеснението ти да се возите в автобуса, но........
не го мисли сега thumbsup thumbsup

Вижте сега моята малка балеринка:
 ('http://www.snimka.bg/album.php?album_id=84268');
обикновено така минават вечерите ни вкъщи #Crazy

# 207
  • София
Здравейте момичета, аз пък потънах в забвение, Марго...тук ще разкажа
Тези дни за мен бяха истински кошмар, съкратиха ми живота поне с 5 години...и понеже вие сте моето голямо и любимо сем ще ви разкажа  Hug
Не знам дали знаете, но моят мъж се занимава със строителство - строи кооперации на принцип - обещетяване на собствениците и продажба "на зелено". Сега довършва първото си изцяло самостоятелно блокче (защото преди работеше в такива фирми, но преди 2 години започна сам с един парцел на негови роднини, сега вече има няколко обекта). Всичко вървеше добре, блокчето е готово, но последните 2 етажа (4 апартамента!) ги е купил някаква мутра, с която до сега е нямал никакво проблеми (плаща се поетапни, при завършване на определени работи), но сега вече трябва да си доплати остатъка от парите за апартаментите +всякакви екстри, които е поискал специално за неговите апартаменти - (вътре гранити, специални дограми, климатици - натрупал сметка голяма). И сега, понеже тези обикновено не са свикнали да плащат не иска да дава повече пари и заплашва семейството ми със...смърт,изкормване, насилие  Crazy
По срещите с мъжа ми не ходи вече той, а праща някакви биячи, които му удрят по някой шамар и ритник, да му покажат кои са - нищо сериозно за сега!  ooooh!
Живяхме 1 седмица при нашите, после бяхме за 5 дена на една вила в едно трънско село, ама аз трябваше да се връщам на работа и сега - пак при нашите. Разрешение - никакво! Трябва да забравим за парите, да пляскаме с ръце и толкова! За съжаление има още разходи по обекта, а приходите май няма да могат да ги покрият, но...няма май друг изход. Мъжа ми се свърза с някакви адвокати, които се бият първоначално в гърдите, че няма проблем, проучват го (не бил от най-страшните) и уж му се обаждат, уж да постигнат нещо, а то обратното става. Обадил се тоз идиот на наш общ познат и се представил за портиера на не знам коя си болница за да съобщи, че мъжа ми починал преди 5 мин. И въпросният човек долита при мен в офиса и не знае какво да ми каже  ooooh! Оказа се "майтап", сплашване - както искате го наречете!
Не смеем да се приближим до в къщи (аз съм най-смела и ходя да храня рибките, НО само по светло  Crazy) Страх ме е за детето ми, за мъжа ми! Купихме си газови пистолети, спрейове  ooooh! Багажа ни в куфари, детето спи в преносимата кошара - това не е живот! Искам в къщи! Искам да сготвя вечеря! Искам да украсявам елхата! Искам да си спя на леглото, а не на разтегателни дивани у наш'те в хола! Искам да ходя спокойно по улиците, а не като видя по-лъскава кола и да минавам на отсрещният тротоар! Искам си живота обратно! Мъжа ми не смее да ползва колата! Онзи ден се прибрах да нахраня рибите и да си взема още дрехи (вече всичко ми е у нашите) и пред вратата някава бележка - замръзнах! Оказа се някаква сметка, някой ни я донесал до вратата  ooooh! Влизам във входа като престъпник, качвам се първо до 3 етаж и после си слизам на 2 (живея на 2)  Cry
Не знам до кога така, сега търся някакви СОТ-ове, да си пуснем в къщи, ама някаква опция да е включен, когато спим, а за влизане и излизане от къщи...не знам. Много е трудно да идеш "на гости" и да забравиш да си тръгнеш Sad Разбили сме всякакви режими - родителите ми се съобразяват с нас, ние с тях, спим в хола, кака Мими е при тях по цял ден...не е удобно, а и не се знае до кога ще сме така!
А и моят мъж не му е приятно да говоря за това и ми се сърди, ако разказвам на приятелите си, затова - нищо не съм ви казала Wink
Не съм чела нагоре, нямам време, а и емоции не ми остават! За срещата в неделя - може ли някой да ми припомни от колко и какво да нося? Май трябва да прочета назад, много нагло от моя страна  Embarassed извинявайте!
Ще се опитаме да дойдем - не знаете какъв смисъл влагам сега в думите ако сме Живи и Здрави!
А, сега прочетох, че Иренка и Никол ще "кацнат" на подиенската гара - ще говоря с мъжа ми дали ще ни води с колата и ще можем да ви вземем, защото минаваме покрай нея  Hug  Peace
За сега ЧАО! Ще се включа пак да видя какво става с Иренка, а и да прочета за подаръците на децата за срещата Wink

# 208
Божичко Ади, все едно разказваш филм ... докато четях постинга ти се разплаках, толкова мъчно ми стана ... направо немога да повярвам, че това може да се случи в реалния живот ... Толкова много съжалявам, за ада през който минавате .. дано всичко е само сплашване и нищо повече .. дано всичко се оправи и бързо да преодолеете страха и ужаса, който сега изживявате ... дано боклуците си получат заслуженето ...  Praynig
Много целувки на теб и Мишо  Heart Eyes и  въобще не се съобразявай с нас, само ние сме ви на главата в тоя момент ... ум не ми го побира направо ..  ooooh!

....... ако трябва и духов оркестър ще доведем Shocked, и мажоретки ще построим в две редици  newsm18 newsm18 newsm18
bouquet  bouquet  bouquet

Миленка, ти си страхотна направо ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes .. как ти дойдоха на ума тия екстри ... а червен килим ще има ли???   Laughing И още един въпрос: Каква рокля да избера - с гол гръб, или само с голи рамена?  Laughing

Мира, мерси за комплимента ..  Heart Eyes Снимките са ви супер, децата са много красиви, тортата мнооого апетитна, а ти госпожо, как можа да не се похвалиш че вече си се дипломирала .. .ЧЕСТИТО завършване !!!  bouquet  bouquet  bouquet

Ели, стискам палци да сте здрави, че отдавна не сме виждали Симонка .. запомнила съм я толкова послушна ...  Grinning

Последна редакция: вт, 12 дек 2006, 16:59 от Irena80

# 209
Снежни и сърдечни привети, и от нас!

Ралниче, сега вече сигурно сте на операция с 1/2 Ти. Стискам Ви палци всичко да мине успешно и тоз път да е успешна и отново Татито да почуства лявата Си ръка. Много късмет Ви желая! И после да пишеш как мина, моля!
Ади, след това което прочетох направо потръпнах. Дано тоз кошмар по- скоро свърши по някакъв правилен начин. Стискам Ви палци скоро да се върне нормалният начин на живот за Вас.
Пимпа, поздравления за прикачените снимки. Справила си се повече от прекрасно. За Твоята амбиция и желания няма недостижими неща, само трябва нещо да Ти влезе в обектива и Ти да го пожелаеш, нали?!
Мили, как вече е Андрейката?
Дорий, как мина първият яслен ден след боледуването на Вики?
Вили, дано Дидката не се поддаде на настинката, не мога да си представя Коледен купон без Вас тричките.
Иренка, честит Ти нов аватар/ и тук си хубава, но на онази с Николчето и белият балон сте разкошни, някакси изпъквате- усмивка, стилен костюм, елегантна и красива мама и прекрасно Цветенце в ръцете й- нейната щерка/. Знаех си аз че ще имаш проблеми като махна чаровника Си от профила си, но Ти разни коледни красоти сложи, а Драго явно не се шегува. Дано се решиш да отидете с Николчето на София. Много са Ти хубави снимките, особено онази където сте тримата. Вече се запознах с любимите Ти близки- мама Пепи и деди Колю/ изглеждат великолепно/, кака Нана си я знам/ стилни кичури е направила и с тез очи...красива Управителка е!/, но защо не направи снимки с Твоето Майче, Татко и Илиан, сигурна съм че са доста красиви хора, съдейки от техната дъщеря! Как върви Коледната украса в къщи?
Миленката, много са Ти красиви и новите снимки- сладки са двете балеринки- Нети и кака Ива. И Коледните снимки в мола също.
Мамарени, как можа да си помислиш че никой не се интересува как изглеждаш?! Както винаги, красива и със особено излъчване, но защо си скрила очите с тез очила, те ти придават чар?
Мирка, как върви борбата, бяла Рицарко? Бориш ли кг? Радвам се че те виждам отново сред нас. Много весело парти си организирала за Валката- настроение, усмивки, дечица, шапки, торта...Успех с работата!
Пиленце, не се поддавай на настинката. Искам да Ви видя със Симонка на Коледният купон, моля!
Верче, как върви организацията на Коледният базар?

Лек и хубав остатък от вторника Ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт