Отговори
# 105
Дружки , изгледах го на един дъх . кастът е супер . Онур играе като звяр , браво . Исмаил също , макар ,че на моменти мъничко преигра като Баръш . Явно е искал да направи разлика м/у братята . Но вече ще играе единия само .
Няма никаква енигма ,че го излъчват днес , Просто вув Всичко за брака имат ковид ваканция , но ние печелим , тази седмица двойна порция . Дано и рейтингът да е добър . Но се очертава интересен сериал , дано му дадат шанс и зрителите , и продуцентите , и Фокс . Като фенка на Присъдата смея да твърдя ,че нямат нищо общо . Но ако Фърат избяга , и се завърне под друга самоличност с помощта на възрастния затворник , ще ми напомнят на граф Монте Кристо или ...Езел .
Ще видим , обикновено корейците са големи майстори . Някой да е гледал или чувал за оригинала - за какво става дума в него ?
=====================================================================================
Ето фрага .

май пак  дават сериала  от началото

Последна редакция: вт, 14 дек 2021, 21:08 от Phillipine

# 106
Фрагман за 2 еп.

https://youtu.be/KMFxmj3-qw4

май са гледали заедно 1 еп.

ПП допълвам 1 фр. за 2 еп. с руски субт.

https://vk.com/turkiee?z=video-46308288_456247812%2F65d2a053365f … pl_wall_-46308288

Последна редакция: вт, 14 дек 2021, 21:13 от Zlatina3

# 107
О, Злати , аз не видях ,че си го пуснала
На снимката 4 хубавци - харесвам ги всичките , но Хаял  малко избързва с бялото , още има да сваля за бели дрехи по тв Grinning

# 108
Добро утро,момичета!
      "Няма значение колко хора виждаш всеки ден.
Важното е колко хора се сещат за теб, когато не те виждат."

Скрит текст:
15 декември - международен ден на чая !
Топло и ароматно утро с чашка от вълшебната напитка!

.....Започвам със ''Затворник''
Фили Hug,объркала съм ...редактирах. Wink

....1 еп с руски субт. на  Turkishtuz,не е дълъг-1,48 ч.
https://turkru.tv/zaklyuchennyy-1-seriya.html

Новите снимки за 2 еп.

....още снимки от каста,които са гледали заедно 1 еп.
Освен ГГ има доста познати актьори от др. сериали...
(нямам време да ги изброявам)

Рейтингът....за 1 еп. Hands Plus1

сравнение на всички сериали от снощи...и др. са с високи рейтинги...
Да видим как ще е в четвъртък?
Скрит текст:
▪ТОTAL:

1. #Легенда - 8.19% (-0.70)

4. #АпартаментыНевинных - 6.87% (+1.35)

5. #Осужденный - 6.36%

▪ АВ

1. #АпартаментыНевинных - 7.91% (+0.79)

3. #Осужденный - 6.16%

4. #Легенда - 4.59% (-0.12)

▪АВС

1. #АпартаментыНевинных -8.66% (+1.45)

3. #Осужденный - 7.00%

4. #Легенда - 6.92% (-0.52)

...за Ябълката....

Коментар...на руски ез.
Скрит текст:
🆕🍎Несмотря на небольшой прирост в рейтингах, многие зрители остались недовольны новой серией.

📌Треугольник Йылдыз / Чагатай / Кумру уже немного надоел и не сдвигается с мёртвой точки. Пока Йылдыз решает назло вернуться домой и не допустить чтобы Чага остался со своей любовницей, Кумру продолжает использовать Омера в своих грязных играх и становится понятно, что эта дамочка так легко не отступится.

📌Так же есть Эндер, которая работает по всем фронтам. Где та умная героиня первых сезонов? Такое чувство, что она сама не знает чего хочет и остаётся надеяться на то, что она не попадёт в огонь, который разожгла для других.

от офиц.стр. на сериала
Някой трябва да отвори очите на Омер!

и още...Фейза е направила своя избор...

Ново интервю на Еда заедно с Аслъхан Доаан Туран

https://youtu.be/K4vIcrarwfk

....''Чуждата''
ново от Севда Ергинджи: точно такава е професията...

Аз пуснах инфото,от вас-коментарите! WinkSimple Smile

Желая ви приятен ден! HugTwo HeartsPeople Santa

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 10:50 от Zlatina3

# 109
Затворникът -Злати Hug , радвам се за рейтинга - за еп 1 е супер , дано продължат в този дух .
Наистина сериалът е страхотен, разтърси ме . Mного подходящи актьори , жените са красавици , особено тази Мелике Ипек , много се е разхубавила . Но и Хаял и адвокатката са много хубави .
Не знам защо, но още като разбрах сюжета си мисля ,че момиченцето е живо . А от снощи реших ,че и Зейно , съпругата може да е жива , все едно ми е съмнителна малко . Но не знам как е в оригинала , мои си мисли ...
ЗЯ-ОИ бтв - да ви кажа тези епизоди много не ги харесвам , има много пълнежи и тъпотии .
ЗА С05 - Чаатай не беше ли по-свестен , много изопачиха образа му . Въобще тук има ли някой свестен , щото и Йълдъзка не е напълно добра , ама я обичаме Grinning

# 110
Привет, момичета!

Хареса ми „Затворник” снощи. Много динамика, интересно се заплетоха нещата и прекрасна актьорска игра не само на Синеочко, а на всички останали. Много съм доволна и от рейтинга, даже мисля, че още ще се качва занапред, а конкуренцията никак не е малка и във вторник и в четвъртък. Тепърва ще се развива историята и ще ни става интересно.

Двете главни актриси от „Всичко за брака” Гьокче Бахадър и Гьокче Ейюбоолу, чието място в програмата на FOX  запълни снощи „Затворник” са публикували снощи в акаунтите си в соц. мрежи пожелание към колегите си за добър старт и високи рейтинги. Много е хубаво, когато актьорите се поддържат така.
Скрит текст:

Ето го  и озета за 2 епизод на „Затворник”.

От една страна Фърат скърби за загубата на семейството си, а от друга го грози опасност в лицето на един от затворниците,  когото самият той е изпратил в затвора. Той не може да се довери дори на самия себе си, защото в цяла Турция го считат за убиец. Фърат се опитва да си спомни дали наистина е убил семейството си, но Джемре, която той винаги е отблъсквал, вярва в неговата невинност и се съгласява да му стане адвокат.
Баръш, който  още свиква с новия си живот и личност се опитва да продължи от мястото, на което е спрял Саваш. В същото време неизвестността на този нов за него живот ще го изправи пред трудности. Точно когато си мисли, че всичко е наред, той е шокиран от неочаквано телефонно обаждане. Дали най-големия му враг Фърат Булут е започнал да си спомня миналото?

Изчезвам сега, нямам търпение да дойде вечерта, за да мога да изгледам 1 епизод с превод.

Хубав да е денят ви, дружки!

# 111
Привет, момичета 🤗
Кога ще стане ясно дали ще има превод с бг субтитри?

# 112
Дъгичка Hug , мерси за озета . Дано се наместим в четвъртък с хубав рейтинг . Наистина се гледа на един дъх , и то сега , когато още опознаваме героите . Като започне да се разплита истинската интрига ще видим какво ще се случва .
И друго - Фърат сега е много нещастен , да спре да се бръсне Stuck Out Tongue Winking Eye
Снощи Онур и Елиф бяха конкуренти Grinning , но знаете ли , ще се съглася с рускините ,че имат някакви проблеми с Елиф . От началото на октомври никакви лайкове и коментари както преди .Вярно е ,че и двамата работят ( даже тя е извън Истанбул ) , но има облаци , явно е  .И колкото и да харесвам Синеочко , мисля ,че вината е негова .Много е непостоянен , ето защо никога не обявява връзките си , защото знае ,че няма да са за дълго . При него са все летни свалки , да не е сам по време на отпуска Stuck Out Tongue . Ще се разбере в един момент какво става , ако не - феновете ще го измислят Satisfied
Радвам се , обаче ,че сериалът Легенда е харесван - и заради Елиф , и заради Ебру - Хира , но не бих го гледала , не ги харесвам техните исторически , нямат нищо общо с европейските .

# 113
Здравейте, момичета, Hearts
благодаря за инфото което пускате - невероятни сте ! Flowers Hibiscus
Затворникът го гледах от тук , от там - тази вечер ще го изгледам спокойно със субтитри. Актьорите много добре си пресъздават персонажите - не само нашия Синеочко. Липсваше ми - да се откроява с една глава над всички и само с един поглед да разбереш какво мисли и чувства.  Хареса ми - ще го гледам. И като гледам рейтинга - висок е , а и сигурно ще се запази при тази динамика на събитията.
 ЗЯ започна да ми дотяга - ако ще се точат тези въртележки с жените на Чаатай 40 епизода - ще ме загубят.
Хубава вечер ви пожелавам !

# 114
Привет! Hug

Така ще е днес,много инфо за ''Затворник''.Утре е 2 еп.!

Пуснаха и  2-ри фрагман за 2 еп.

https://youtu.be/q-pafbvXt-E

репликите отделно на руски ез.,няма все още със субт.
Скрит текст:
💥 Второй фрагмент ко 2-му эпизоду

Перевод:

Саваш, спи спокойно.
Твоя жизнь со мной намного прекраснее.
Это было лучше всего для нашей семьи.
Вы были, как половина одного яблока.
Но он был сгнившим.
Это я Саваш.
Почему ты надел очки, сынок?
Или же ты позавидовал очкам Саваша?
Это итак Саваш.
Ты лучше знаешь моего сына, чем я, дочка?
Это Барыш.
Вы никогда не забывайте это.
Нет ничего выше закона.
Барыш!
Игра окончена.

# 115
Добро утро, момичета!
Да покрия последния пост

# 116
Добро утро , Ябълки Heart Hug
Сташа Heart Eyes , добре се сети ,че понякога оставяме Злати без покритие Grinning

# 117
Добро утро,момичета!

"Не слагайте в сутрешното кафе вчерашните горчиви спомени.
        Подсладете го с днешните радостни надежди."

Сташа Hug,благодаря.Мислех вече да редактирам снощния или да го изтрия и включа фрагмана в новия пост!

Фили Hug,докато пишех изскочи и твоя пост! Wink

''Затворник''

Проверих,но за сега няма БГ превод на 1 еп.!Рано е,но след като нямаше бг.превод на фрагманите,предполагам няма да има и на епизодите!Ще видим!

Днес отново сме на кино.Очаква ни напрегнат и интересен епизод!

▪Още един невероятен постер за новата поредица на канал FOX TV  „Mahkum” / „Prisoner”! Каним ви на нашето уютно съвместно гледане с руска онлайн озвучка днес в 20:00 часа/наше 19 ч. и след това всеки четвъртък!

ето 2-ри фрагман за 2 еп.  с руски субт.
https://vk.com/feed?c%5Bq%5D=%23onurtuna&section=search& … -129812063_587448

накрая нещо интересно зад кадър от заснемане на постерите....

https://vk.com/feed?c%5Bq%5D=%23onurtuna&section=search& … fdd5efd0b078e18ef

за....Ябълката

....Отново са глобени,за кой ли път? Simple Smile
Висшият съвет за радио и телевизия (на турски RTÜK) смята, че сериалът „Забраненената ябълка“ продължава да популяризира забранени връзки (в частност предателство), поради тази причина проектът получи още една глоба... И RTÜK не се ли смущава от факта, че  почти във всяка серия се показва тази тема?

🆕 Биран Дамла Йълмаз се е върнала на снимачната площадка.
 Актрисата се  чувствала добре и продължава да работи...

Шевал и Едже...

за Чуждата...

2 фрагман за 9 еп. а английски субт.

https://youtu.be/5rZgRbBwo8E

и с руски субт.
https://vk.com/dizimania?z=video-129812063_456244750%2F5b3e99030 … l_wall_-129812063

Желая ви приятен ден,въпреки времето! HugTwo HeartsFlowers Four Leaf Clover

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 09:51 от Zlatina3

# 118
Teзи малоумници с техните глоби . Да се пребиват жени от съпрузите си е по естествено от изневерите Imp Angry
Двоен стандарт и псевдо морал Rage Scream
Злати Hug , с нетърпение чакам епизод 2 и стискам палци да намери своите зрители в четвъртък Flowers Four Leaf Clover

# 119
Злати Hug Фили Hug
Сутрин свикнах да чета новините и гледам снимките, които публикува Злати, така че се сещам.
Освен да се надявам да превеждат "Затворник" с бг субтитри, друго не ми остава. Руски съм учила до 4 или 7 клас, но в този период наблягах, по-скоро ме наблягаха Joy, на друг език и не помня почти нищо и от двата в крайна сметка.
А ако се появи с английски субтитри, ще се радвам да споделите.

Общи условия

Активация на акаунт