Я пък ти ... а братчето на тия две красавици ... кой ше ги пази, а??????????? Действайте, имате време и без такива изказвания ..
Рени, сори че сте болни, ама ни дума, ни стон и се зачудих къде се загубихте ... оздравявайте бързо и много целувки специални от нас

Кали, нещи ми писнаха тия подписи, нещо всичко ми писва и може да се позатрия за някой и друг месец .. нещо и аз незнам ...
Драго каза, че ще ни доведе на купона, само ако сложа в аватара си снимката му с Никол (дето беше до вчера) ... добре че невлиза в бг-мамма да види че съм я махнала .. стига му толкоз слава
Кали, пак те питам: кога ще ни покажеш и твоя снимка ... най- накрая ме постави на мястото ми, че това не е моя работа, че да спра да те питам ...
Миленка пък къде е .. доста често влизаше, сега и тя като всички скоро дошли при нас, никаква я няма ..
..... изчезна Мимето, Мира и още куп други .. аз ли останах най- дъртата тука .. аз и Кали май ...
Днес с Никол сутринта имахме голяма караница .. понеже тя искаше сама да стане от креватчето си, а аз я оставих да спи до късно и нямахме време та я грабнах, и като се започне едно дерене от рев, все едно колям прасе .. само дано хората не са си помислили че я прибих ... разберете такава сутрин не съм имала досега ... сълзи, сополи и се дере с цяло гърло ... стегнала се като паметник, аз с мойте 50 кила не мога да й съблека пижамата, така се е стегнала че едната ръка немога да й изпружа поне ръкава да извадя .. и така с дрехите се борихме поне 20 мин., та отидохме чак в 8:30ч, децата бяха седнали на масичките, добре че закуската още не беше готова, та не я изпуснахме ... егати диването, откачих в истинския смисъл на думата ... и в рева си като ме удари по лицето, те това беше върха на сладоледа - плеснах я леко по бузата, тя с все сила, аз само да й докажа че където тя удря, там и аз ... и тя взе че спря да плаче .. пуснах й музика - Неикам музика, спри яяяяяяяяяяяяяяяяяя
Айде че се увлякох .. приятен ден на всички .. аз заслужавам днес релакс и навлизам в света на киното ..

, и не ни забравяй!

и сега ми се спи. След малко отивам само да изпека рулото и почвам да
, че е като след цигански купон 

Я си дайте мнението дали са подходящи: