Отговори
# 150
ООООООООХХ!- добрах се най- сетне до компа. Wink аз си мислех, че мъжът ми стои между мене и него, но Ивка се оказа по- сериозна заплаха.     Crazy
Вили, свикна ли на новия режим? Сигурно е трудно да се концетрираш и да се отдадеш на кариера, когато мислите са ти само в яслата!? Crazy

Кали, много е мило от твоя страна, че прояваваш такъв жив интерес към всички нас. Сигурно ти е трудно да си толкова далеч. Сподели как се чустваш?! Аз , да си призная , не си се представям на твое място.  Rolling Eyes
Нети спи все по- неспокойно през нощта, пие много вода, което пък я кара често да се буди. Вече е по- голяма и когато й се допишка се събужда след дълго стискане- явно се усеща. За мене нощите са кошмарни, защото на всяко промрънкване, аз се събуждам, ставам, вдигам я и я слагам на гърнето. Тя от своя страна е кисела и недоволна, не иска да се връща обратно в нейното креватче, а ляга при мене и с треперещи ръчички си търси шишето. Само така заспива. На нощ ми отиват често и по два памперса, а по някой път , дори и сутрин като се събуди- цялата е мокра. #Puppy dog По едно време бях силно притеснена дали й няма нещо (като диабет, например), но педиатърката ме успокои, че е само пристрастена и да не се притеснявам. baby_neutral
През деня такива проблеми нямам, дори си пие от чаша без да се улива.
 Сега малко за и за Ивка- тук проблема е наистина сериозен. Не иска да си тръгва от училище. Тя е пристрастена пък в учението. smile3529 Занималнята след обед им е до 6 часа , но аз ходя да я взимам към 4 половина- 5. Като ме види , започва да се сърди защо съм отишла толкова рано , искала да я взема последна, а по някой път, дори рони сълзи. Sob Не мога да ви опиша как се чуствам в такъв момент Banghead- оприличавам се като майка- терористка, която иска да си вземе детето с една- единствена цел- Да я бие на почивки в къщи. Имам късмет, че госпожата в занималнята ми е приятелка и ме познава добре .  baby_neutral
 Ивка много си пада по приложните изкуства и искаше да я запиша на уроци.   redecorationАз я записах в училището, защото госп. по приложни ще я взима по време на занималнята и после ще я връща. Много беше щастлива мойта щерка, докато не отиде 2 пъти и реши, че вече неиска. Когато я попитах ЗАЩО , тя ми отговори: защото рисуването ми пречи да си пиша домашните. Докато се върна от урока, децата вече са почнали да пишат, а аз не. А аз искам да си ги напиша ПЪРВАААА! Sob
...абе кво да ви кажа- незнам да се радвам, ли, че толкова много ми я хвалят, да плача ли, .... то пък бива- бива, ама чак пък толкова.... #Crazy #Crazy #Crazy
трябва да ставам, че пак взе да ме ръчка..... fiuuuuuu

# 151
здравейте   bouquet

доживях и аз да понапиша нещо .. за почивните дни... не че е много, ама нали трябва да съм редовна..-
Диди, е станала много капризна за всичко, отказва да яде МАНДЖИ и набива само кашкавал и бонбони.. а и прясно мляко директно от кутията.... направо ще ми откърти дръжката на хладилника, като реши , че трябва да и се сипе МАКОТО.... hahaha а и имаме още един ЗЪБ - 19 по ред, кога е излязъл никой не е разбрал.. важното е че остава само още ЕДИН и край със зъбната истария.. то не че сме имали ядове покрая нея.. ама другите не са за пренебрегване.. я кажете вашите МАЛЧОВЦИ проявяват ли капризи по отношение на ОБЛЕКЛОТО, че наша мома е толкова претенциозна, че ми се завива свят, като трябва да я ОБЛИЧАМ... почва се едно недоволство към дрехите които съм и избрала и съотвенто веднага ГИ КОРЕГИРА по свой вкус.. ето днес напримар реши че трябва върху блузката и с дълъг ръкав да и облека и още една с къс.. абе лудница.. а как се ЧЕРВОСВА.. не е за описване.. аз не че имам червила.. но имам едни мостри на орефлейм, които бях взела за Петя, а то кой ги ползва основно... познайте... Диди разбирасе... става като ПАЛЯЧО щом хване червилото.. маже се почти до ОЧИТЕ... и съответно  мисли , че е много КРАСИВА и чака КОМПЛИЕНТИ... bowuu Joy

Ади, не ги оставям сами двете, че още не мога да им гласувам доверие... като си знам капризите на Диди, Петя не че няма желание дори да ходи и да я взима от ЯСЛИТЕ по рано.. ама как да се прибират сами от там.. не че е далеко, но все пак мисля , че още е рано, за тази процедура.. а и аз ако клекна на идеята, то МЪЖЪТ ми определено ще е против и само ще си донеса ЗАСЛУЖЕН скандал от него , ако си го позволя....

Кали, трудно е да се каже, че за сега съм много полезна във фирмата, ама се уча.. иначе ще правя разни чертежи на Auto Cad... а не съм много напред с тази програма.. та и там имам какво да наваксвам... bowuu

Миленка, много готино сте си изкарали на ПЪРЗАЛКАТА, тя и Петя има желание за там... ама ще видим как ще стане.. че не се е качвала досега на КЪНКИ, само кара горе долу добре РОЛЕРИ..  та ще трябва  да пробваме.. виждам че и ВАНКАТА е бил с вас на ледената пързалка...

Бобка, за сега съм много доволна от колектива и шефовете.. дано така да е и занапред.. че в училището нямах много добри впечатления от ръководството...

Утре се надявам Диди да е ПОСЛУШНА и да спинка, че да мирясам най-накрая...

лека нощ и приятен ден на всички ви  bouquet

Последна редакция: нд, 26 ное 2006, 22:53 от wily

# 152
Снежни и сърдечни привети, Момичета!

Бобка, питаше ме за кърменето, да кърмя я още. Поздравления и на Теб за дългото кърмене на Вики. Тръгването на работа ли Те провокира да спреш или Татито и роднините? А какви кашички даваш на юнака сутрин/ Дана сутрин е на овесени ядки, но преди това на 200гр плодове/? А за филмчетата наистина са много хубави, които си изредила, винаги с удоволствие мога да ги отново и отново.
...аз искам да си ги напиша ПЪРВАААА...
Миленка, много Ти е амбициозна кака Ива. Много родители могат само да Ти завиждат за прекрасната дъщеричка. А рисуването отдава ли й се или е по- скоро мимолетна страст било, защото ако й е дарба ще е жалко да бъде не развита? А за буденето нощем на дечицата, аз се успокоявам че е до като избият и последните зъби, какви са Твойте наблюдения от Ивето, дали е така?
Вили, много Ти е суетна малката Госпожичка- сама избира дрешки, гримира се и държи да бъде похвалена , какво ли Те чака след време като попорасне още малко?! Успех и стиснати палци от мен за новата седмичка- леко и успешно навлизане в дебрите на Ауто Када, и дано Дидката да започне да спинка в градинката.
Иренка, питаше ме дали живеем в къща или апартамент, засега сме в един огромен апартамент, който обикаляме с Дана по цял ден когато сме вкъщи. А в къща с камина, за последно съм живяла в ЛА, само че там пък нямахме сняг. Зайчета тук си имаме, обикновено има няколко на паркинга и с Дана винаги им махаме/ това са може би едни от малкото животни, които Дана вижда често, дори котка все още не е виждала на живо, като изключим тез в животинските магазини/. Стискам Ви палци с Николетка от понеделник да е наред всичко и да бъде детенцето на градина!

Лека и спорна нова седмичка Ви желая, здраве и много късмет!

# 153
Здравейте момичета. Ето че се появих, след ходене по мъките . Вики не е спрял да кашля 1 месец. Гърлото му чисто, гърдите също и нищо и нищо. Направихме му снимка, всичко ОК. Но той продължава да кашля, пихме перитол ефект никакъв.
Накрая ми писна и го заведох на УНГ, там ми казаха ,че всичко е добре и най вероятно е алергичен към някой препарат с който чистят в детската градина, но нищо не може да се каже, защото бил още малък. Съгласна съм, че не могат да го тестуват, защото е малък, но защо дават заключение, че е от препарат в ДГ. newsm78 Сега не знам къде да го водя вече. Тази седмица няма да ходим на градина пък да видим дали ще спре да кашля, пие и зиртек- противоалергичен сироп. Дайте съвет какво да правя?
Другото е, че като му направиха ренгеновата снимка ми казаха, че сърцето му било по голямо от нормалното, но да не съм се притеснявала #Crazy А кажете какво значи това?
Та това е засега от нас, незнам какво друго да пиша, ошашкала съм се нещо, а уж съм спокойна личност. Целувки и прегръдки от нас.

# 154
  • София
dorii недей да се притесняваш толково, особено на едно изказване. На мен за Вики ми казаха, че имал аномалия на единия бъбрек , а после се оказа, че нищо му няма...ако толкова те притеснява, поискай още едно мнение, та дори и трето.
А относно кашлицата на детето, бих ти казала да го заведеш на лекар-хомеопат, хомеопатията много добре се справя са алергиите пък и с други болести........ако икаш имам координати на една добра лекарка, ние при нея ходиме цялото семейство и сме много доволни!

# 155
Къде сте бе хора ... защо всички изчезнахте?????????????????????????????????

Рени, не си ми писала от 178 дни, 23 часа и 52 секунди ...  Laughing .... да се поправиш ...

На всички ви пиша НЕИЗВИНЕНО ... и аз няма да пиша тогава  Crossing Arms

# 156
здравейте  bouquet

Иренке, ако си искала да ни ПРОВОКИРАШ да пишеме... ПОСТИГНА го... с риск да си навлеча ХОКАНЕ от работодателите ми, че ползвам интернета в работата за ФОРУМИ... то я си погледни от коя дата е ТВОЯТ последен постинг и тогава ни пиши НЕИЗВИНЕНИ  smile3506 smile3534 виж ме мене АЗ САМО ВЧЕРА НЕ СЪМ ПИСАЛА..а ти веднага почна с ОТСЪСТВИЯТА  smile3521

.................. е сега ще чакам да напишеш първо ти пък после АЗ  smile3533

# 157
Аааа, Вили, не и се впрягай на Иренка, сигурно пак я е налегнал душевния мензис Laughing hahaha Joy
И аз не помня от кога не съм писала, ама пусти мързел... Иначе редовно си ви чета.

Камелия днес би рекорда по ходене "рано" на ясла - в 10,10ч. Добре, че не бяха вече врътнали райбера. Ми диването спа до 9,15ч и аз барабар с нея. Кога се беше преместила при нас на спалнята, незнам. Набързо си излапа кус-куса, измих я, дадох и 1амп. вит. С и newsm49 в яслата.

Ееее, Бобка ква била редовна Hug.... И недей да смотваш положението за 17-ти, че ако имаш желание ще доведеш Вики от 10,30 при нас за час и половина, а от 12 на служебния купон. Няма да му дойдат купоните в повече.
Намери ли му ризка?
 И направо "уби коча с лопатата" като прочетох менюто на Вики!!! Това дете плодове, мляко, зърнени трици не яде ли?

Доре, дори и да е алергична кашлицата на Викито не му се ядосвай. Моя син е така от 100г. Провокира му се от какво ли не, дори и миризмата от някои омекотители. Просто ще го следиш какво го дразни. Ако там мият с обикновенна белина от 30ст. и смърди на умрели гълъби, ще кашля я, то и хлебарките ще кашлят от нея. Ние в нашата ясла купуваме ароматизираната на АЧЕ. Незнам друго кво да ти кажа, просто го следи от какво кашля. Може и някоя от лелките да пуши гадни цигари около тях.. newsm78

Кремииии, ако ни четеш, се обади, че нещо съм те сънувала тая нощ. Дано сте здрави с твоята палавница!Да погалиш pregnant от нас с Ками  bouquet

Кали, Ками не се буди нощно време от 4месечна. Може би 1-2 пъти когато е кашляла лошо.
 Ти с това кърмене така си я научила, то и става вече като рефлекс. А и щом спи при теб, а не в нейното си легло....Извинявай, лично мое мнение, но аз такива неща не бих си позволила и най- вече причинила. Никой няма да те потупа по рамото за безсънните ти нощи и хранителни лишения в името на кърменето. Да не мислиш до 1-ви клас да я гледаш така? Ми ти ще се изтощиш, аз не мога да правя такива работи. НеАм нерви. От опит знам, че децата са най- големите неблагодарници. Обичам си ги и двете деца, обаче и аз съм ХОР, и аз се изчерпвам. Ще видиш, че като спреш да я кърмиш един ден и тя вече няма да ти се буди по 5 пъти на нощ. Не ти завиждам обаче при отбиването.
 В нашия бл. живее една мома, женена в САЩ. Сега детето и е на 5г., кърми го до това лято. Беше дошла тук с него точно с тази цел- отбиването. Кърмила само вечер след дет. градина, обаче по цяла нощ това правили. Сутрин се чувствала като парцал. Като я доведе тук, дядото и бабата я заведоха в Бургас /бабата е от там/, а майката си остана тук, в София, да си свърши това- онова. Една седмица е бил кошмара всяка нощ докато били в Бургас, обаче я отбиха.
Няма да продължавам, че сигурно ще ме намразиш. Ама аз съм си такава, държа да се изкажа мнението, пък който както иска да го приема. Всеки си има разбирания, не ми се сърди Praynig

Миленка, само мога да ти завиждам благородно за ученолюбивата и старателна Ивка Grinning Учи му се на детето, какво пък толкова те притеснява? Надали ще стане "зубърка". След 6-7г. като влезне в пуберската възраст и стане разсеяна тогава сигурно друга песничка ще припяваш Laughing Сина ми беше старателен до 7клас. Не съм седнала нито веднъж с него да пишем домашни- всичко сам. После го удари през просото. От отличник, едвам завърши 12кл. и то от мързел и неходене на училище, а не че е тъп. Дано Ивка да си остане така прилежна до края на образованието си и да не се влияе от странични фактори.

Ади, за тръшкането и ината на децата аз имам собствена стратегия. Не и се моля за нищо. За събирането на играчките, например, докато не го направи, не и давам нищо друго. Даже нарочно ги сритам и ги разпилея още повече, за да не може и тя да стъпва никъде на спокойствие. И като ми поиска сок или Помбер давам само срещу събрани играчки. И почва тръшкането и театралния рев.
Голям праз, че ще се разплаче от инат, за да постигне своето. Да smile3514 до откат. Щом е без сълзи и не плаче от болка, да реве #Cussing out. Старите хора са го казали: По- добре децата да реват когато са малки, отколкото родителите да реват от порасналите си деца. Ако сега им пораснат рогчета от инат, после вече ще им станат като на лосовете #Crazy
Така възпитавам аз, не чета образователни книжки за възпитанието. Ние да не сме гледани по книги, пък я какви отговорни хора  сме станали! Е, не прекалявам, разбира се, но отстъпчивостта ми е 1%. Сигурна съм, че и Вили ще ме подкрепи, а може би и Иренка/така я провокирам да пише нещо тук/.

Ауууу,  typeuu та се улях! Отивам да будя Вожда с паче перо newsm53 Стискайте ми палци да не отнеса някоя попръжня и да ме напъдят smile3534

Последна редакция: вт, 28 ное 2006, 13:53 от pimpa

# 158
ооо, събудихте се най- сетне ...  Thinking

Кви са тия 5 години кърмене бе, майкоооооооооооооооооооооооооооо, неам думи .. аз забравих как се прави тая дейност, а те хората ученици кърмели ....  Two Hearts newsm12

И немам никакъв мензис, ако искаш да знаеш Маргаритке ... точно напротив - цяла нощ КЕКС имаше и съм в суперско настроение ... Никол от вчера прояви интерес да си легне в креватчето .. то вярно че е прилепено към спалнята, ама все пак не е като да е по средата между нас ...  newsm18  от тая нощ го караме като че ли сме на меден месец  Laughing

Вили, ти си .... (каза че ще пишеш, чак след като аз пиша ..  Laughing)

Рени, къде сиииииииииииииииииииииииииииииииииииии???

# 159
ИРЕНКА, ще пиша...ама като се прибера в къщи...че тук съм се нагъзила да поработя и аз малко... а сега ти пак ПИШИ, че я се виж..нищо не си ни разказала... освен ЗА КЕКСА.. честито да ви е... и всяка нощ така да го карате..и току виж сте спретнали едно БРАТЧЕ  bowuu  bouquet

# 160
Здравейте мили мамчета,
много много не ми остава нет, че сме се заели с благотворителност напоследък и с работа, нищо че съм отпуска грррррр  Twisted Evil Обаче влизам да ви се похваля, от вчера сме без шишета, знам че  е късно, но все ми беше жал заради зъбите които ни тормозят, сега вече останаха само 2 да никнат и от два дена се пробваме да ги махнем тези шишета... Биберон залъгалка не сме ползвали, но празно шише си смучехме за заспиване и нощем го търсеше, къде празно, къде с кисело мляко... Оказа се, че не го търси млякото а шишето! В неделя беше най-трудно, и то противно на моите очаквания беше по-трудното през деня, не пожела да заспи без шишето, вечерта легна в 19.30 и спа до 8.00 на другия ден Simple Smile Дадох му шишето през нощта, защото ме беше страх, че като не е спал през деня, няма да спи и през нощта... но вчера вече твърдо решена ги махнах и повече не ги извадих, следобед пак го търси, но му казах, че любимият му камион, който събира боклука ги е взел да ги занесе на едно бебе... и той се съгласи учудващо лесно и заспа... Вечерта същото нещо, през нощта се буди два пъти, първият път глътна глътка  мляко от чаша, изпишка се на гърнето и пак заспа, после пак глътка мляко, без ревове, тихо и мирно...!!! Та днес вече мога да се похваля!
Колкото до кърменето, аз кърмих Вальо 5 месеца и половина, искаше ми се поне до годинка, но... а след 2 годинки мисля че си е късно това занимание, а и безсмислено! Извинете ме, ако ви обиждам с това! Hug
А вие работещи мамчета как се справяте... Предполагам е трудничко, а и който е с две?
Валентин вече доста говори, прави дълги изречения, като например реди два-три дена ми казва: "За една седмица пъпките изчезнаха!" при което аз оставам с отворена уста и се чудя как го измисли, и чааак после се сещам, че това е рекламата на Лептен!!! Нали обича много реклами!
През деня четем приказки: първо "Вълкът и седемте козлета" после "Червената шапчица" и в никакъв случай в обратен ред  Laughing
Вечер го оставям сам в кошарата да се набеснее, но легнал, да си каже всичко каквото му е на главицата, защото не млъква и след около един час речи заспива самичък... Само оставяме вратите отворени... вика ме понякога, аз се обаждам, за да знае че съм там, но не ходя при него, а и той не идва...
Тук е топло и все още излизаме на разходки, след гадния вирус, който ни събори... Сега още си покашляме, но май така бавно минава кашлицата, даже моята си е по-зле  Mr. Green
Лека вечер момичета! Отиваме до магазина и после ще готвим палачинки ала мама Стели  Flutter

# 161
Еееееееей ме На Heart Eyes и мене.Няма да ме убиете с камъни предполагам,за дългото отсъствие Rolling Eyes
Нещо от миналата седмица ме беше хванал "душевният мензинс' Tired Face Нямах грам желения за нищо и ми беше едно отпаднало и чорлаво.А то се оказа,че е било пред разболяване,защото от онзи ден се гътнах окончателно.Вчера ставам,опитвам се да дам обичайните наставления,обаче глас ..............нъцки.Направо мутето ми беше включено,от което естествено Митко беше най-щастлив.Отивайки при доктора на контролен преглед с Иван,той го прегледа й каза,че и той е тръгнал на разболяване.  Изкарахме направо кошмарна нощ,Иван кашля,аз кашлям,изобщо не сме мигнали. Доктора каза,че най-вероятно аз съм го заразила Sick И сега и двамата сме с Ларингит. Той само да няма Т,че днес след обяд имаше 37,6,иначе си е весел и голямо диване.Явно и аз съм доста болна,защото днес направо го бях оставила да прави каквото иска,просто нямах грам силица дори да се карам Innocent
Дано да ни минава бързо,че цяла седмица така ще ми е нанагорно #Crazy

Стели,много се смях с твоя Вальо и тези' пъпки' Браво,че се е отказал от шишето (олеее как прозвуча smile3556)
Боклукчийте са и наши добри приятели.Иван само като чуе,че бучи камиона и се качва да гледа през прозореца.Те го познават и започват да му махат bye Абе голям цирк.
А вие къде живеете,че още е топло при вас newsm7

Вили как е Дидито?Посвикна ли вече с ясленият режим.А това с обличането ,хич не трябва да те учудва,все пак е момиче Hug Иван като се затръшка край няма,искам да му облека ризка,той реве и носи блузка,ама една с лекета дето си седи в къщи с нея.Накрая взимаме чиста блузка само и само да мине неговата,че иначе .....

Иренка
,ти май се отдаде на ....КекСА smile3534 и ни забрави нас.Как сте,как е Николетка?

Това беше засега от мен.Ставам да опъна кокали,че едвам седя вече.Лека вечер и здраве вИ желая  love001

# 162
добра вечер момичета  bouquet

днес само не ме ЛИНЧУВАЙте, че вече за 3 път пиша... ама така е като ИРЕНКА ми ПОДПАЛИ ФИТИЛИТЕ с тези НЕИЗВИНЕНИ, а пък после и с КЕКСА... та сега по същество....
както сте разбрали, това че ходя на работа не ми пречи да съм НОН-СТОП с вас, чета ви през деня.. стига да сте писали, но гледам да не пиша.. че да не предизвиквам съдбата и да си докарам някое скендълче.. не чи може да се случи, че обстановката във фирмата е много ЛАРЖ, но аз си имам едно на ум.. .. а и ми е неудобно да вися в нета , вместо да РАБОТЯ и за висенето си да взимам заплата hahaha
Диди, пу-пу  Praynig за сега е ОТЛИЧНИЧКА в градината.. изпълнява всичко като по УЧЕБНИК, - ляга в леглото, сяда на гърнето, яде.. абе всичко , което се сетите.. просто имаме коренна промяна в поведението ни... само дето още ПЛАЧЕ сутрин като отиваме към градината... и само повтаря : "МАМА ДОДЕ" - мама ще дойде....
откъм приказването имаме напредък, ама чак ТАКВИЗ дълги изречения , като Вальо, не можем да вържем... но е много смешна в стремежа си да повтаря всичко ново...  но то явно се отнася за ВСИЧКИ малчовци.. Joy

Рени, ние не сме такива СТРОГИ като Иренка, и ще ти простим дългото ти НЕПИСАНЕ.. ама то и мене ме мързи понякога да пиша.. както беше например през почивните дни... ей как го казах и аз .. ХОДИХ ЕДНА СЕДМИЦА НА РАБОТА И ГЛУХИТЕ МЕ РАЗБРАХА ...  hahaha

Стели, браво на вас, че сте се отървали от шишето... въпреки, че аз немога да го осъзная този проблем, че ние нашите ШИШЕТА почти не сме ги ползвали и са си прибрани из шкафовете ПОЧТИ НОВИ... жалко , че повече не мисля да РАЖДАМ... hahaha за да ги използвам... а колкото до СъЧЕТАВАНЕТО на работата и  двете деца в семейството , за сега не ми е тежко, че и децата ми помагат де... нали си имам ВЕРЕН помощник в лицето на кака Петя  Hug, таткото ХИЧ.. ама той нашият така съм си го научила аз... и съм си виновна за което.. та си го и търпя.. ДЕЙСТВАЙТЕ ги повечко вашите.. та да не страдате после като мене... Naughty #2gunfire то и за това ни е толкова голяма разликата в ДЕЦАТА, че като си го знам колко ще ми помага си заложих на нея.. Петя да е помощникът, а таткото само осигури МАТЕРИЯЛА.. при това КАЧЕСТВЕН...  hahaha

обещавам повече да не пиша за ДНЕС

ЛЕКО БРЕМЕНЕЕНЕ на момичетата с бебоци, а на другите здраве и ЛЮБОВ
  bouquet bowuu  bouquet

Последна редакция: вт, 28 ное 2006, 22:37 от wily

# 163
ОКтомврийска дружина 2004, нашият априлски отбор 2006 ви моли да ни подкрепите, като гласувате за нас за Банда на годината" ето тук:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=145570.0. Хиляди благодарности и   Hug

# 164
Снежни привети, Момичета!

...Няма да продължавам, че сигурно ще ме намразиш...не ми се сърди...
Пимпа, как можа да си го помислиш- да Те намразя че изказваш своето лично мнение, което е също и споделен опит?! Напротив, благодаря Ти за него, уважавам винаги правореките хора, казваш винаги това което мислиш без да се мъчиш да го обличаш в мили думи. А колкото до кърменето, едва ли има някой от моите роднини който да ме подкрепя и съм чувала най- различни неща за себе си, но аз си имам свой принципи, които много рядко бих нарушила. А колкото до безсънните нощи, откакто взех Дана до себе/ вече 1.6г/ си ги сведох до нула, така хем знам че ако има нужда от мен мога да й помогна, хем я усещам когато е отвита, а пък чувството на отпусната детска ръчица около врата ми е страхотно, както и гъделичкането на къдричките и по лицето ми. А за хранителните лишения, просто няма такива, дори напротив, понеже искам да кърмя ям повече за да поддържам 1-2 кг в + за да не ми спре кърмата. Кажи Ти как върви обучението, няма да им се даваш на тез нововъдения, нали?! Докъде го докара с Испанските мечти?
Вили, а колко Ви е голяма фирмата?
Стели Мели, поздравления за махането на шишето и за самостоятелното заспиване. Вие с Валето напредвате с приказките и с говоренето, а?! И ние четем приказки, но повече си пеем, любими са й- Детство мое, за Зайчето, за Хвърковатото балонче, за Снега. Как станаха палачинките, с какво ги правиш с течен шоколад или сладко, или може би солени? Каква е таз благотворителност с която Си се заела? Бързо оздравяване на двамката с Валката желая!
...А вие къде живеете,че още е топло при вас...
Мамарени, да Ти кажа вместо Стели Мели/ дано не се разсърди Praynig/, Тя е нашата гореща погранична Мама. Бързо оздравяване и на Теб желая!
Бобка, кажи каква каша даваш сутрин на Викито, с водичка или с мляко я правиш?
...му направиха ренгеновата снимка ми казаха, че сърцето му било по голямо от нормалното,...
Дорий, кой може по- добре да Ти каже освен Козлю, дано скоро да се включи. Дано скоро спре таз кашлица на Вики.
Иренка, къде си изтри красивият подпис? И пак си сменила аватара, заложила си на малката чаровница. Оздравяхте ли с Никол? Кой филм гледа почивните дни?
Ралниче, къде се загуби, как са Анджи и Христо, не отмени ли вече наказанието на баткото?
Мили, явно пак ББ3 Ти поглъща времето, но да знаеш че ни липсвате с Андреята!
Хей, Работливките- Ади, Пиленце, Верче, Мирка, как сте?
Миленката, как върви пързалянето на Ивето, колко често я водиш там? Племенника ми много се е запалил по картинга, имало отворен сега наскоро и той се е записал вече.
Капче, къде пак изчезна, наближава коледната среща- включвай се!
Бременелките- Козлю, Аня, Свободна душице, едно погалване по коремчетата от нас с Даничка, моля!

При нас е снежно и бяло, красиво и студено, но нормално за сезона, сутринта станахме и отбелязахме -30оС, но пък такива разкошни ледени цветя си имаме по прозорците. Дано при вас е светло и слънчево и топло и усмихнато!

Лек и хубав нов ден Ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт