Отговори
# 90
Тая нахалница Кумру се похвали пред журналистите, че с Йомер са двойка и го хвана за ръката. Нищо, че вчера направи същото с Чаги. Той не може да повярва на очите си.
Чаги веднага видя и й звънна. Циркът  е пълен.

# 91
Дъга,номерът го спретнаха предварително Ендер и Фейза.Арзу и Фейза бяха в ресторанта и в момента,когато Арзу говореше,Фейза я оскуба и сложи космите в чинията.Арзу ги видя,развика се.И тогава се появиха Йомер и Джанер.Кумру разбра и се скараха чрез видеовръзка.Ендер разбра,обади се на Доан и чуха разговора м/у двете.Така Ендер си отмъсти на Арзу.
При срещата ...Кумру каза на Чаатай за врзката с Йомер е като неговата с Йълдъз.Ако иска да е с нея,знае какво да направи.С мен ли си или не му каза Кумру!

Мисля,че това е финала на епизода!

Благодаря за компанията,момичета!

Лека!

# 92
Ама не разбирам Чаатай защо е толкова ядосан. Изглежда влюбен... Сякаш са му изяли десерта. Ако е за отмъщението, би трябвало да е разбрал, че няма да стане. Май ревнува. Което значи, че е бил фалшив в съжалението си за Йълдъз.

# 93
Естествено, че е бил фалшив, Марти.
Той и Кумру не обича, не само Йълдъзка, мята се като риба на сухо, така се е овъртолил с тия жени около себе си.
Ще му гледаме сеира още дълго време.
Някак си му вярвам само, че е искрен в любовта си към Халитджанчо, но това е друго.

И какво сега, това ли беше края?

# 94
Така е за съжаление... Да, и аз вярвам в тази любов към детето. Май е края,ще изчакам да видя все пак.
Благодаря много за компанията и обясненията. Хубава вечер❤️
  Злати 🤗🤗🤗
Дъгичка 🤗🤗🤗
Сташа🤗🤗🤗

# 95
И аз благодаря за компанията и рязясненията, момичета 🤗

# 96
Дружки, беше ми приятно да гледаме заедно тази вечер.
Утре пак, нали? Имаме премиера.

Лекичка!

# 97
JoyBlush
                               Здравейте скъпи Дружки от мен,

Че трябва да се оправдавам е ясно, защото изчезнах изведнъж като старите пари.
                                 ММ беше извикан във Франция по работа и аз не пропуснах случая. Когато стане дума
                                 за тази държава съм неударжима, все едно се връщам в родината си, това е положението.
                                 Бях почти 3 месеца в района на гр. Бордо югозападна Франция, беше много скучно, няма-
                                 ше какво да правя, но нали съм на своя територия се чувствах добре. Съжалявам, че не
                                 ви писах когато тръгвах, но разполагах само с един ден и една нощ за приготовления и ми
                                 беше невъзможно. Казвам скучно, но явно съм имала нужда от тази почти 3 месечна почив-
                                 ка, защото сега съм свежарка от всякъде.
                                 Не съм гледала нищо, не съм ви чела също така, не защото не съм искала, а  защото интерне-
                                 та във Франция е отвратителен, прекъсващ, слаб и т.н. Нашия нет е извънземна цивилизация
                                 в сравнение с техния. Много сме напред, отдавна сме им дали ляв мигач.
                                 Иначе съм добре, дотолкова доколкото мога да бъда, знаете имам нелечимо заболяване, но
                                 това не ми разваля настроението, колкото толкова. Аз съм вярващ човек и бих казала:" Кол-
                                 кото ми е отредил Бог". Ситуацията ми е следната, че мога да живея още дълги години, но
                                 но мога и да си отида за 1 миг, нищо колкото ми е писано.
                                 ММ се прибира 21 т.м., по всяка вероятност ще отидем на вилата при децата, че и тях трябва
                                 да видим. Ще си взема компа с мен и първо ще ви прочета, че и тук имам много да навак-
                                 свам. Гледах 2 последователни вечери ЗЯ, ама тя много е напреднала, но реших след 80 сер.
                                 да го гледам по телевизията, че не знам как ще намеря време за 32 серии.
                                 Имаме нови Момичета, с които не се знаем, но и това ще стане. Добре дошли на всички и
                                  приятно прекарване тук.HeartJoy
                                  Това е от мен засега, ще се обаждам от време на време, че колко задачки ме чакат.Anguished

# 98
Добро закъсняло утро,момичета!

Таняя Hug,добре че намина,джанъм.Мислех да те търся по телефона,че доста време липсваш в темата .Wink
Скрит текст:
Но от няколко дни съм без телефон.Стана така,че ми изчезнаха всички записани номера.С вайбъра и снимките всичко е наред.Обаче от офиса,където е купен казаха на сина(той се занимава) или да се махнат всички настройки и да се види дали ще могат да се запаметят всички номера или го изпращат в София.А идват празници и ще го оправят след Нова година.Още е в гаранция телефона,но всичко ще се забави.

Тази вечер отново сме на кино!При мен май ще стане почти всяка вечер онлайн! WinkSimple Smile

ПРЕМИЕРА днес от 20.00 ч. по канал FOX/наше време 19 ч.Nature Zap
Нов турски сериал „Mahkum | Затворник " Nature FireNature FireNature Fire

промо-снимки на ГГ герои
...Онур Туна// Фърат Булут

накратко за героя Фърат Булут на руски ез.
Скрит текст:
Прокурор в возрасте чуть более 30 лет. Он одновременно очень хороший юрист и смельчак. Хотя он скрупулезно ведет расследование убийств, у него мало времени на семью. Его жена Зейнеп совершенно не довольна такой ситуацией. Их дочь Назли, которой исполнилось 5 лет, тоже очень любит отца. Все свободное время Фират посвящает дочери. Что бы он ни делал, выполнение своих обязанностей для Фирата важнее, чем пренебрежение жизнью ... Он потерял мать и отца в молодом возрасте. Он любит свою жену, учительницу Зейнеп, и свою дочь Назли больше всего на свете… Очень редкий профиль прокурора. Поскольку он пришел с улицы, он знает людей и страну. Увлекается детективными сериалами. Обычно он может угадать убийцу на 10-й минуте в сериалах об убийствах ... Он умный и забавный человек ... Путь Фырата, который бесстрашно ведет все дела, изменится, когда их пути пересекутся с сыном Барыша Есари, самого богатого человека Турции.

и още....
Фырат Булут, уважаемый прокурор.
Он берет дело об убийстве, совершенном Барышем Есари, сыном Есари, одной из самых влиятельных семей в Турции.

Пытаясь скрыть убийство, которое он совершил с помощью силы, которую он получил от своей семьи, Барыш сталкивается лицом к лицу с таким прокурором, как Фырат, которого он никогда раньше не видел.
Опасность для Фырата растет по мере его роста, и Барыш загнан в угол.

Жизнь Фырата, который не выпускает из рук дело ни при каких обстоятельствах, в одночасье превращается в кошмар. Он просыпается в тюрьме утром того дня, когда они отмечают день рождения дочери с женой Зейнеп и дочерью Назлы. Он находится под следствием как подозреваемый в убийстве Зейнеп и его дочери Назлы. Но Фырат ничего не помнит...

Исмаил Хаджиоолу/ Баръш и Саваш

за братята близнаци...
Скрит текст:
Саваш Йесари и Барыш Йесари

Исмаил Хаджиоглу

Они родились в Нью-Йорке в 87 году, получив американский паспорт... Согласно списку Forbes, сыновья-близнецы одного из 100 богатейших бизнесменов Европы Захита Есари...
Захит назвал того, кто плакал в люльке, Савашем, а того, кто смеялся, Барышем.
После начальной школы они оба получили шанс учиться в колледже Роберта. В первые годы Барыш был гораздо более успешным учеником, чем Саваш, но в подростковом возрасте Барыш превратился в бродягу номер один в школе. Саваш же окончил школу с высокими средними показателями и сдал экзамены в Йельский университет. В то время как два сына турецкого строительного гиганта Йесари собирались подрости для нового поколения, Бариш на шестом месяце своего обучения ушел из университета в Америке и начал тусоваться в самых активных кругах Америки ...
Пока Саваш день и ночь учился, чтобы закончить Йельский университет, Барыш постоянно путешествовал, тусовался. Он интересовался искусством. Тем временем Саваш окончил университет и вернулся в Стамбул, где присоединился к управленческой команде компании.
Жизнь - это выбор, и их выбор превратил близнецов с идентичной ДНК в совершенно разных людей ...
Если Саваш была белым, то Барыш был черным ...

Серай Кая/ Джемре Юсал

Мелике Ипек Ялова
/ Бюге Есари

Хаял Кьосеоолу/ Саша

за Ябълката...

Онлайн озвучката на 124 еп. от ВК...
https://turkru.tv/zapretnyy-plod-124-seriya.html

рейтинга....

за справка на всички сериали от снощи
Скрит текст:
▪TOTAL:

1. #АльпАрслан - 8.26% (+0.18)

3. #ЗапретныйПлод - 7.33% (+0.03)

6. #ТриКуруша - 5.70% (-0.30)

10. #СердечнаяРана - 4.42% (+0.15)

▪АВ:

2. #АльпАрслан - 7.19% (-1.01)

3. #ЗапретныйПлод - 7.07% (+0.09)

7. #ТриКуруша - 4.34% (+0.45)

12. #СердечнаяРана - 2.58% (+0.21)

▪ABC:

1. #АльпАрслан - 9.19% (-0.33)

3. #ЗапретныйПлод - 8.13% (-0.18)

7. #ТриКуруша - 5.63% (-0.55)

11. #СердечнаяРана - 3.36% (+0.48)

за ''Чуждата''

превод на 8 еп. с руски субт. на Дизи Мания
Започнах вчера да го гледам,но не съм го довършила.Дълъг е епизода-2,37 ч.!
https://vk.com/dizimania?z=video-181814029_456239970%2F61202401c … -160927600_256289

Желая ви приятен ден!

# 99
Taнчеее Heart Hug много се радвам и ти завиждам благородно ,че си била в тази страхотна страна Grinning
НО си идваш навреме , довечера от 19:00 ( по изключение )  започва Затворникът с Онур . 2 еп. ще бъде в четвъртък и ще върви в четвъртък .Фокс много разчита на този сериал , ние също Smiley
Здравейте дружки - мястото на срещата е тук довечера Flowers Hibiscus
През уикенда ще надникна в епизода на ЗЯ от снощи , голям цирк Joy
ЗЯ=ОИ бтв - снощи ми дожаля за Алихан , макар ,че си го заслужаваше . Сложи си таралеж в гащите с Ендера , а Хакан и го заведе и го остави . Трябваше да го стовари на Зейнеп на вратата , тя да го е прибрала след 2 часа лежане отпред Stuck Out Tongue Winking Eye Но в оправдание на Ендер - тя нямаше такова намерение , просто - късмет Stuck Out Tongue
Боже , вълнувам се довечера за сериала на Онур , как ще го приемат зрителите , все едно тези любими актьори са част от семействата ни Grinning , сигурно съм малко луда Satisfied

# 100
Фили,  Злати Flowers HibiscusHeartBlush

Фили, като казваш, че си луда то и аз така, не съм по-малко луда от теб, но ние си
                               знаем това нали?

Довечера ще съм на линия. Радвам се за Онур и Севда и двамата продължават напред.
                               Те са такива професионалисти, че го заслужават. Синеочко и малката кукличка ги оби-
                                чам много и завинаги ми заседнаха в сърцето , така ще бъде винаги. Имаха два успешни
                                проекта   много ще се радвам ако и Чуждо момиче и Осъдения пожънат успех.

До довечера Дружки. Flowers Hibiscus

# 101
  • Плевен / София
Taнчеее Heart Hug много се радвам и ти завиждам благородно ,че си била в тази страхотна страна Grinning
НО си идваш навреме , довечера от 19:00 ( по изключение )  започва Затворникът с Онур . 2 еп. ще бъде в четвъртък и ще върви в четвъртък .Фокс много разчита на този сериал , ние също Smiley
Здравейте дружки - мястото на срещата е тук довечера Flowers Hibiscus
През уикенда ще надникна в епизода на ЗЯ от снощи , голям цирк Joy
ЗЯ=ОИ бтв - снощи ми дожаля за Алихан , макар ,че си го заслужаваше . Сложи си таралеж в гащите с Ендера , а Хакан и го заведе и го остави . Трябваше да го стовари на Зейнеп на вратата , тя да го е прибрала след 2 часа лежане отпред Stuck Out Tongue Winking Eye Но в оправдание на Ендер - тя нямаше такова намерение , просто - късмет Stuck Out Tongue
Боже , вълнувам се довечера за сериала на Онур , как ще го приемат зрителите , все едно тези любими актьори са част от семействата ни Grinning , сигурно съм малко луда Satisfied
На мен обаче никак не ми е жал....Сам се насади на пачи яйца и ще си сърба каквото е надробил....Зейнеп е права, че появи ли се проблем първият, който остава зад оборда Алихан е Зейнеп....
Довечерасме на кино...Дано има и онлайн превод...
Таня, добре завърнала...

# 102
Супер активни са в ИГ всички профили, които следя и качват снимки и инфо за премиерата тази вечер.

Попаднах на снимка за игралния филм също, започват обратното броене, един месец до премиерата.

# 103
Привет! Hug

хаштагът за 1 еп. както и при др. сериали е #mahkum - заключен

Онур призовава да гледаме 1 еп.
https://twitter.com/mahkumdizifox/status/1470770565061373952

и от MF YAPIM

https://twitter.com/search?q=%23mahkum&f=live

линкове за онлайн гледане на Фокс тв.

https://youtu.be/hEKLBRtOQ08
http://www.fox.com.tr/canli-yayin
http://www.canlitv.mobi/fox-tv
http://www.tvizlek.com/2014/04/fox-tv-iz
http://www.ecanlitvizle.com/fox-tv-izle/
http://www.tvport.com/kanal/fox-tv.html

ще има руска онлайн озвучка...начало 19 ч. БГ време...
линкове:
1.https://vk.com/turkiee
или тук-https://turkru.tv/zaklyuchennyy-1-seriya.html

Приятно гледане на всички! HugHugHugHugHug

# 104
Привет и от мен!

Дружки, много се върнувам и аз и нямам търпение за премиерата.
Все едно с години сме чакали Онур да се върне на екран, а не е така.
Просто ни липсва.
Нали съм ви казала, че имам добро усещане и не се притеснявам, че няма да се хареса на претенциозната турска публика. FOX доста добре си го промотираха и сега с това двойно излъчване се надявам да избият рибата.

Толкова съм нетърпелива, че набързо преведох характеристиките на героите, които снощи публикува Злати на руски, за да си ги имаме и на български тук в темата. Тъкмо по-лесно ще се ориентираме в сюжета и кой кой е.
Много ми харесва тази заигравка с имената на двамата близнаци.
Саваш и Баръш. Война и Мир.
Само дето са разменени - добрият е Война, а лошият - Мир. Интересна хрумка.

Затворник/Mahkum

Фърат Булут/Онур Туна

Смел и справедлив мъж, който в миналото е преживял голяма загуба. Работейки упорито ден и нощ, той успява да заеме висока длъжност – става прокурор. Възстановяването на справедливостта е целта, която той винаги преследва. Фърат е женен за Зейнеп и заедно отглеждат очарователната си дъщеричка Назлъ, която е петгодишна. Фърат прави всичко възможно да прекарва повече време със семейството си, но това невинаги е възможно заради напрегнатата му работа. Даже когато е на почивка, той не може да се откъсне от работата, а когато гледа детективски филми, само след 10 минути вече може да назове името на убиеца.

Саваш Есари /Исамил Хаджиоолу

Наследник на влиятелното семейство Есари. Има брат близнак на име Баръш. И въпреки, че изглеждат еднакво, по характер двамата братя са коренно различни. От малък Саваш изпитва стремеж към знанието и е отличен ученик, а след това постъпва в университета.

Баръш Есари/Исамил Хаджиоолу

Наследник на влиятелното семейство Есари и брат близнак на Саваш. От ранна възраст характерите на двамата братя са много различни.  Баръш е бунтар и не се съобразява с правилата. В училище е посредствен, но все пак успява да постъпи в университет.  Скоро обаче зарязва учението и се отправя на пътешествие в различни страни. Баръш не знае какво е дълг и отговорност. Той си живее живота и дори законите не могат да го спрат, ако поиска да получи нещо.

Бюге Есари /Мелике Ипек Ялова

Красавица, която може да завоюва всяко сърце. Не е израснала в богато семейство, но родителите й са се отнасяли към нея като към принцеса. Привлича я разкошния живот. На един концерт се запознава с Баръш и се влюбва в него. И докато желанието на Бюге е да стигнат до сватба, то Баръш предпочита свободата си. По-късно в живота на привлекателното момиче се появява Саваш  и тя вижда в негово лице стабилен и надежден партньор. Скоро организират пищна сватба, но изглежда сърцето на Бюге все още принадлежи на другия брат.

Джемре Юсал/Серай Кая

Випускник на юридическия факултет на университета в Анкара. Умна, красива и амбициозна. Джемре е работохолик и истински професионалист, но не успява да получи работа в голяма корпорация. Става обществен защитник и защитава интересите на граждани без финансов възможности. Джемре ще направи всичко възможно, за да докаже невинността та Фърат. Това дело ще стане най-сложното и объркано в кариерата й.

Саша/Хаял Кьосеоолу

Дясната ръка на Баръш, един от малкото хора, на които той има пълно доверие. Смело и хитро момиче, достойно за възхищение. Имала е трудно детство и заради неразбирателство с родителите си бяга от дома си. Сегашния си статус изцяло дължи на Баръш, за когото е готова на всичко. Без проблем може да наруши закона, ако това се наложи. Коварството й е безгранично.

Танче , изключително се радвам да те видя отново при нас!
Радвам се, че си добре и си си изкарала приятно във Франция.
Само по такива поводи може да отсъстваш.

Момичета, благодаря ви за всичко споделено!

До по-късно!

Общи условия

Активация на акаунт