Доре, така съм се стегнала, че съм се вдървила
Много се радвам се, че най- сетне ще се запознаем и с теб ..

Искрено се надявам да дойдете в неделя с Мишето и малко да се разтоварите от това напрежение.
МОже да и даваш нещо за подсилване на имунитета.Но аз от собствен опит разбрах,че колкото и да се опитваме това с болестите е период,който трябва да надживеят.А също е и много важно,че сега за Диди е " първи сезон" така да се каже.Гледам в яслата при Иван повечето деца,които са нови са все болни.Така че търпение и нещо имуностимулиращо е решението.

На подунската гара 

в скайп-а, та за тук все нямам време...

Тогава вече ми кипнаха "кафявите рибки" и тръгнах по полициите. Намерихме познат, който познаваше пък шефа на 3то РУ и ни сложиха дома под нещо като наблюдение. Звъняха от полицията през 2 ч. примерно, минаваха с патрулката, бяха предупредили идиотите да не се приближават и така полека- лека кошмара свърши.

, няма как много сме далече, има-няма 350 км са!
Да не говорим, че ако имам момиченце съм решила да го кръстя на майка ми Таня 

Две седмици в къщи, изпратих го здрав, три дни на ясла и на четвъртия със сополи и кашлица го взех. Писна ми на ..... След обяд ще го водя на лекар, дано не е сериозно, и да му мине за 2дни та да дойдем на срещата. Така съм се навила и ако ми извърти тоя номер ще се побъркам.

МАМА беше откомандирована и сега се грижи за Дидка у дома, а аз си ходя на работа....че нали трябва да не прекалявам с почивките... та били и те заради болести.. не че са ми правили проблеми... но аз обичам да съм СТРИКТНа и да не прекалявам с добрината на работодателите си....а Диди така добре си се разбира с баба си..все едно винаги са живели заедно..въобще не плаче за мене и сутрин като излизам ми казва ЧАО и отива да досажда на баба си... прави я на маймуна и така се забавлява..че не за описване...
не иска тя да пуска непознати в къщата и това е....

след 14ч.

а пък нали МИЛЕНКА е приятелка на собственичката...ще ни уреди малко повечко да стоим в клубчето..че да се налудуват дечицата 

и ще те видим тогава, няма ли да почерпиш с уникалните ти кулинарни шедьоври