Отговори
# 240
  • Бургас
Здравейте майчета
Аз малко късно но все пак да се разпиша и тук нали обещах да съм редовна.
Та днес децата бяха по градини и все още баткото кашля но много по малко дано напълно да се оправи сега когато почиват,а малката е карала някакъв вирус който доста деца явно са изкравали напоследък че ми се оплакваха сега.
Много жалко че има толкова болни дечица ама то  времето такова болно,тука днес беше пролет просто.
Иначе да се похваля днес ни поканиха да ставаме кумове на наши приятели и съм много щастлива,сега ще мисля тоалети и прически,ама как обичам да ходя по сватби не е истина.
Много ви се радвам че ще се събирате,а дано на някое лятно парти и ние да можем да дойдем.
 Steli_Meli,Много ще се радвам да се запознаем задължително минете ако имате време.
Я ми кажете само Таня ли е още с памперс то голям проблем ми е не иска и не иска това дете да се научи
Момичета дано никой да не пише вече за такива неприятности,че ми се къса сърцето като ги чета.
Хайде да ви оставям че мъниците още не са легнали

# 241
  • Русе
Добре дошли в отбора на Ивелинка, Клеми и на неродената още душица. wavey welcome Малчо, той или тя ще бъде? Момичетата тук са страхотни, ще видиш колко неща си споделяме и няма изцепки и е интересно да общуваш с всички тези мами.
Two Hearts ви момичета.

# 242
Ейййй, едвам дочаках Здравко да излезне и аз  typeuu при вас.
Първо добре дошли на новите ни попълнения  bouquet Ивелинка и Клеми  bouquet Предполагам, че сте от София newsm78 Вили ще ви добави в списъка на 1-ва стр., но трябва да кажеш и ти кога си родена. Миленка вече ви е поканила в неделя. Купончето е Коледно за децата с santa2 добрия Старец, така че не може без Клеми Naughty Нашите почти всички ходят на ясла и надали са идеално здрави. Така, че ако нямате темп. и упорита хрема....ще ви чакаме.

Сега за Андреята и Мила. Днес ми пусна смс, че били в пулмологията зад Майчин дом на МА. Незнаели още какво е, бронхит или астма Rolling Eyes Надява се утре да ги изпишат, но не смее да го доведе на купона. Може би не трябва да се изморява и задъхва, за да не кашля, знам ли. Препоръчали са и да не посещава яслата поне до март. Божкееее, Rage аман от болести и то точно преди празници. Дано любимия ми Андрея се оправи бързо и да се възстанови изцяло без повече болести Praynig Praynig Praynig

Момичета, понеже една съседка от 2 дни ме врънкаше да доведе внучето си (родено юли 2004г) при нашия Дядо Коледа в неделя, за да получи подарък и тя от чувала, та си позволих да и кажа да дойде. Знам, че може би детските менюта са поръчани като бройка, но нали Мила няма да идва и затова я поканих на нейно място. Ще си плаща наравно с нас, няма проблем. Само детенцето да е щастливо  madnoel Дано не се сърдите. Нестига, че и декемврийче ще дойде с мен (някои вече се познават с Дени и Деси от срещичката ни в зоопарка), ами и юлско дете ви натрапвам Embarassed

За подаръците кажете в какви опаковки ги слагате, че нещо не ми харесва в плик Sick А ако сложа нашата крава в кашонче, незнам после дали ще влезне в чувала на Стареца newsm78 Ако пък вие ги опаковате в някакви пликчета (от целофан или фолио) или торбички (хартиени или найлонови), казвайте да се ориентирам Овреме.

Иренка и аз мисля, че с този в 9,15 ч ще е най- добре. По- добре да позакъснеете с 15-20 мин, отколкото да се намръзнете cold и да се поболеете и вие за празниците.

Девойки, ако мога ще пиша пак утре. Зависи Здравко кога ще се прибере тая нощ и дали ще спи утре цял ден Twisted Evil Засега ви   love001 и ви пожелавам smile3524

Аз ще си пусна *Двойно убийство*, че от 3 дни се каня да го догледам и кво се шматкам  33uu

# 243
здравейте и от нас... рано събота сутрин..  Hug

добре дошли на Клеми и мама Иве.. вече съм ви добавила в списъка на първа страница.. само мама Ива да си каже рождения ден.. та да ни е пълно инфото... а и да ни разкаже повечко за наборката КЛЕМИ.. жалко че сте болни... но ако се подобрите за в неделя заповядайте на ДЕТСКИЯ-КОЛЕДЕН КУПОН  в клуб Мечо ПУХ.. в Младост-1...до бл.215 .. надявам се да се запознаем.. ако не на този то на следващите купони на ОКОМВРИЙСКИЯТ отбор... леко бременеене  preggo stork-girl какво очаквате братче или сестриче...  stork-boy

Мили, дано да оздравеете бързо..много съжалявам , че сте го загазили така.. махни ни нас..но Андреята май доста се понамъчи с тези болести.. пожелавам ви скорощно и ПЪЛНО оздравяване..пък КУПОНИ ще има и занапред   bouquet    ura Tada  ura

Марго, пак го играеш конспирация..да го светна ли Здравко..каква си ми мама грижовна ... колкото до ОПАКОВКИТЕ.. на играчките , аз мисля да ги опаковам в някаква шарена хартия и да го надпиша..но моят е лесен че си е в кутийка..при това не е много голяма.. но мисля че и в плик би станало..но само го залепи да не ИЗПАДНЕ играчката в ЧУВАЛА.... Joy а децата , които си поканила.. как изобщо си помисли че ще имаме нещо напротив да не дойдат.. колкото повече сме толкова по-хубав купон ще спретнем... bowuu Joy
 bigdance2
Иренка, гледеш ли как са се спретнали момичетете и с МАЖОРЕТКИ си се уредила.. дано пътуването ти мине бързо.. и да се присъедините на купона с красавицата НИКОЛ... на ПОДУЕНЕ с едни в клуба с други МАЖОРЕТКИ... hahaha  newsm18 newsm18 newsm18

Мира, и на вас със СТЕЛИ ви пожелавам да се запознаете скоро и да си правите мини срещички с дечицата..а и както чета за съвпаденията в имената ..току виж се СВАТОСАТЕ.. Hug  newsm04

лек ден и дано утре да дойдат всички деца на срущата с ДЯДО  КОЛЕДА  santa2

Последна редакция: сб, 16 дек 2006, 08:29 от wily

# 244
Добър ден от нас. Добре дошли на новите попълнения в отбора.  bouquet
Гледам, гласите  се за купона. Вики снощи вдигна температура39 градуса, после я свали, през нощта отново вдигна, сега да чукам на дърво от сутринта е добре. Дивее, щурее, малко носа му е запушен, но се надявам да се оправи по бързо. Пак е с червено гърло, но този път антибиотик не ни изписа докторицата. Сироп за кашлица, капки, суметролин и някакъв нов имуностимулатор за деца. Като му изчетох описанието много добър ми се струва, но ще видим. Можел да се пие 3 месеца без прекъсване. Дано помага, че цената му е 38лева.
 Момичета, живот и здраве утре Вики ако няма температура и е по добре ще се видим в Младост, стискайте палци. Praynig
Мили, оправяйте се бързо и нека всички болести и болежки си останат в тази година, догодина никакви болестииииииииии.
Желая ви много приятен ден.  bouquet

# 245
  • София
Здравейте момичета!
Благодаря за искрените пожелания и за съпричастността ви към нашия проблем  Hug
Разплакахте ме! Трогнахте ме много, съжалявам, че такива работи разказвам, но когато споделиш някак ти олеква, а и наистина ме окуражихте  Hug
Рали, тези заслужават  #2gunfire когато става дума за такива - ще си позволя да кажа смешни за техният начин на живот пари - просто е подсъдимо. А за случаят с майка ти - като сте "вдигнали шум" каква полза...и правосъдието ни такова, толерира бандити и крадци. И на кого да се оплачеш като съд и медии са безсилни!
Но има възмездие! Тези дни съм настроена оптимистично!
Да дам отчет - свързах се с една позната на познати от агенцията за закрила на детето. С две думи - не могат да ни помогнат! Защо - ами имали вече строги правила - трябвало самото дете да е заплашвано персонално, и не само ние да твърдиме така - щели да го пратят на експертизи, разговори с психиатри  ooooh! ми че то и да е било заплашвано в прав текст как точно е щяло да осмисли думите на изрода  Thinking достатъчно е малък, за да не се изплаши...
Обадих се и на един следовател от нашето районно (5-то). Това е този, които ми води случая лятото с откраднатите документи. Той каза, че мъжа ми трябвало да подаде жалба срещу въпросния тип, а не аз, защото аз не съм пряко ангажирана със случая. Не го познавам този, нито той мене. Но мъжа ми не ме слуша, не отива, а аз не мога да го хвана за ухото и да го заведа в районното. Но дори и да сме подадяли жалба, според следователя те ще му се обадят на онзи и ще го предопредят да не ни безпокои, но ще предопредят него лично, което няма да му попречи да ни прати някого и после да твърди, че за първи път го вижда, така че да имаме едно на ум и да сме предпазливи  ooooh!
Иначе вече сме си в къщи, в понеделник ще ни прекарат СОТ, днес викахме свещенник да направи маслосвет и водосвет.
Уморих се да се страхувам!
В неделя за сега сме на линия, само дето Мишо е малко разтройство, но се надявам за "затегнем положението" до тогава.
Пожелавам на всички болни бързо да се оправят, стискам палци утре всички микроби да са избити  Peace
Моля се всички да оставим проблемите, болестите,неприятностите в старата година и да започнем една Нова, спокойна, сигурна, късметлийска  Hug
Обичам ВИ!

# 246
Здравйте и аз имам октомврийско бебе 2004. Моят принц се казва Георги.   

# 247
maq_22_... добре дошла в темичката ни и както разбирам си в очакване на БЛИЗНАЦИ... леко ти бременеене и ако не сте възпрепятствани УТРЕ огранизираме КОЛЕДЕН КУПОН за нашите ОКТОМВРИЙЧЕТА в клуб МЕЧО ПУХ от 10.30 така че сте ДОБРЕ ДАШЛИ...винаги ще намерим място за още един малчуган... пиши и малко повече за вас ..за да ви прибавя съм списъка ни от първата страница...

ето ти инфо за клубчето
...

Последна редакция: сб, 16 дек 2006, 22:11 от wily

# 248
Ей, maq_22_ , здравей! Добре дошла! Появаваш се точно навреме за купона, ще дойдеш, нали? newsm78Тамън се освободи едно място, към което е прикрепен дори и духов оркестър, лимузина, мажоретки, червена пътека, а също и питка с мед и сол. тия камъни са в друга градина Wink  33uu
Заповядай утре на купона . Вили ти е пуснала линк с подробностите. Място има. Още подробности ще намериш назад в темата Peace

.............сега, отново на мен се пада да ви съобщя, че Ирена няма да дойде...............  33uu  33uu  33uu
Марго , ще й простиш ли newsm78
Аз предлагам публично да я линчуваме Rage Rage Rage Rage Rage Rage.........след всичките гимнастики.........

Е, айде, толкова от мен, че утре съм на купон  bigdance2

# 249
Приятна среща утре, Момичета и сладки мъничета Октомврийчета! А за тез които няма да присъстваме, смирено молим за снимков материал, става нали?!

Добре дошли и от мен на Мак- 22 и Георги, на Ивет-25 и Клеми! Ще се чувствате страхотно сред нас, ще видите!

Ади, много късмет и успех Ви желая!
Ралниче, успешна операция на 1/2.

# 250
Здравейте, любими приятелки!  Hug
Много се надявам в този момент да се веселите бурно и от сърце  Grinning
На Марго - една огрооооооомна  Hug и нашата най-искрена  Heart Eyes за старанието, с което направи всичко възможно да дойдем и ние. Наистина до последно имах колебание, но представата, че ще направим пак белята и на Коледа и Нова година ще се "веселим" на онова място със сърдитите докторки, големи инжекции и стълпотворение от хлебарки ме отказа  Sad Благодаря, мила Марго, за вчерашното обаждане. Трябва да се признае, че си убедителна, но също и че аз съм малко наплашена.  Rolling Eyes Не съм се панирала, но много искам Андреята да се стабилизира и няма да рискувам известно време.
С две думи в понеделник изневиделица джипито рече, че е направил спазъм и най-добре за ден-два да влезе в болница за инхалации с вентолин. Оттам ходене по мъките половин ден и в 2 ч. следобед вече си събувахме обувките в "прелестната" стая в Пулмологията. Приеха го със съмнение за астма, но аз засега отказвам да приема тази диагноза, защото ми се струва крайно субективна. Аз не съм го виждала да се задушава. От грубото отношение, когато ни приемаха, се стъписах и взех, че казах, че два или три пъти е "свиркал", както наричат този тип дишане. После съобразих, че само веднъж съм го чула, а именно в неделя през нощта. Това не е достатъчно доказателство, че е астматик, смятам.  newsm78 Но докторката ужасно държеше да докаже, че е астма. В крайна сметка сама на себе си не успя да докаже и каза, че ни пишат диагноза астма, за да можем да вземем лекарство от Здравната каса безплатно, което ще го пие превантивно.
Та така - сега се пазим, че даже не са ни изписали, ами сме в домашен арест  Joy
А ако някой ми беше казал миналата седмица, че тази седмица няма да ходя на работа, щях да му се изсмея и да го пратя да се изследва. НО! Ето че всичко е възможно.
Надявам се много оттук нататък възможните неща да бъдат само от и за добро. И наистина дядо Коледа да донесе на всичките дечица здраве и здраве, и здраве!  Praynig Praynig Praynig А Коледата може и за нас да се погрижи, кой знае  Blush И ние си имаме нашите малки желания, скрити зад единственото важно пожелание - децата ни да са здрави!
Май нещо ми е тъжно, но такива неща видях в тази болница. Толкова мили болни дечица и толкова мъка...
Дай Боже здраве и една по-добра година!  Praynig
И много снимки с усмивки от вас  Laughing  Mr. Green Hug
До скоро и целувки от нас с Андреята  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 251
Мила,миличка наистина от все сърце Ви желая да сте здрави и всичко да свършва по-бързо.Толкова добре те разбирам как се учвстваш,и аз бях на ръба на отчаянието,когато бяхме с Ванката в болницата.Просто е един кошмар,който не пожелавам на никой,Но вече случил се,трябва да си силна и да изтърпите.Сигурна съм,че Коледата и Новата година ще Ви донесат хубави мигове и здраве,защото го заслужавате. Hug
Това за астмата дълбоко се съмнявам,не че разбирам де,но Иван колко често правеше такива свирещи кашлици,пък се оправя Rolling Eyes
Но попаднеш ли веднъж в болницата е като един омагьосан кръг и само те психират #Crazy
АЗ след нашият престой там взех генералното решение,че детето ми ням ада се лекува повече по този начин и се обърнах към Хомеопат.За сега съм много доволна и най-важното за мен,е че детето ми от 4-5 месеца (да чукам на дърво) не е пилАБ.Последният път даже имаше и Т,за която нищо не давах,организма му сам се справи с болестта и на 5 ден от разболяването му ,беше здрав.Само като си помисля,че по-рано не съм взела това решение и ме хваща яд на себе си...а си отрових детето с толкова лекарства.А и педито като ми кажеше...ами той развива много тежки бактериални инфекции #Crazy Shocked ......но незнам от какво...Е направо ми идеше да я  #2gunfire
Не исках толкова оттекчаващо да звуча,но просто исках да ти вдъхна малко сила и кураж Мила Hug

А иначе партито мина много добре Grinning Не знам защо повечето дечица бяха леко стресирани,и не се откъснаха от полите на майките Shocked За всички дядо Коледа предизвика ентусиазъм,някои го приеха съвсем спокойно и радостно,други,като мой Иван доста се стъписаха,но си взеха подаръка Heart Eyes
Запознах се с Дори,много готина мацка Heart Eyes,както и с Биби,майката на близначките. HugВсе пак аз не ги бях виждала.
Вили,ни направи страхотна изненада.Благодаря миличка Hug
Най-важното е ,че децата се забавляваха Hug

Добре дошли и от мен на новите ни попълнеия:Мак 22 и Георги и Ивет 25 и Клеми  bouquet Момичета ,радвам се ,че се присъединявате към нас,имахме нужда от свежи попълнения,защото напоследък все едни кокошки си кудкудякаме тук blahblah

Аз днес се издъних със снимките,така че и аз нямам търпение да ги качат по-скоро Praynig

Иван силно впечатлен от подаръка от дядо Коледа не спря да лумка като се прибрахме и заспа със него Shocked

Хайде да посвърша нещо,докато спят мъжете,пък после ще надничам за снимки Heart Eyes

# 252
Много, много съжалявам че пропуснахме, след всичките тия приготовления ... знам че ме мразите сега, въпреки че имам сериозно оправдание ... снощи ни дойдоха на гости кумците ни с  6 месечното им бебе и немога днес да ги оставя ей така вкъщи с Драго, а ние с Никол да купонясваме ... затова се обадих снощи на Рени да й съобщя .. щях да звънна и на Марго, ама ме СБРА СТРАХ  Laughing
Моля, моля ви, простете ми ... Praynig Praynig Praynig  Новата година ще ни донесе много нови срещи и възможности да се събираме ... дай Боже, Дядо Коледа да ми донесе една кола  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed  Laughing за да улесним идването и така, останалото е ЗДРАВЕ  Praynig
Ще чакам снимки да гледам, бях приготвила изненада за децата, но не било писано да дойдем...
Затова пък МОЖЕ да се съберем в Правец .. кво ще кажете, МОЛЯ ВИИИИИИИИИИИИИИИИ, ЕЛАТЕЕЕЕЕЕЕЕ  Praynig
Рени ще са тук следв. седмица и по празниците, хайде тук да се съберем ... МОЛЯ ви, съгласете се, натоварете се и се доставете ТУК при нас  Heart Eyes

Съжалявам много, че пропуснах възможността да се запозная с моята мноого отдавнашна дружка Биби и с Дорето ... имах огромно желание, но ще е следв. път  Heart Eyes

Дайте ми, който има мобилния на Мила да й звънна, че снощи от Рени разбрах за Андрейката и искам да я чуя ... моля ви  Praynig

Добре дошли на ive_to25  и maq_22_ .. и бъдете сериозни, а не като ... айде да не споменавам имена, че ще хвана тоягата ..  Laughing  Тук е забавно и мнооого клюкарско  Embarassed  та ако си падате по това, мнооого бързо ще си допаднем ...   Laughing

Рали, успех мила на мъжа ти, дано всичко мине повече от отлично и много бързо да се възстанови и забрави тоя предколеден момент ... сила и кураж и на теб  Heart Eyes

Мила, много, много съжалявам че Адрейката е болничък ... но щом вече сте си вкъщи, значи добрите новини започват .. ще ти звънна, само някой да ми даде телефона ти ..  Heart Eyes

Мира, да не повярва човек, колко си сериозна станала .. прощавам ти липсата, поправяш се .. отличен напредък  Heart Eyes

Кали, къде изчезна бе мила, липсваш ми ти и постингите ти .. всичко наред ли е, ти никога нищо не казваш за вас, държиш ни толкова далеч от вас, защо е така .. ????????  Heart Eyes

Марго, чакам те в Скайпа и невлизай ако си в лошо настроение .. чакай да се оправи  Heart Eyes  ...сега малко да ти се подмажа  Heart Eyes newsm51 Heart Eyes  newsm51:love:  newsm51:love:  newsm51:love:

Чакам снимки, а ако сте ми много сърдити кажете, да ви оставя насаме за 1-2-3 месеца, ако трябва, докато ви мине  ...  Laughing
Айде чакам ви тук в Правец,  да ви се извиня .. обичам вииии  Heart Eyes

# 253
здравейте и от мене... Hug

Купона мина ПРЕКРАСНО.. малко ни беше тесничко..но сърце да е широко.. другото са бели кахъри.... запознахме се с Цвети и Плами на мама Биби, Симона на мама Ели, Вики на мама Дора.... а с другите май вече ще почнем да си омръзваме..че сме постоянното присъствие...  hahaha щом е за КУПОН не пропускаме...  Joy сега се мъча да качвам снимки..но става много БАВНО...  #2gunfire що ли неработи БГ.ФОТОТО... там поне можех да заредя всички снимки на куп..сега душа не ми остана да пропускам някой от кадрите..че да пусна горе-долу обзор на целият КУПОН... по-късно като се преборя с качването ще ви пусна ЛИНК към снимките...

Иренка, дано не ни качваш на крушата с това извинение за ПРОПУСНАТИЯТ купон.. но живот и здраве ще се видим па било то и ДОГОДИНА..иначе изпусна така наречената ИЗНЕНАДА... но ще си я получиш в ЕЛЕКТРОНЕН вид..обещавам има за ВСИЧКИТЕ заповядайте от нас с много обич и с пожелания за много здраве, щастливи и усмихнати деца bowuu  bouquet

КОЛЕДНИ КАРТИЧКИ ЗА НАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ!!!

Мили, страшно съжалявам, че сте минали вече и през болница..дано да има вече само хубави моменти за напред... и НИКАКВИ БОЛЕСТИ за сладура Андрея    bouquet

Рали, пожелавам ви успешна операция и пълното възстановяване на вашият татко  Praynig Hug

хайде отивам да боря снимките... за понетърпеливите част от снимките...

Последна редакция: нд, 17 дек 2006, 17:15 от wily

# 254
Здравейте сладурчета и сладурковци! Купона мина страхотно,Вики явно се превъзбуди и не спа.
Радвам се ,че се запознах със всички вас. Всички сте страхотни, децата също.
Вили, хиляди благодарности за снимката, прекрасна е. Тъй като въобще не ме бива за фотограф разчитам ти да пусниш снимки от купона.
Иренке, имаш голяма черна точка душко. Следващия път ще трябва да се реваншираш не с една ,а с две торти.
Мили, стискаме палци всичко вече да е отминало и оттук нататък само здраве, купони и веселба.
Благодаря още веднъж на всички за страхотния коледен купон, пък след някоя и друга година, ние ще купонясваме, а децата ще ходят сами по дискотеки. hahaha
Миленка, почвам да си блъскам smile3538 главата от къде те познавам, ще се сетя да знаеш Wink
Мамарени благодаря за комплимента, ама чак пък мацка Embarassed
 За сега чао от нас, чакам снимкиииииии.
Целувки от нас за вас!

Последна редакция: нд, 17 дек 2006, 17:28 от dorii

Общи условия

Активация на акаунт