аз си мислех, че мъжът ми стои между мене и него, но Ивка се оказа по- сериозна заплаха. 
Вили, свикна ли на новия режим? Сигурно е трудно да се концетрираш и да се отдадеш на кариера, когато мислите са ти само в яслата!?

Кали, много е мило от твоя страна, че прояваваш такъв жив интерес към всички нас. Сигурно ти е трудно да си толкова далеч. Сподели как се чустваш?! Аз , да си призная , не си се представям на твое място.
Нети спи все по- неспокойно през нощта, пие много вода, което пък я кара често да се буди. Вече е по- голяма и когато й се допишка се събужда след дълго стискане- явно се усеща. За мене нощите са кошмарни, защото на всяко промрънкване, аз се събуждам, ставам, вдигам я и я слагам на гърнето. Тя от своя страна е кисела и недоволна, не иска да се връща обратно в нейното креватче, а ляга при мене и с треперещи ръчички си търси шишето. Само така заспива. На нощ ми отиват често и по два памперса, а по някой път , дори и сутрин като се събуди- цялата е мокра.
По едно време бях силно притеснена дали й няма нещо (като диабет, например), но педиатърката ме успокои, че е само пристрастена и да не се притеснявам. 
През деня такива проблеми нямам, дори си пие от чаша без да се улива.
Сега малко за и за Ивка- тук проблема е наистина сериозен. Не иска да си тръгва от училище. Тя е пристрастена пък в учението.
Занималнята след обед им е до 6 часа , но аз ходя да я взимам към 4 половина- 5. Като ме види , започва да се сърди защо съм отишла толкова рано , искала да я взема последна, а по някой път, дори рони сълзи.
Не мога да ви опиша как се чуствам в такъв момент
- оприличавам се като майка- терористка, която иска да си вземе детето с една- единствена цел- Да я бие на почивки в къщи. Имам късмет, че госпожата в занималнята ми е приятелка и ме познава добре . 
Ивка много си пада по приложните изкуства и искаше да я запиша на уроци.
Аз я записах в училището, защото госп. по приложни ще я взима по време на занималнята и после ще я връща. Много беше щастлива мойта щерка, докато не отиде 2 пъти и реши, че вече неиска. Когато я попитах ЗАЩО , тя ми отговори: защото рисуването ми пречи да си пиша домашните. Докато се върна от урока, децата вече са почнали да пишат, а аз не. А аз искам да си ги напиша ПЪРВАААА! 
...абе кво да ви кажа- незнам да се радвам, ли, че толкова много ми я хвалят, да плача ли, .... то пък бива- бива, ама чак пък толкова....

трябва да ставам, че пак взе да ме ръчка.....

а и имаме още един ЗЪБ - 19 по ред, кога е излязъл никой не е разбрал.. важното е че остава само още ЕДИН и край със зъбната истария.. то не че сме имали ядове покрая нея.. ама другите не са за пренебрегване.. я кажете вашите МАЛЧОВЦИ проявяват ли капризи по отношение на ОБЛЕКЛОТО, че наша мома е толкова претенциозна, че ми се завива свят, като трябва да я ОБЛИЧАМ... почва се едно недоволство към дрехите които съм и избрала и съотвенто веднага ГИ КОРЕГИРА по свой вкус.. ето днес напримар реши че трябва върху блузката и с дълъг ръкав да и облека и още една с къс.. абе лудница.. а как се ЧЕРВОСВА.. не е за описване.. аз не че имам червила.. но имам едни мостри на орефлейм, които бях взела за Петя, а то кой ги ползва основно... познайте... Диди разбирасе... става като ПАЛЯЧО щом хване червилото.. маже се почти до ОЧИТЕ... и съответно мисли , че е много КРАСИВА и чака КОМПЛИЕНТИ...

Сега не знам къде да го водя вече. Тази седмица няма да ходим на градина пък да видим дали ще спре да кашля, пие и зиртек- противоалергичен сироп. Дайте съвет какво да правя?
виж ме мене АЗ САМО ВЧЕРА НЕ СЪМ ПИСАЛА..а ти веднага почна с ОТСЪСТВИЯТА
в яслата.
.... И недей да смотваш положението за 17-ти, че ако имаш желание ще доведеш Вики от 10,30 при нас за час и половина, а от 12 на служебния купон. Няма да му дойдат купоните в повече.
от нас с Ками 
Учи му се на детето, какво пък толкова те притеснява? Надали ще стане "зубърка". След 6-7г. като влезне в пуберската възраст и стане разсеяна тогава сигурно друга песничка ще припяваш
до откат. Щом е без сълзи и не плаче от болка, да реве
. Старите хора са го казали: По- добре децата да реват когато са малки, отколкото родителите да реват от порасналите си деца. Ако сега им пораснат рогчета от инат, после вече ще им станат като на лосовете
та се улях! Отивам да будя Вожда с паче перо
Стискайте ми палци да не отнеса някоя попръжня и да ме напъдят

от тая нощ го караме като че ли сме на меден месец
Дадох му шишето през нощта, защото ме беше страх, че като не е спал през деня, няма да спи и през нощта... но вчера вече твърдо решена ги махнах и повече не ги извадих, следобед пак го търси, но му казах, че любимият му камион, който събира боклука ги е взел да ги занесе на едно бебе... и той се съгласи учудващо лесно и заспа... Вечерта същото нещо, през нощта се буди два пъти, първият път глътна глътка мляко от чаша, изпишка се на гърнето и пак заспа, после пак глътка мляко, без ревове, тихо и мирно...!!! Та днес вече мога да се похваля!
и мене.Няма да ме убиете с камъни предполагам,за дългото отсъствие
Нямах грам желения за нищо и ми беше едно отпаднало и чорлаво.А то се оказа,че е било пред разболяване,защото от онзи ден се гътнах окончателно.Вчера ставам,опитвам се да дам обичайните наставления,обаче глас ..............нъцки.Направо мутето ми беше включено,от което естествено Митко беше най-щастлив.Отивайки при доктора на контролен преглед с Иван,той го прегледа й каза,че и той е тръгнал на разболяване. Изкарахме направо кошмарна нощ,Иван кашля,аз кашлям,изобщо не сме мигнали. Доктора каза,че най-вероятно аз съм го заразила
И сега и двамата сме с Ларингит. Той само да няма Т,че днес след обяд имаше 37,6,иначе си е весел и голямо диване.Явно и аз съм доста болна,защото днес направо го бях оставила да прави каквото иска,просто нямах грам силица дори да се карам 
)
Абе голям цирк.
то и за това ни е толкова голяма разликата в ДЕЦАТА, че като си го знам колко ще ми помага си заложих на нея.. Петя да е помощникът, а таткото само осигури МАТЕРИЯЛА.. при това КАЧЕСТВЕН...