Отговори
# 165
... жалко , че повече не мисля да РАЖДАМ...

Я пък ти ... а братчето на тия две красавици ... кой ше ги пази, а??????????? Действайте, имате време и без такива изказвания ..  Laughing

Рени, сори че сте болни, ама ни дума, ни стон и се зачудих къде се загубихте ... оздравявайте бързо и много целувки специални от нас  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Кали, нещи ми писнаха тия подписи, нещо всичко ми писва и може да се позатрия за някой и друг месец .. нещо и аз незнам ...
Драго каза, че ще ни доведе на купона, само ако сложа в аватара си снимката му с Никол (дето беше до вчера) ... добре че невлиза в бг-мамма да види че съм я махнала .. стига му толкоз слава  Laughing Laughing Laughing  ще качвам днес нови и ще сменям всичко ..  Laughing
Кали, пак те питам: кога ще ни покажеш и твоя снимка ... най- накрая ме постави на мястото ми, че това не е моя работа, че да спра да те питам  ...  Laughing

Миленка пък къде е .. доста често влизаше, сега и тя като всички скоро дошли при нас, никаква я няма ..
..... изчезна Мимето, Мира и още куп други .. аз ли останах най- дъртата тука .. аз и Кали май ... Laughing

Днес с Никол сутринта имахме голяма караница .. понеже тя искаше сама да стане от креватчето си, а аз я оставих да спи до късно и нямахме време та я грабнах, и като се започне едно дерене от рев, все едно колям прасе .. само дано хората не са си помислили че я прибих ... разберете такава сутрин не съм имала досега ... сълзи, сополи и се дере с цяло гърло ... стегнала се като паметник, аз с мойте 50 кила не мога да й съблека пижамата, така се е стегнала че едната ръка немога да й изпружа поне ръкава да извадя .. и така с дрехите се борихме поне 20 мин., та отидохме чак в 8:30ч, децата бяха седнали на масичките, добре че закуската още не беше готова, та не я изпуснахме ... егати диването, откачих в истинския смисъл на думата ... и в рева си като ме удари по лицето, те това беше върха на сладоледа - плеснах я леко по бузата, тя с все сила, аз само да й докажа че където тя удря, там и аз ... и тя взе че спря да плаче .. пуснах й музика - Неикам музика, спри яяяяяяяяяяяяяяяяяя  Laughing пускам детско филмче - Спри, неикам ничо  Laughing Laughing Laughing  ако не бързах, я оставям да се наплаче и не й обръщам внимание, ама сутринта при това бързане .. абсурд .. Облякох я хубаво че днес е супер студ, опаковах я и до яслата си мълча .. там като влезе и като започна едни целувки да ми удря, като се зарадва на децата, влезе,  седна на масата, каза: Тао мами, после додеш земеш Коче и носиш боки ...  Laughing Laughing Laughing и си тръгнах ... егати кошмарната сутрин .. от утре никакво спане до 8ч, в 7:30 ще я будя, да се излежава и да става когато тя реши и по какъвто начин реши ... а довечера само да не заспи в 22ч ... ще види тя инат ...  Laughing Laughing Laughing

Айде че се увлякох .. приятен ден на всички .. аз заслужавам днес релакс и навлизам в света на киното ..  Simple Smile

# 166
Ей, Иренке, сега пък мен ли ще заядеш?!

Изненада-ей ме на!!!!!!!!!!
много поздрави на Романови от Венкови от Паланката

Напоследък не ми остава много- много- време за писане, защото съм се заела с пълненето на чувала на дядо Коледа. Днес пак обикалях по магазините, но не свърших почти нищо Crazy
Освен това прекарах и доста време в НОИ, защото реших да стана един съвестен здравоосигурен гражданин. Е, в крайна сметка свърших работо и сега мога спокойно да падна и да си счупя главата.  #Crazy

Е, за днес- толкова, но утре- обещавам- повече  bouquet

# 167
Привет и от нас с Даничка!

Мили, Честит Имен Ден на двамата мъже с хубавото име- малкият Андрея и Тати Андрей, в дома Ви, както и на всички други който празнуват на тоз ден.

Да са Ти живи и здрави, късмет и много приятни емоции Ви желая на празника.
А за Теб, работлива Мамо: , и не ни забравяй!

... най- накрая ме постави на мястото ми,...
Иренката, не разбрах точно какво да направя?! Че Ти си си точно на мястото млада и чаровна Любопитке, търсеща и откриваща живота от всичките му страни! Честит Ти нов Коледен аватар и подпис, наистина промяна е станала при Теб, но ми е мъчно за красивата Никол. А за любителя на славата- Драго единствено мога да Ти кажа че ти бяха с Николетка страхотна реклама- такова красиво дете и такъв съпруг с запленяващи и изразителни очи могат да са "притежание" на стилна и красива Мама, която макар и рядко да попада в кадър. А Никол ли си казва "Коче", съкратено именце ли е? И благодаря за рецептата на баничката- майонезените пънчета, разкошна е, Татито ни я направи и остана очарован от вкуса. И, моля, забрави таз идея с позатриването. Heart Eyes
Миленката, а Ивето написала ли си е писмото до дядо Коледа? Ние с Даничка лично си го дадохме нашето в неделята на добрият белобрад старец на парада послучай посрещането му.

Хубав и светъл, слънчев и по- усмихнат нов ден Ви желая!

# 168
Честит Имен Ден на Андрейката и татко Андрей!

Със здраве носете прекрасното си име и дано ви носи слави навред и нашир!

==================================================================================================
Ето нещо за този светец, аз лично незнаех историята му и много ми стана интересно докато четях ... затова го споделям и с вас:

Житие на свети апостол Андрей Първозвани

Св. ап. Андрей се нарича Първозвани, понеже пръв от апостолите бил повикан да тръгне след Христа. От ранни години той жадувал за божествената истина и когато Йоан Кръстител се явил от Юдея, той станал един от неговите ученици. Андрей стоял на брега на Йордан, когато Йоан Предтеча, посочвайки на народа минаващия Иисус, казал: "Ето Агнецът Божий!" Като чул тези думи, Андрей тръгнал подир Спасителя и прекарал с Него целия ден. След това отишъл да намери брата си Симон (Петър), съобщил му радостната вест: "Намерихме Месия", и го довел при Христа. Двамата братя обаче продължавали своя предишен живот и се занимавали с риболовство. Те били родом от Витсаида. По-късно Спасителят ги видял на брега на Галилейското море и им казал: "Вървете след Мене, и Аз ще ви направя ловци на човеци". От тогава те навсякъде вървели подир Спасителя и били свидетели на Неговите чудеса, смърт и възкресение.
=================================================================================================

Кали, благодаря ти за прекрасните думи, направо ми повиши на 100% настроението за деня  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аватара много ми повдигна настроението, ама то от толкова коледни теми и сайтове дето търся идеи с какво да украся дома ми, та няма начин да не се заредя празнично ..  Laughing
Иначе като казах това: "... най- накрая ме постави на мястото ми,...", имах предвид да ми се скараш, че само те питам кога ще ни покажеш твоя снимка ..  Laughing Laughing Laughing

Миленка, знаех си, че ще се появиш .. аз ако още не си разбрала, съм падаря с цървула на темата ни ...  Laughing
Значи се познавата с нашите кумове .. ние скоро не сме ги виждали, но сега в сряда на Никулден ще се събираме, така че ще им предам ..  Grinning 
А ти напълни чувала и всеки ден ОТЧЕТ тук ... Laughing

Другата седмица ще правят ремонт в яслата (сега са дошли спонсори и кой е луд да ги изпусне  Laughing), та с Никол ще се гледаме цялата ... дано е здрава само и всичко да е наред ..  Praynig

Нашите сега в неделя са заклали прасето на село и сега чакам да ми се обадят да кажат кога ще дойдат .. оф, много се радвам, че не съм ги виждала от августовското ни гостуване и почва да ме свива сърчицето .. толкова хубави моменти наближават тоя месец, че се моля само живи и здрави да сме ..  Praynig Grinning

Желая ви прекрасен ден, суперско изкарване на Мила с нейните любими хора и до следв. път  Peace

# 169

честит имен ден на Андреята и татко му

Със здраве да си носят хубавите имена, да обичат и да бъдат обичани. Много успехи на таткото и много пакости на Андреята Heart Eyes- така най- лесно се открива Света Grinning

Сега пък аз да ви почерпя виртуално Laughing Grinning, че и нашия тати днес има рожден ден: Drunk Wine Glass cheers newsm81
Снощи до 2,30ч си играх с  food002 1dishes и сега ми се спи. След малко отивам само да изпека рулото и почвам да  newsm79, че е като след цигански купон Mr. Green- не съм разтребвала след Ками снощи.

После ще ви пиша пак.

# 170
  • София, Младост 3
Честит имен ден на Андрея и Андрей! Мили, да са ти живи и здрави мъжете, много да те радват и слушат.

Честит рожден ден и на Вожда! Марго, и на теб честит празник, да ти е жив и здрав и дълги години да поддържате отлични „племенни” отношения  newsm53

Ние със Симона сме вече добре. Тя е на ясла от понеделник. Закарах я абсолютно здрава. Дано се задържи по-дълго така, че другата седмица ще я снимат в яслата за личен коледен календар. Аз също разработвам един новогодишен проект с нейни оригинални снимки, та тази година бабите ще се радват на доста добри подаръци.

Момичета, как върви организацията по купона? Последно какво се разбрахме за подаръците – всеки ще купува на своето дете, но до определена сума? Аз имам едно предложение. Вярвам, че на всички ни предстоят доста харчове през идущите празници. Затова предлагам всяка майка да купи за детето си една книжка и да я опакова в пликче заедно с няколко лакомства, за които да се разберем също да са едни и същи, за да няма обидени. Съвсем на прима виста, това може да са: малко шоколадче Киндер, портокалче, мандаринка,  няколко шоколадови или коледни бисквитки. И естествено  картичка с името на детето. Какво ще кажете?  После пъхаме всичко в торбата на дядо Коледа – нали последно ще има такъв? Поне аз с такива впечатления останах.

Хайде, че ме чака работа. Приятен ден и весело изкарване на празнуващите.

# 171
Благодаря! Благодаря! Благодаря!
Ето малка почерпка.  Heart Eyes  Wine Glass Popcorn cook Kissing Heart
Пламнало ми е дъто от работа и не можах да ви сготвя повече  Wink
А на Вожда най-искрени пожелания за здраве, щастие и да слуша жените си  Hug Hug Hug
Момичета, наистина нямам време и ви се извинявам, но исках да разбера как текат подготовките за среща? Ще го бъде ли?
Ще пробвам пак да вляза,
Целувам ви горещо всичките! Трогнахте ме с тези пожелания! Вие сте номер 1!!!!!!!!!!!!!!!!!
 Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 172
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА АДРЕЯ и тати АНДРЕЙ, много здраве, щастие и късмет

Честит рожден ден и на Вожда на Маргото,

с пожелания за много здраве и любов

Ели, това с книжките, за ПОДАРЪК не е лоша идея.. аз съм ЗА Hug но и при тях има доста ВАРИАЦИИ и ЦЕНИ.. та казвайте какво да КУПУВАМ.., че нали съм вече РАБОТЕЩО момиче и нямам много време за обикаляне и избор  ooooh!

Последна редакция: чт, 30 ное 2006, 20:56 от wily

# 173
Мили, да са ти много здрави именниците!!!http://i.kefche.com/cards/jpg/kefcheCard7373854.jpg

# 174
Привети, Момичета!

Пимпа, приеми и моите поздрави за РД на Вожда- Кристиан!

Да Ти е жив и здрав, и все така да Те слуша и да дава повече уше на Твойте съвети отколкото на Маминка.

Миленка, честити Ти нови лентички, непрекъснато сменяш, не можеш да му се нарадваш на Форума и неговите възможности, а?!
Иренката, а Илианката ще идва ли с Майчето и Тати, или той ще бъде Господаря на къщата в красивата Берковица?
Пиленце, това с календара на Симонка е много добра идея- при нас безотказно работи като подарък за близките.
Вили, а Ти таз година ще изненадаш ли пак бабите с картички, миналата година доста се беше отдала на творчество?
Мили, дано да сте изкарали хубав празник!

Хубав нов петъчен ден Ви желая!

# 175
Здравейтееее, ето ме и  мен .. започнала съм с коледната украса, така ме запалиха момичетата от коледната тема в Наш дом, че не издържах и започнах .. сега ходих като клошар до магазина да ми дадат кашони, защото намерих невероятни сайтове с толкова красиви украси, някои направени от листове на кашон ... мен поне на такова ми прилича ... искате ли да ги споделя с вас:
единия:
www.hitentertainment.com
www.enchantedlearning.com
www.craftideas.info

... и в момента навсякъде около мен е пълно с хвърчащи листове, блокове, моливи, кашони  Laughing клонки елхови и едни други храсти с червени плодове ( диви, не ядливи), които намерих по пътя до яслата и действам ...

Кали, забравих вчера да ти кажа, защо Никол се нарича Коче ... щото като й казваме НИКОЛЧЕ, тя от него е извадила само КОЧЕ или КОЛЧЕ ... (кога как дойде, но повечето пъти изпуска Л-то)  Laughing Laughing Laughing
Иначе се надявам да дойде и Илиян, ама сигурно ще дойде, че вчера докато отивах да взимам Никол се сетих че ако си бях на село сега щях да ида в елховата гора до нас и да си набера и клонки и шишарки, а тук в  Правец незнам къде има и изобщо има ли такава горичка, та му звъннах утре като идват да ми е набрал ЗАДЪЛЖИТЕЛНО шишарки поне, и го излъгах че ми трябват за украса на Никол в яслата, иначе ако знае че са за в къщи, ще каже: Мале како, забравих ... ти из Правец ще си намериш  Laughing ... знам си го аз него ..  Laughing Laughing Laughing

Вили, добави ли ме в Скайпа .. че вчера ми дойде от теб да те прибавя ... или е друга Вили .. кой съм прибавила тогава, ако не си ти...   Thinking

Айде до скоро ...  Peace

# 176
Момичета привет Hug
Влизам на бързо,че Иван ми виси на краката и едва ли ще успея да  пиша повече #Crazy

Да честитя със закъснение на празнуващите  bouquetДа са живи и здрави,много късмет и обич им желая от все сърце! newsm51 newsm51

За нашето парти,всичко е уточнено Hug Ще има дядо Коледа.За подаръците последно се разбрахме всеки да купи на своето дете,понеже говорихме за играчка,аз лично вече съм купила.Но ако решим вариянт книжка,няма проблем Peace
За тортата Иренка ще бъда така добричка,тя да ни спретне от нейните специалитети Heart Eyes

Иренка,ти направо си като кръжок по приложни с тези украси.Ще чакаме снимки на произведенията.Кажи какво ще ти трябва за тортата,което не можеш да го намериш,за да подсигурим.Каквото взема от тук ще ти го пратя по МИтко,той често идва Peace

Това за сега,после пак.Направо ще го набия лсед малко Embarassed #Cussing out

# 177
Добро утро и от мен!
То не бе нощ, то не бе чудо newsm53 luvbed newsm81 Сега ми се спи, та едвам гледам. Друг път няма да правя рецептата на Иренка за КЕКС smile3534 smile3533

Тази вечер да внимава Вили Heart Eyes с тия работи.
честит рожден ден и нейния мъж Да го слушат и трите му моми в къщи, да е здрав, за да им задоволява желанията, да е много, много обичан, да е..... всичко най- хубаво!!
Не съм добра в прилагането на снимки и картички колкото вас и затова няма да се пробвам изобщо.

Момичета, интернета ми е до днес. Здравко е наказан, та незнам кога ще го платя.

За купона, каквото кажете ще купя. Още нищо не съм купила. Ще разбера от Вили по тел.
Принципно съм харесала разни работи и се двоума кое за яслата, кое за вкъщи, кое за форумски купон??? newsm78 Я си дайте мнението дали са подходящи:
http://vegatoys.com/?area=toys&task=view&id=175
http://vegatoys.com/?area=toys&task=view&id=342
http://vegatoys.com/?area=toys&task=view&id=449
http://vegatoys.com/?area=toys&task=view&id=532
http://vegatoys.com/?area=toys&task=view&id=774
http://vegatoys.com/?area=toys&task=view&id=925
По- скъпи надали ще купим, защото само преди месец и се накупиха джунджурии (кухня, микр.печка, пералня, прахосмук., количка за почистване, дъска за писане с печатчета, тир) за около 160лв
А и Здравко има рожд. ден....
Аз и канабис да гледам в хола, пак не мога да насмогна този месец Mr. Green Banghead Rage

Лелеее, затвориха кухнята, изчезвам!
Преди това да благодря на всички Ви за добрите пожелания към моя домашен любимец- ВОЖДА  love001
Целувки на всички!

# 178
Вили,мила да ти е жив и здрав съпруга! Много дълги години още да се обичате и разбирате.Да го слушате,че с три жени,нич не му е лесно на човека Wink

# 179
здравейте милички Hug както вече МАРГОТО ме е издала, днес нашият ТАТКО има рожден ден и е редно като мои ВЕРНИ ПРИЯТЕЛКИ да ви почерпя

Wine Glass Wine Glass Wine Glass  Wine Glass Wine Glass Wine Glass   Wine Glass Wine Glass  Wine Glass   Wine Glass   Wine Glass   Wine Glass

за годините на които става няма да КОМЕНТИРАМ....дъртичък си е вече.......

Иренка, аз съм тази Вили със Скайпа.. ама нещо все нямам време да седна да си приказваме с тебе..но ще се корегирам

Слънчев ден на всички ви

Последна редакция: пт, 01 дек 2006, 14:17 от wily

Общи условия

Активация на акаунт