Обсъждане на имотни обяви-26

• 43 367
  • 756
  •   1
Отговори
# 510
Младост може да е краен квартал, ама по ирония на съдбата се разви почти като център, а и достъпът до центъра е за минути. Иначе си има всичко и може и без ходене до центъра. И, както става с елитните училища, а вече и с частните, като му излезе име на нещо, че е добро, натам се стичат по-отбрани кандидати от което то наистина става по-добро. И именно заради всичко това Младост е по-добър краен квартал от повечето други.

# 511
  • Отвъд алеята зад шкафа
Достъп до метро имат и други квартали, не толкова панелни. Живяла съм в Младост, но не го харесвам изобщо. Като цяло София не е красив град, но подобен тип "соц панелно-работническа" архитектура не ми допада. И в Чехия, и в Украйна, и в Русия, и в Полша съм виждала подобни квартали - все са си едни и същи, колкото и да ги реновират блоковете.

# 512
Повечето квартали в София си имат всичко. Чудя се Младост с какво точно превъзхожда останалите крайни квартали.. Вероятно с близостта си до Бизнес парк.
Да уточня, че не го познавам добре като квартал и не съм живяла там.

# 513
  • София
Не е точно така. Квартала, в който живея си няма нищо 😁

# 514
Не е точно така. Квартала, в който живея си няма нищо 😁

Така така. И нашия 😃

# 515
  • София
Предполагам и зависи кой какво търси. Мен ме устройва Младост заради многото ДГ, хипермаркети, метро и градски транспорт.И изобщо са си доста уредени квартали.

# 516
Почти навсякъде има хипермаркети и метро, а дг в младостите даже са в недостиг. Единственото му предимство са много бизнес сгради, близо до магистралата и два мола. Ако ги нямаше бизнес сградите и моловете, младост и люлин щяха да са ми еднакви.

# 517
  • София
Пак казвам, не навсякъде Simple Smile

# 518
Младост има и всякакви услуги. Лично аз не го усещам моето място, но дълго време съм работила там, и трябва да призная, каквато и тъпотия (продукт, услуга) да ми е потрябвала, намирала съм наблизо. Не твърдя, че в други крайни квартали не е така, просто споделям за Младост.

# 519
Пише почти навсякъде. Кой е вашият квартал? На мен Младост също въобще не ми харесва. Не бих живял там. От кварталите с повечко блокове харесвам Иван Вазов, Изток и донякъде Гоце Делчев.

# 520
  • София
Работила съм в Младост и не ми допада. Според мен, цените там са надценени.

# 521
Пише почти навсякъде. Кой е вашият квартал? На мен Младост също въобще не ми харесва. Не бих живял там. От кварталите с повечко блокове харесвам Иван Вазов, Изток и донякъде Гоце Делчев.

Може човек да е в квартал в който по принцип има всичко, но на забито място в квартала на което това "всичко" да му е далече, нищо че се води, че живее в същия квартал. Трябва ли за метрото или за някой по-голям магазин/хипермаркет да пътуваш n на брой спирки с автобуса, все едно нямаш нищо в квартала.

# 522
  • София
2000Е за Младост не знам, толкова ли е хубаво там? Напоследък в темата всички търсят в Младост, аз не го разбирам. Явно хората от провинцията, като започнат работа в района и си търсят и жилище наблизо, не ги интересува центъра, всичко си имат там…За мен си е краен квартал като Люлин и Дружба, но щом има толкова търсене, цените стават такива.
Основното е струпване на висококвалифицирана (съответно платежоспособна) работна ръка в и около Младостите. Това прави цените в тази част на Сф толкова високи, поне според мен.

# 523
  • София
Полигона. Ето има мол и до там Simple Smile

# 524
Е, то това е квартал с 5 блока на кръст. Няма икономическа обосновка да има много неща. Освен това в мола има почти всичко включително и супермаркет.

Общи условия

Активация на акаунт