Тренировки в домашни условия - 114

• 39 891
  • 734
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте!
Вчера почивах,а за днес отчитам - Iron Dragon Workout и Fat Burning Cardio Workout with Relaxing Cool Down .От много време не бях правила кардио с FitnessBlender,хвана ме носталгия,първите ми тренировки бяха с тях...
Ако всичко върви по план мисля утре да започна тази програма - Guided Training Series Simple Smile.

# 466
  • London
Като ти се пие пий, то пиенето е едно от малкото радости в тоя живот. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 467
За виното препоръчвам лед. Пие се по-малко. Стар похват на датските алкохолици за разтягане на удоволствието.
За мен най-добре работи тренировка около два часа след вечеря (обикновено е протеин + бавен въглехидрат), но реално малко хора тренират късно вечер. Почти не съм имала проблеми с виене на свят, освен съвсем инцидентни случаи на ниско кръвно.
За днес - цяло тяло с леки тежести с Хедър. Старите тренировки нямат описание и вече за трети или четвърти път попадам на такава с отпади. А не ги обичам.
https://youtu.be/p9GCkz1UN9w

# 468
Ама колко сте изписали...На коронясаните, бързо оздравяване момичета...то се е видяло, че всички ще минем през това.
За храненето незнам вече какво да мисля. Аз съм силно инсулиново резистентна на границата с диабет. Въпреки, че ям високопротеиново и нисковъглехидратно проблема засега не се решава. И Зоната съм пробвала...но проблема ми е че без храна мога, но с малко не мога. И понеже в Зоната ти е позволено почти всичко в определено количество, така ми се раздразва апетита, че всякаква дисциплина отива по дяволите.

Вчера бях с отвратителна мускулна треска. Отчитам само разходка на кучето.
За днес 15 мин. Суперначъръл боксинг и заминавам с каяка в езерото. Като се върна ще допълня за долна част с нещо.

# 469
Edira, добре дошла и от мен, помня те!

Агент и деа, съжалявам, че трябва да минавате през това. Бързо оздравяване, пазете се!

Аз продължавам скучно с МБФ, затова не се отчитам. Различното е, че тази година тренираме почти всеки ден заедно с ММ и намерихме начин да се вместим в една стая и да тренираме заедно различни тренировки от МБФ. Аз си слагам слушалките и така не губим време да се изчакваме в нашия скромен апартамент. Тренировките на МБФ се редуват кардио със силова. Ние така сме ги синхронизирали, че когато той прави кардио, аз ползвам тежестите и обратното.

Ако е нужно още едно мнение за статистиката: тренирам най-добре на гладно. Чувствам се най-лека и с енергия. Пробвала съм какво ли не да подлагам преди тренировка и не става при мен. Днес например бях мушнала следобедна закуска кисело мляко с протеин. Толкова ме засища, че чак до тренировката един час по-късно ми тежа в корема.

# 470
Ла Катрала може да пуснеш едно примерно меню за тренировъчен ден да порасъждаваме над него ,подкрепям тезата ,че за хипогликемиите има значение цялостното хранене ,а не толкова предгренировъчнато .....е зависи разбира се и състоянието на тялото и тежестта на тренировката .Аз,например  тренирам от години само сутрин на гладно и никога не ми е падала захарта и не ми е прималявало....
Днес ХИИТ цяло тяло с дъмбел за вчера почивах ,само малко спининг покарах 30мин ,че имам едни килограмчета да свалям за ските след 10 дена🙄

ЕДИТ: Редактирам само да се похваля ,че вече се адаптирам към Карълайнката just fine и не ми се струват толкова безумно трудни както в началото...днес превзех ХИЙТА съвсем без драма,чакам всяка следваща тренировка с нетърпение ...

Последна редакция: пт, 14 яну 2022, 10:49 от No_frame bitch

# 471
Здравейте!
Онова неразположение, за което споменах преди няколко дни се оказа Ковид. Тъй като при мен преминава сравнително леко, не съм спирала тренировките си, но ги правя по-бавно, с повече почивки и без кардио.
Винаги тренирам много рано сутрин-5.00 часа, съответно на гладно. Веднага след тренировка и душ - закусвам. За момента нямам възможност за промяна в това отношение.
Бързо оздравяване на болните, а здравите - да успеят да се опазят от гадината, че е много прилепчива.

Вчера така се впечатлих от тренирането в 5, че не съм видяла Ковида.
Бързо оздравяване!

Вчера направих Четвъртъчна тренировка за гръб-гърди-трицепс. Пак орязах 2 упражнения. Тежестите ми бяха същите като преди, но повторенията наполовина. Това е положението.

1. Лицеви- 20-15-15-10
2. Бенч прес на пода 25кг 15-15-10-13
3. Преса с дъмбели 2х10кг 3х12
4. Френска преса с лост 15кг 12-12-10
5. Трицепс кикбек поединично 1х8кг 3х15
6. Задно рамо 2х5кг 3х15
7. пулоувър 1х10кг
8. гребане с една ръка 1х10кг 3х12

Планираното гребане с гири и обратен флайс не се осъществиха. Другия четвъртък. Ще се наблюдавам как вървя с прогреса.
Днес довечера крака.

Не съм пробвала кардиото на Каролин. Заинтригувах се.

# 472
Бързо оздравяване на болните!
Снощи тренирах горна част.
1. Арнолд преса - 2 х 5 кг
2. Разтваряне в страни с дъмбели за средно рамо 1 х 5 кг. като работих за всяка ръка поотделно
3. Въртолет с дъмбели 1 х 5 кг  всяка ръка поотделно
4. Разтваряне встрани с дъмбели за задно рамо 2 х 5 кг
5. Гребане с дъмбели 2 х 10 кг едновременно
6. Гребане с дъмбели 1 х 12 кг всяка ръка поотделно
7. Бицепсово сгъване с дъмбели и след това обръщане на китката и спускане /как се казва незнам/ 2 х 5 кг.
8. Трицепс кикбек поединично 1 х 5 кг.

Дез, машина си , трицепс с 8 кг. 15 повторения, впечатлена съм Simple Smile
По повод прилошаване, не веднъж ми се е случвало. При всяка по тежка тренировка съм така.
На гладно не мога да тренирам.

Последна редакция: пт, 14 яну 2022, 10:25 от Nona M.

# 473
  • Пловдив
Прилошаване, но във вид на гадене, ми се е случвало и на мен при интензивно физическо натоварване, не заради глад и ниска кръвна захар обаче, така мисля, а по-скоро заради самото натоварване.
Скрит текст:
Първият път беше преди години, когато с обикновени, не зимни, туристически обувки бях тръгнала зимата в Рила (мразя зима и студ принципно, но тогава тръгнах) и на едно стръмно място закъсах, защото обувките се пързаляха назад при всеки опит да кача баирчето. Накрая някой от мъжете ме издърпа с щека ли беше, нещо такова. Grinning Тогава за пръв път разбрах, че гадене се предизвиква при мен не само от пътуване в кола.

# 474
  • на последния етаж
Момичета, моля за вашето компетентно мнение. Бихте ли ми препоръчали тренировки за засилване и поддържане на гръбнака (имам и дискова херния в горната част) - може би някакъв вид йога?!

# 475
  • Пловдив
Лита, за дискова херния не знам, но една невроложка преди време ми беше дала брошура с леки упражнения за гръб, не знам дали са най-подходящите.
Скрит текст:

В интернет също има много, вкл. клипове, вкл. за хора с проблеми с гърба.

# 476
  • Перник
Днес правих това, но с 2 кг. https://www.youtube.com/watch?v=QFwEQqbdCo4
Предните дни - крака и цяло тяло, пак кратки тренировки от приложението.

# 477
  • London
Не момичета на мен не ми е прилошавало, просто доста уморена и без енергия като цяло се усещах цялата първа седмица на тренировки. Вчера бих казала нещата бяха различни .....може би трябва да отбележа, че миналата седмица две от тренировките ми бяха в цикъл. Това + факта, че ми беше първа седмица може също да е оказал влияние. Разбира се, храненето също трябва да ми е очевидно по-силно ....за да издържам на натоварването. Както се казва много съм боса все още ....но хубавото е, че очевидно бруталната мускулна треска вече не ме застига и явно влизам в ритъм. Днес ми е ден за горната част на тялото.

# 478
Разбира се, храненето също трябва да ми е очевидно по-силно ....за да издържам на натоварването.
Само предупреждавам, че с "очевидно по-силно хранене" спрямо нормалното за вас и тренировките няма да ви спасят от качване на килограми. А "поналят" мускул + 2-3 екстра килограма отгоре могат доста бързо да ви откажат от тренирането.

Аз лично НЕ съм съгласна, че тренирането вкъщи е толкова съществен енергоразход, че да има нужда от допълнително "по-силно" хранене. Калоричността на храната е добре да остане същата (т.е тази с която сте поддържали кг до момента) или леко занижена (-5/-10%), НО е важно да се преразгледате макронутриентите и да почнете да приемате много по-голямо количество протеин и да намалите максимално простите захари и поне частично мазнините. По този начин приемайки повече сложни въглехидрати ще имате сили за тренировки, а наличието на протеин ще ви даде материал за изграждане на мускулна маса.

Важно е да се помни, че сирената НЕ са протеин Simple Smile

Групата, в която се коментира хранене във връзка с тренировки е ето тази:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1399899

PS Благодаря за пожеланията, вижда му се края! Бързо възстановяне на всички и без остатъчни екстри!

Последна редакция: пт, 14 яну 2022, 17:29 от Agent Provocateur

# 479
Payla, да ти е честит часовника! Страхотен е!

Моят енергоразход е ужасяващ. Откакто съм в хоум офис изобщо не се движа, а преди ми се събираха 12 000 крачки без да разбера.
Сутринта ми отпадна ангажимент, и веднага вкарах тренировка за крака, на която многократно ми се отели вола. Изгорих 161 калории. Joy
1. Статичен напад 2х10кг 3х10
2. Преден клек с лост 20кг 4х15
3. Страничен напад 1х8кг 3х12
4. суинг с пудовка 18кг 4х25
5. Тяга 25кг 4х13
6. Гоблет клек 12кг 4х15
7. Отпад 1х8кг 3х12
След нея излязох за малко кардио. Нямах достатъчно време, но исках да се възползвам от слънцето.
Обикновено не правя така, и няма да повторя.

Приключих с 5те силови за седмицата. Много съм доволна, утре и неделя кардио, корем, йога. Ще почивам.
С макросите съм П 120, В 150 ( максимум) М 50. Засега съм в лек дефицит, ще варирам въглехидратите, но другите 2 ще си стоят така.

Общи условия

Активация на акаунт