Отговори
# 180
Оказа се, че нета ми бил до 2-ри, а не до 1-ви, та да ви се похваля Laughing
В Гювеча на заглавната страница намерих обновения сайт на мойта фирма, та да видите на каква американска система ходя да се обучавам. Еййй, много съм горда newsm44, че сме с по- модерен GPS от О Кей Супертранс. За интересуващите се:
http://www.yellow-taxi.net/opencms/opencms/menu/bg/about/

Аз гласувах за подарък до 10лв за купона, книжки имаме даже непрочетени още. И пак казвам- каквото решите! Иренка да казва, тя ще идва отдалече заради нас и тя ще ни прави вкусотията-торта, значи тя да се разпореди!

# 181
Вили,
Честит Рожден Ден, на Вашият Тати!

Да Ви е жив и здрав, работлив и отдаден на семейната кауза!

# 182
Честит Рожден Ден на вожда (аз го честитих вече, ама и тук) на Марго и на любимия на Вили!

Да обичат женките си, да не мърморят, да ги слушат внимателно и да изпълняват, не на секундата, а на мига ...  Peace

п.с. сори за закъснението, ама съм много разсеяна тия дни с тия коледни украси ..  Peace

Аз да се похваля докато Никол още спи - мама и тати сега ще дойдат ... преди малко се чух с мама и каза че към 10ч ще тръгнат, да не готвя, щото в момента готви, салатите направени, от мен само десерта .... та сега се чудя какъв да спретна да ги зарадвам ..  Laughing
Илиян въобще не ми е събрал шишарки, ще го мъмря доста, та мама обеща като тръгнат, така или иначе минават покрай еловата ни горичка да спре тати и да ми събере ...  Laughing

Ами това е от мен за днес, дано всичко е наред и да изкараме супер готин ден заедно ... отивам да чистя и десертвам ..  Laughing

Приятен ден на всички  Peace

# 183
Милички, здравейте  Hug
На патерица ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛЮБИМИЯ НА ВИЛИ!

Да ви е жив и здрав татито и много да се слушате взаимно!!!
 Heart Eyes

Ние пак сме болни, след като преди седмица само спряхме лечението с две дози антибиотик  Sad Сега е температура, кашлица, гърло. Днес за първи път съм се заинатила да правя бабини рецепти за лек. Да видим. Иренка вчера на лични съобщения ми препоръча някои неща за температура, които, да чукам на дърво, май помогнаха  Praynig Иренка, благодаря от сърце! Свалихме температурата, дано остане свалена!

Кажете ми за купона - на 17-ти от колко часа, в Мечо пух? И къде е Мечо пух? И какво решихме за подаръците? Каквото вие кажете  Hug

Моля ви, за да не се ровя назад, хайде пак да се преброим за медальоните. Много съм несериозна, но имах толкова ядове от срещата ни насам. И болести, и други неща, ужас вече!  #Cussing out Затова не съм успяла още да ги поръчам. Но вие ми кажете колко да поръчам и ще ги донеса тъкмо на срещата.

Хубав ден! Прегръщам ви всичките!  Hug Hug Hug

# 184
  • Русе
Марго, много много благодаря. Hug Hug Hug

# 185
Момичета здравейте.Голямо чудене падна къде ни е изчезнала последнат страница #Crazy Викам ,аз ли нещо се обърках,компа ли зацикли,а то имало някакъв проблем(общо форумски)И така понеже не бях много редовна тази седмица,нямам представа как сте и какво ново има.

Навън е голям студ и май цял ден ще си откараме в къщи с обичайните съботни занимания.Вече си направихме елхичката,Иван много и се радвам,но се чудя кога ли ще и види сметката newsm78

За срещата надявам се няма някакви промени и ще се видим живот и здраве.Вече ме е обзело коледно настроение и треска за подаръци.Все още нищо не съм купила,но май тази година ще са по-скромни.

Момичета ставам да се захващам с домкинските задължения,после пак Hug То друго и без това няма какво да се прави.Хубав ден на всички Heart Eyes

# 186
Абе хора, къде са ни постингите от последните дни .. къде е вчерашния ми, дето ви съобщих че и Биби ще идват, но ние с Никол отпадаме ... всичко се е затрило някъде си ...   newsm78

# 187
Еееееееееее- гасиму и работата !!! newsm78

Незнам кой какво е прочел за Коледния купон, та така, че да напиша пак:

На 17 декември- неделя, от 10 и 30ч. в клуб "Мечо пух и приятели"

ето и картата на клуба:
http://pooh-i-priateli.com/contacts.htm

Спряхме се вариант№1
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=139111.msg2706438#msg2706438

Ще поръчам в лакомствата да влиза и шоколадов дядо Коледа
, като призовавам пак, ако някое от децата не яде шоколад, моля да си каже, и е честно всички останали да се съобразим с него.

Иренка, кво става с тортата? Ти ли ще я правиш? Казвай с какво да помагаме! Shocked

А сега ставам, че децата ме чакат да украсяваме елхата  madnoel

АААААААААААААААААААААААА, забравих-

Днес Нети има имен ден (тя се казва Анета)
ето- почерпете се-
 eat Popcorn Coffee beer cheers Wine Glass Drunk cheers beer3 cook cook cook cook
айде стига да не ви стане тежко  chef

# 188
Егати #Cussing out Снощи висях до 2,30 пред компа и все неможех да си пусна постинга, а то имало проблем.

Искам първо да поздравя, макар и със закъснение всички, които са празнували мин. седмица  bouquet
Кременка, да е здрава, щастлива и обичана майка! С чакания малък мъж ще запомниш 30-та си годишнина!  bouquet  bouquet  bouquet

Явно ще дописвам някога довечера, чудовището почти не спа и вече е в скута ми!

# 189
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА НЕТИ!
Да е здрава и засмяна! Името й да бъде славно!

Гледай ти, как се е загубила тази страница  Thinking
Дано всички сме здрави за купона другата неделя! Децата де  Praynig
Колко и кои ще бъдем, да полюбопитствам? Вчера разбрах, че Иренка и Никол няма да идват и много ми догадня  Sad
А на какви подаръци се спряхме? Аз днес му купих на моя юнак едни книжки, но може и да не съм разбрала.  Blush

Хубава вечер и до скоро!  Hug Heart Eyes Hug

# 190
Иренка,като взема да дойда до Правец с една дебела пръчка,и като те почна...Какви са тези работи,как няма да идвате,кой ще ни направи торта....Аааааа Не...и миналият път пропуснахте,за сега бяхте обещали.Ние сме Ви пък сърдити тогава Crossing Arms

Мили,то май не сме се преброили точно,но предполагам,че ще сме в миналия състав.За подаръка изобщо не се притеснявай,и аз бях взела едни неща,но май ще отпаднат и аз ще купя книжки Peace

Ади къде се изгуби,никаква не се е появявала newsm78

Ставам,че Иван иска да яде и ако не реагирам мен ще изяде Mr. Green

# 191
Здравейте сладкиши,
от няколко дни не мога да влизам във форума, т.е. влизам, но не мога да отворя страницата на нашата дружинка, не знам защо...

За срещичката - няма да се класирам, защото каката ни има рожден ден на 18 и ще ни се струпат много ангажименти и финансови утечки Laughing. Но ще бъдем с вас духом, оглеждайте се Mr. Green.

Исках да ви поздравя за Андреевден и за Никулден, но не знам какво стана с форумчето, та не мога да влизам. Честито на патерица на всички именици и рожденици!!!

Ми аз не знам Анелия има ли имен ден днес или няма - кръстена и на баба си Нели, което има имен ден на Никулден, така че голяма обърквация Crazy. Моля да се проведе гласуване и да ме уведомите за резултата Laughing.

Целувки

# 192
Ей ме на, пак съм тук!
Цял ден Ками ме побърка Rage. Кво му стана на това дете  33uu От сутринта ме е накарала да светна всички лампи в къщи, тъмно и било. Все за мен се държи, кара ме да хода с нея навсякъде....като, че я е страх от нещо Thinking На обяд почти не спа. Цяла вечер седи у мен или се бута в мен барабар с играчките #Crazy Е, те такова нещо не ми се беше случвало. Никога никой от нас не я е плашил с нищо, нито с afwitch, нито с буби някакви....незнам!!!

Тъкмо имах време да помисля върху неидването на Иренка за купона newsm78 Не можа да дойде и миналия път за общия рожд. ден.
Честно да ви кажа май наистина е сложно за мамите извън София.
На нас кво ни е Wink Даваме едни 10-ина лв. за клубчето и още толкова за подаръче и това е, а те и пари за гориво дават, рано стават, пътуват една камара път за 2 часа среща Flushed
Ами, не си заслужава, наистина.
 И Иренка, и Вяра от Пловдив.....Сигурно им се връзва с певица събитето Heart Eyes А и този месец за кой не е тежък?
Та, аз имам принципно предложение за такива мами, а не само за този път. Мисля, че всички ще се съгласите с мен. Ако не- ме убийте с камъни!
Предложението ми е ние, нахаканите софиянки да си делим техните разходи по клубче, подаръци и т.н., а за тях да остне само да си покрият пътните. Така и техните деца ще се повеселят с връстиците си, майките им ще се разнообразят от затворения си живот, а и ние няма да има за какво да им се сърдим, че не искат да идват! В случая за 17-ти  техните деца, в частност Никол, ще се израдват на живия Дядо Коледа и подаръчето от чувала santa2
Това е!Мен не могат да ме бутнат още 3-4лв отгоре!

Иренка, дано не ми се разсърдиш! Не се чувствай неудобно от такова предложение, само доведи Никол!
                моля теееееее, искам ви с нас

Мили, дано и Андреята да е добре за тогава. Как без него или без Мишо, или без Ванката....Не може без мъже #Cussing out
Само не разбрах защо са му изписали последния път на Андреята пак АБ? И аз мисля да не го спираш от ясла,в къщи ще издивее.
Аз бях на този кръстопът само преди 3седм., но се овладях. Не ставаше въпрос за физическото здраве на Ками,а за психическото, но поех риска да не я лишавам от връстниците и.
Засили го с витамини, имуностимуланти, билкови чайове /поне бълг. са ни хубави/. Не го спирай след Нова Година, че ти или майка ти smile3511

Момичета, ще си лягам, пък утре ще ви разправям как украсявах елха 2 дни заради моята помощница #Crazy И какви са "Радини вълнения" с джуджетата и Дядо Коледа покрай храненето ни... Joy

Айде, ЛЕКА ВИ НОЩ, какините и УМНАТА!!! newsm53

# 193
Добър ден  поспаланки. Heart Eyes

Иван как ни събуди тази сутрин просто не е за разправяне Sick Станал той,и понеже сам си се обслужва с гърнето аз не съм го чула.В просъница само чувам някакво плискане на вода.....и се сещам,че вода няма,която да плиска.....С ужас отварям очи и виждам Иван взел една мокра кърпичка и като бърка в гърнето с пиките и като чисти пода Sick #Crazy Sick #Crazy Повече не е необходимо да обяснявам #2gunfire

Вечер,от извстно време се буди 2 часа след като е легнал и идва при нас и започва един истеричен рев да си лягаме при него.Напоследък е невъзможен,опитвам се да съм търпелива,че то и от много каране полза няма Rolling Eyes

Капче,ех и ти ще ни лишиш от присъствието Ви.Има още време може да размислиш.
А за именият ден,е май по ваша преценка.Моята братовчедка също се казва Анелия и има имен ден Peace

Марго,аз съм ЗА за твоето предложение,и аз смятам,че още 3-4 лв няма да ни натоварят.А и наистина то си е път,разходи и т.н. Нас ни е лесно,а те заслужават и поздравления за желанието и ентусиазма (като на Вяра миналият пъ) Peace

Ставам,отивам да го набия това диване,зациклил е и реве вече от половин час,иска навън,как в тоя кучи студ #Crazy

Последна редакция: нд, 10 дек 2006, 14:34 от mamareni

# 194
здравейте  Hug
наистина са ни са затрили доста постинге за периода 2-8 декември.. ама здраве да е...

Рени, ти пак си се уредила само с ПИШО..да ти мият.. а моята Диди вчера на два пъти ми ОСИРА леглото и омазва отвсякъде завивки и дрехи... ама така е като решава на своя главада си маха памперса, че не и се стой с АКИ по дупето..и се почва едно омазване,....  Joy не е за разказване.. всичко се наложи да мия и пера... голямо МАЗИЛО се беше получило..а и МИРИШЕЩО на всичко отгоре...  hahaha

Марго, и за съм АЗ да не ги набутваме мамите от провинцията  и да поемем куверта и подаръка на детето.. щото аз кога и да дойда все идвам с ДВЕ, а такса плащам само за едното.. което си е направо НАХАЛНО от моя страна.. така че съм с двете ръце да се направи този жест към момичетата, който идват , за да се видят с нас...

Общи условия

Активация на акаунт