Тренировки в домашни условия - 114

• 39 831
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
Агентче, моите регулиращи се дъмбели са китайско менте, пише Dumbbells на тях, няма производител, нищо Simple Smile. Спомням си, че теглих произволни комбинации на кантара дали отговарят като тежест - отговарят си. ММ ми ги подари за РД през 2020та година - по обясними причини Simple Smile. Лежанката не може ли да мине като самозакупен от теб подарък за Свети Валентин - може да кажеш на половинката, че ще му презентираш как я ползваш по еротично бельо... Joy .
Grinning Grinning Каква страхотна идея, Наде Grinning Само трябва да купя и комплект червено бельо, че да съм в тон с лежанката Grinning Grinning Grinning
Излишно е да казвам, че моите дъмбели бяха закупени като подарък за РД на ММ - по обясними причини Wink Твоите са абсолютно копие на моите, само червеничкото е сменено със жълтичко!

Агент, мъжо да не се оплаква. Поне ползваш каквото си купила и личи Wink Ако все пак каже нещо, му кажи че твоя позната е инвестирала също в пейка ама придружена с Тонал. И това ако не ползвам вече, ще съм за голям бой...

Някой друг да си намира извинения да не тренира или аз съм единствената която има нужда от дърпане на ушите?
Олала! Ще го ползвам в контекст "виж другите жени какви инвестиции правят за себе си, само аз пестя като обезумяла катерица" - има опасност да умре от смях от този аргумент, но цената на Тонала ще го постресне и ще му напомни, че може да е къде-къде по-зле Wink

И да, имаш нужда от дърпане на уши, Еди! По 100 гр лийн протеин/ден и по 40-60 мин физ.активност - изключения само в Събота късен следобед. Не забравяй, чедо хАмериканско, че на нас ни се налага да компенсираме и липсата на естественото движение, тип ходене от/до метрото и по улиците, които нашите Евро дружки подценяват, но си е част от уравнението!

NFB/Calli - без четене, смятане и теглене става работата при мен за поддържане от Юни до Октомври, но когато свалям Февруари до Юни таз стратегия не работи. Липса на самодисциплина е при мен.

Непо - и аз съм от твоята кръвна група, ако може само на винцА и сиренцА ще живея, но скоро някой някъде каза, че бил на високопротеинова диета от вино и сирене и ми се наложи да призова всички усилия на волята си да си затворя устата и  да не изпадна в непоискан досадно-поучителен режим, което, опасявам се, често ми се случва в желанието си да съм с нещо полезна  Wink

Спринкълс, бурята ни позаобиколи, два пъти обаче рязко се смени фронта, което при мен винаги е съпроводено от главоболие и за капак вчера се озовах на пързалката почти сама, та от мерак да опитам един куп неща, които ме е страх да правя на препълнена пързалка (за да не пребия някой невинен!) се приземих по задник, а после и по лице на леда. Та сега охкам и гледам да не пипам лява скула, брада, етц, етц, че да не ме усети ММ Wink

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 18:34 от Agent Provocateur

# 571
  • London
Днес правих сборна тренировка по памет и някои неща от мен навън на детската площадка.Joy Беше чудничко, но като се изпотих и си сложих якето вече имах усещане, че има шанс да се разболея. За щастие не стана нищо от това....Joy

# 572
Днес 12км навън - 2км загрявка, 8км интервали, 2км тръс до в къщи.
След малко отивам на йин йога. Нищо чудно да заспя в тъмното. Joy

Агент, честита лежанка!
Аз се сетих, че имам едно дървено (и красиво) стъпало към терасата, което махнах, и е в мазето. Май може да се превърне в лежанка.
Отивам да пробвам. Rocket

# 573
Дез, аз толкова години си ползвах степера или фитнес топка вместо лежанка, но това работи за леки тежести. С малко по-сериозни си е търсене на беля! Стъпалото ти обаче може да стане, помисли за един йога мат отгоре му - нямаш нужда от екстра синини!

PS Степерът също си го купувах водена от носталгия по първите степери, които домъкна от САЩ Йорданка Благоева за аеробиката в зала Универсиада през 1990-1991 Simple Smile

PS Пак се отплесвам по тангентата, но този степ ми върши страхотна работа, когато правя тренировки със по-големи тежести и почивки т.е. употребявам част от почивката за кардио, с Катето Усманова бях повече време на степера, отколкото с тежести в ръце.

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 19:52 от Agent Provocateur

# 574
Това е моят степ. 😊 Само че аз не го свързвам с носталгични спомени, а ще го свързвам с препоръката от Агент и Звезди.

Добре дошла на Надя и от мен.

Аз продължавам с Меган. Понеже сигурно ми е шесто завъртане вече, чувствам че я правя повече за загрявка (не че ми е лесно) и чакам с нетърпение да дойде моментът за МБФА.

П.С. Добавям, че се сетих, че не видях снимка на лежанката, а пък си мислех как ли така е червена и дали не е боуфлекска. 😊

Последна редакция: чт, 20 яну 2022, 01:35 от D_ana

# 575
  • Там където
О, Агент с този степ ме върна точно по времето на степ аеробиката.... И аз ходех в Универсиада Simple Smile После и на стадиона Васил Левски- то имаше 2-3 зали на кръст в София, де. Ех, младост! Между другото онзи динозавърски уред за стискане между бедрата и аз го имам и го ползвам всеки ден почти- не че има ефект според мен, но това е мускулна група дето трудно се товари, не е като клекове и бърпита.

# 576
Цяло тяло днес ,прескочих почивката .Станах много гладна в 6часа и метнах две вратни пържоли на чугуна ,изядох ги чисти с горчица и почти веднага тренирах....ми не е лошо 😀...за пръв път ми се случва....

# 577
След пет последователни дни с тренировки днес блажено почивам Blush
За максимално удоволствие довечера съм на фризьор, но прическата ще трае кратко - утре сутрин предстои Ден 14 от Епикгейм - цяло тяло. За staple exersise Карълайн е избрала maker, който ми е много любим. Любопитна съм за финишъра, но ще почакам, защото тя пуска тренировките в 7 часа наше време и понеже наваксах закъснението, сега започвам тренировката буквално минути след като излезе.

И аз си имам степер, също купен от носталгия, хихи Grinning
Често си го ползвам - за напади и отпади с повдигнат крак, за "обратни" лицеви опори, както и при кардио.

Събота и неделя ще правя кардио и корем. Единият ден ще е някакво нискоинтензивно кардио, а другият - табата. С което спортната седмица ще приключи суперуспешно, което не може да се каже за храненето... определено влизам в режим обаче и се надявам резултатите да не закъснеят прекалено.

# 578
Отчитам 4та тренировка за седмицата- гърди/гръб/трицепс (защото е четвъртък Grinning)
Утре крака.
Вчера заради интервалното тичане прескочих краката, но утре няма да им се размине.

Днес не знам дали щ е тичам. Ще помисля.

# 579
Ooo, ама чакай, мило, хипертрофията не е линейна (правопорционална) функция на мускулната сила!
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7582410/.
Да, по добре спри рано за да се възстановиш по-бързо, а не като мен 9 дни да си абсолютен парцал Hug
Агент, със здраве да си ползваш новата лежанка...Благодаря за четивото, Hug тъкмо ще има какво да си чета, докато стоя затворена!
Нищо не отчитам и не тренирам и кантара показа +1 ...вируса тежи едно кило сигурно  Smile аз така си го обяснявам, друго обяснение нямам. Joy
И лежанка и степер имам и си ги ползвам много активно, нищо не събира прах...но още си мечтая за такива дъмбели като от снимката на Надя ...и за такава фигура мечтая - фина и без нищо излишно...просто си личи, че няма какво да крие момичето Hug .
Дух, аз пробвах няколко тренировки за дупе и крака от фокуса и ми харесаха...ефективни, не са скучни и времето минава много бързо...това мога да кажа само.

Последна редакция: чт, 20 яну 2022, 15:44 от арсен

# 580
  • Някъде по Дунава
Днес ден 13 с Хедър - горна част.

# 581
След месеци само работа и безразборно хранене една малка черна топчица, кръстена на Kevin Durant ме мотивира най-накрая да започна. Реших да е Burn,  Та ще видим докъде ще го докарам. Установих, че три месеца почивка рязко са повлияли на издръжливост и баланс и наистина Ден 1 ми беше труден, да не кажа, че положението е трагично. Снимах се с надеждата, че след 31 дни ще има видимо подобрение.

Последна редакция: чт, 20 яну 2022, 23:21 от G&B

# 582
Агентката канселира поръчката лежанката Sad Не можах да заспя снощи, тръгнах да изчитам негативните ревюта в Амазон (като поръчвах проверих само общия рейтинг) и в крайна сметка се ядосах и канселирах! Нищо, друга ще си намеря! Не ми трябва устойчивост до 300 кг, но ми харесваха многобройните позиции. Но пък се оказа много масивно това нещо, дори в изправено положение.

Това е моят степ. 😊 Само че аз не го свързвам с носталгични спомени, а ще го свързвам с препоръката от Агент и Звезди.

П.С. Добавям, че се сетих, че не видях снимка на лежанката, а пък си мислех как ли така е червена и дали не е боуфлекска. 😊
21 век е, Дана - всяка е "инфлуенсърка" Wink

Да, точно така, червена точка за наблюдателност имаш Wink  - ето тази бях поръчала Bowflex 5.1S

О, Агент с този степ ме върна точно по времето на степ аеробиката.... И аз ходех в Универсиада Simple Smile После и на стадиона Васил Левски- то имаше 2-3 зали на кръст в София, де. Ех, младост!
Като се прибера във ваканция те грабвам и завеждам на аеробика да си спомним наш'та буйна младост Hug Точно така беше - Универсиада, Стадиона и басейна Спартак бяха местата за качествена аеробика в цяла София по това време!

# 583
Вие поне във ваш'та бурна младост сте мърдали. Аз други грижи имах Grinning Почнах чак на 45 години!

И аз много пъти съм се колебала за лежанка. Бихте ли ми пояснили какво може да се прави, моля ? Все си мислех, че приложението й е ограничено.

# 584
Agent Provocateur,харесала съм си такива дъмбели и живот и здраве по-късно тази година мисля да си ги подаря.Доволна ли си от тях,механизма за регулиране на килограмите работи ли добре?

Иначе тази сутрин направих четвъртата тренировка от Guided Training Series на MrandMrsMuscle.Реших да правя три тренировки,да ги повтарям и да продължавам със следващите по същия начин.
По-късно добавих Total Body Exercise Ball Workout и 15 минути каране на велоергометър.

Общи условия

Активация на акаунт