Тренировки в домашни условия - 114

• 39 842
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
Надя, благодаря ти, много интересно Hug
Ноу фрейм, така е, в началото съм изградила мускул със сигурност, за това не се съмнявам, въпроса е тази зима какво се случи, защото вдигам повече, а в огледалото съм същата.
Момичета, правилно ли ми се струва, че Каролин набляга много на предното бедро...всички тези напади....аз съм с къси крака и хич не искам предното бедро да расте още...а може и просто да съм уцелила без да искам тренировки с много напади...
Аз съм с кашлица и хрема и гърлото ме боли, причината май е онзи чудесен вирус...чувствам се добре и имам енергия, но май ще спра да тренирам докато мине....

# 556
Момичета, правилно ли ми се струва, че Каролин набляга много на предното бедро...всички тези напади....аз съм с къси крака и хич не искам предното бедро да расте още...а може и просто да съм уцелила без да искам тренировки с много напади...

Карълайн обича нападите, даже във ФБ групата се шегуват, че най-вероятно, когато се е родила, веднага е скочила да прави напади, вкл. български (тя ги нарича BG lounges, не split squats) Grinning
Мисля обаче, че сериозна опасност от прекомерен ръст на предното бедро няма да се получи, защото при нея нападите напред са рядкост. По-често дава статични напади, които натоварват равномерно, както и отпади (при тях има и изразен акцент на глутеуси), странични също. Освен това е въпрос и на избор на тежести. С по-малка тежест, но повече повторения работим повече за дефиниция, отколкото за растеж. Отделно от това - при нея има и доста работа със собствено тегло. Наистина мисля, че няма от какво да се притесняваме.
Аз също внимавам при нападите и клековете с акцент върху предно бедро, искам да са оформени, но не големи.

# 557
Ooo, ама чакай, мило, хипертрофията не е линейна (правопорционална) функция на мускулната сила!
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7582410/.
Да, по добре спри рано за да се възстановиш по-бързо, а не като мен 9 дни да си абсолютен парцал Hug

Nade, забравих да те поздравя за чудесната форма и аз да кажа - пиши по-често!

Също така ми направи впечатление, че твоите дъмбели имат конструкцията на моите, но май са различен бранд. Какви са по-точно, ако не е нахално да любопитствам, май за пръв път виждам такива. Ето това са моите:

Bowflex SelectTech 552 Dumbbells

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 17:44 от Agent Provocateur

# 558
Последната тренировка, която правих на Каролин, половина упражнения изпълнявах със собствено тегло, особенно напъдите. И въпреки това съм вече трети ден с мускулна треска, на прасеца не се търпи. Но така ще е като рядко го тренирам.

# 559
Ама така обичам, като покажете и резултати...много стимулиращо ми действат!
Надя, изглеждаш прекрасно!

Все по-трудно се карам да направя нещо.  Имам всичко необходимо, желание нямам.
Отивам да измисля нещо и повярвайте ми е само защото чета и пиша тук. Kissing

# 560
Покрай четенето и писането тук аз днес се сдобих с лежанка. ММ още не знае, мъдря още как да му сервирам новината, но намалението беше повече от прилично, а ако продължава тази пандемия всякаква фитнес екипировка мога да продам по-скъпо, отколкото съм я купила Wink

# 561
  • London
Честито да ти е. И аз бих се израдвала на нещо такова, че и на щанга ...., Но едвам опазвам малкия да не си смаже краката с гирите какво остава за нещо повече. Отделно и място нямам особено.....детския джип ми заема сума място, колело на големия....и тн. На мъжа куп инструментариум и машини за работа са в килера. Така е в апартамент.Joy

# 562
Надя, изглеждаш прекрасно!

Дез, личи си, че съм чела бързо или просто ми липсва Париж Simple Smile Прага звучи даже по-добре, защото предполагам атмосферата е много по-интимна.

Агент, тези покупки влизат в графата "mental & physical health" и са винаги оправдани! При това си е инвестиция в настоящата обстановка. Ако все пак ти трябва и друго обяснение, кажи му колко пари и главоболия си му спестила си като не си записала цялото семейство на фитнес. Как е времето при вас? Премина ли бурята?

Nona, най-новата я нямам, ако някоя друга от предишните те интересува, кажи.
Скрит текст:

Ските в почивните дни бяха доста добре - снегът не беше много добър, но пък беше топло .. няма пълно щастие ... Днес сутринта - 645 Total Body Tempo  Week 9 + бонусна за горна част (пак 645). Довечера като приключа да работя, да правя своите домашни и да проверя децата дали са направили своите, отивам с децата на тичам във фитнеса.

Бързо оздравяване на всички! И при мен много болни - включително една колежка. Обмислям известно време да работя от вкъщи.

# 563
NFB - много добре правиш, браво.
И аз съм на този принцип, научих го по трудния начин. Цялата тази информация и линкове и треньори, които ни заливат от всякъде, толкова ме претоварваше и в един момент спрях да чета. 
Най-ужасни бях “апс” за здравословно хранене - караха ме да мисля изцяло и единствено за храна и всъщност ядях много повече. Не е нормално според мен всичко да се следи, да се записва, да се тегли преди, след и по време на готвене. Тази крайност мисля, че е оправдана, при хора с много високо наднормено тегло, при които има опастност за живота, иначе в никакъв случай.

# 564
Calli и аз съм от незаписващите храната. Спазвам принципите на зоната, но всичко ми е на око.

Агент, мъжо да не се оплаква. Поне ползваш каквото си купила и личи Wink Ако все пак каже нещо, му кажи че твоя позната е инвестирала също в пейка ама придружена с Тонал. И това ако не ползвам вече, ще съм за голям бой...

Аз изкарах 30 Мин Лес Милс Боди Пъмп за горна част и бих отбой в сауната. Мисля да качвам натоварването постепенно, докато се върна към навика да тренирам всеки ден.

Някой друг да си намира извинения да не тренира или аз съм единствената която има нужда от дърпане на ушите?

# 565
  • Варна / UK
Благодаря, момичета Hug
Агентче, моите регулиращи се дъмбели са китайско менте, пише Dumbbells на тях, няма производител, нищо Simple Smile. Спомням си, че теглих произволни комбинации на кантара дали отговарят като тежест - отговарят си. ММ ми ги подари за РД през 2020та година - по обясними причини Simple Smile. Лежанката не може ли да мине като самозакупен от теб подарък за Свети Валентин - може да кажеш на половинката, че ще му презентираш как я ползваш по еротично бельо... Joy .
Аз имам и лост за набирания (даже два броя - единият е подвижен - мога да го закачам на рамките на вратите), че и рингове (на тях правя основно кофички):
Скрит текст:
Храната отдавна съм я изчистила откъм бяла захар, олио, трансмазнини, сладки от магазина и др. Обичам и ям черен шоколад, отвреме - навреме чийтвам с нещо. Не следя точно калории, в момента съм грубо на около 2000 - 2100; като гледам да приемам повече протеин, че изостава спрямо въглехидратите с доста. Само първите три месеца 2019та година като отслабвах гледах по-стриктно макроси и калории, но и тогава не бях много рестриктивна.
Утре на свеж мозък ще чета статията за мускулната хипертрофия и сила.
Вчера тичах в парка, днес гръб във фитнеса, утре ще е рамо вкъщи.

# 566
  • Някъде по Дунава
Днес Хедър почива, но аз правих пак с нея корем https://youtu.be/31O70ckvY3c и кратка нискоинтензивна табата https://youtu.be/elECoZIRkvU.

# 567
  • Там където
Здравейте на всички! Дано да сте здрави и тези около вас, а другото ще се подреди Simple Smile Аз уж се бях оправила в неделя и от вчера пак сополи, главоболие, отпадналост.... Признавам тук един грях с риск да ме сложите завинаги в графата "Луда Калинка"- в понеделник прекъснах 6 седм и започнах Barre Blend. Не знам защо, макар да харесвах програмата, да не ми беше непосилна и да исках да я направя нямах сили и енергия, не ми се тренираше с нея. Това Баре го почнах така на майтап, но то излезе супер ОК и даже добре си натоварва особено дупе и крака естествено. Освен това е по 30-40 мин и мога да си комбинирам 2 тренировки или да си добавя нещо, което аз искам до 1 ч. Ами ако не ме тегли дадена програма и не зпочвам с желание не мога да я довърша. Нещо съм в период, в който никакви тренировки не ме грабват- омръзнаха ми чисто силови, кардио мразя и правя малко от зор, пилатес ми се струва недостатъчно.... Дано да е временно. Може би съм уморена, но сега зимата не е време за почивка от спорт.

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 11:18 от Qaki

# 568
О даааа бар бленда супер ,аз много искам да го направя,но нали тренирам с милото и той и се дърпа 🤣
За днес изо и плийо -30 Мин от хийта ,страхотна тренировка 💪❤️

# 569
С голяма изненада отчитам че свърших Пъмп Simple Smile изобщо не съм разбрала, че се стреми да пуска всеки месец кратки програми по 22 дни.
Следващата по принцип е Фокус, някой има ли впечатления за нея?

Общи условия

Активация на акаунт