Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда / Тема 3

• 38 527
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • Яко в Матрицата...
Временно ще е. Свикнах да си разменят първото място с Разузнаване. А може и Пеперудите да са повлияли.

Да, напълно е възможно по-късният начален час да е причината.

ПП Честит празник на всички, които днес имат повод да празнуват Grinning

# 106
Джейлин има, да. Съдийката беше подсрила на Ългаз две - еднс за него, имедна за Джейлин
Парс си беше купил книгата за да има повод да отиде при съдийката, защото вече бе разбрал че тя е осъдила Мердан Кая. Искаше да я подпита.
Нева не помня как получи книгата, чрез Парс ли или сама си я взе с автограф, не помня.
Йекта изпитвал голямо възхищение към съдийката. Със Седа съшо е била близка, видяхме. Ерен от къв зор си я купи не разбрах.

Достатъчно мътна стана историята  и всички аха , аха до шията затънали ............

# 107
  • Яко в Матрицата...
Софи, но Джейлин май единствена пред свидетели заяви, че ще убие Енгин…

# 108
  • Кърджали
Рени, не толкова късния чась не почна кой знае колко късно. Но много от феновете на Присъда са и фенове на други сериалии може да са искали да видят дали другите им любимци ще спечелят награда.
Все пак като мернах рейтинга, Пеперудите са с не лош рейтинг, колкото един нормално гледан сериал.

Джейлин каза това, да. "Излезе ли Енгин, лично ще го убия ". Имто пред Ългаз, Парс и Седа. Ългаз няма да я заподозре, той видя че тя се покротва и такова нешо няма ѝ хрумне. Па и не го прави докато той беше още на свобода. Парс може да я разпита, но бързо ще рвши че няма вина (и той вижга промени в Джейлин, щом и обяснения почна да ѝ дава). Седа може да бута съчки в огъня обаче..
Но за мен това е работа или ма Седа или на Йекта. Едва ли отровата е силна, колкотонда го закарат в болницата инда го измъкнат от там ( илинот болницата Енгин да намери начин да проговори, ако е план на Седа). Иначе е в стила на Мердан, но той откъде да знае че Енгин чака точно тази книга

Последна редакция: пн, 06 дек 2021, 10:24 от Aлекcандрa

# 109
Софи, но Джейлин май единствена пред свидетели заяви, че ще убие Енгин…

Ами тя първо действа ,после мисли  , в някои ситуации я оправдавам ,защото много ѝ се стовари върху главата ,дори с гръм и трясък .

Честит празник на всички празнуващи !!!! Бъдете здрави !

дЕдЕ на 99,99% знае всичко , нищо чудно и той да е купил книгата и посвещението ,което изобщо го няма да е скъсано за заблуда ,че е някой от уважените с внимание от съдийката ...........Само трупа на Зафер май му "бяга "
Ако са изпратени  2 книги и неговата "мрежа " ги е подменила ?!?!?!

Последна редакция: пн, 06 дек 2021, 10:31 от sofia26

# 110
Здравейте дружки Heart Eyes
За съжаление снощи ме разсейваха , но все пак гледах с озвучката и разбира се знам какво се случи .
Джейлин каза ,че ако излезе ще го убие , за това не вярвам някой да я обвини , но ще ме е яд ако СЦ реши да ни скъса нервите и обвинят точно нея .
За Енгин както вече писах нищо чудно и да го занулят , то няма друг начин да се спре . Йекта иска да го вкара в клиника до живот и така да му затвори устата . Това ,че ще му помогне да избяга  едва ли го мисли , а и Енгин едва ли му вярва .
За Сердар - както предполагаме , проследил е Чънар . Много подло и лошо момче , по-лош е от Чънар , на него все още му е останала съвест .
Нева и мен ме разочарова - тя знае ли какво е да си съдия въобще ? Тъпа , наивна и безотговорна . Дожаля ми за Парс направо . Забелязахте ли ,че Енгин изнудва Парс и Йългаз с близките им , а не с техни деяния ? Надявам се Седа да ги остави професионално чисти до края .
Днес ще гледам със субтитри и тогава , ако ми хрумне нещо ще пиша . Но едва ли , вие пишете всички мои предположения Grinning
Успешна седмица Flowers Hibiscus

# 111
  • Кърджали
Исках да ви подаря тази сцена

Аз на себе си не успях да попреча, теб как да те спра? - https://vk.com/wall609002571_32

Страхптно, прекрасно изиграна сцена. Браво на Пънар. Каан отново играе зверски добре.
Сцената между парс и Нева беше много добра също. Действията на Нева не ги одобрявам, но Парс е страхотен, прекрасен брат.

# 112
Аз колкото повече мисля, толкова повече се убеждавам, че е Йекта, който е сложил нещо по страниците.

Той имаше разговор с Енгин и Енгин му каза да направи каквото е решил стига до го измъкне.

И след това Енгин чакаше въпросната книга с голямо нетърпение.

А докато я разлистваше звучеше музика, която Йекта слушаше.

Книгата е била с послание, тези на Ерен и Мердан нямат, затова мисля, че двамата отпадат.

А за останалите тази книга и посвещението е чест да я притежават. Изключение прави Йекта, той май не се трогна много от книгата.

Според мен Седа бързаше, за да спаси живота на Енгин, тя не вярва на Йекта. Но предполагам, че Йекта ще го отвлече.

# 113
Здравейте момичета, току що изгледах преведената серия! ❤️❤️❤️
Не е нужно да казвам, че края го гледах 5 пъти! Всичко в мен настръхна! Чак изпитах болка от любов! 😍🙄😬
Много химия и физика има между Каан и Пънар! Сега отивам да ви чета какво сте писали една седмица назад! 🤗
Поздрав за всички вас и съжалявам, че не мога да коментирам, но го гледам с превод! 😬

# 114
Исках да ви подаря тази сцена

Аз на себе си не успях да попреча, теб как да те спра? - https://vk.com/wall609002571_32

Страхптно, прекрасно изиграна сцена. Браво на Пънар. Каан отново играе зверски добре.
Сцената между парс и Нева беше много добра също. Действията на Нева не ги одобрявам, но Парс е страхотен, прекрасен брат.

Благодаря, Алекс!
Невероятна сцена. Краят на предишния епизод и началото на този, са много силни. Има един тон емоция, страст, страх и вина. Изиграни перфектно.

# 115
Blue Heart Здравейте.

Честит Никулден! Да са живи и здрави имениците! Flowers Four Leaf Clover

Епизод 12 с англ. субтитри.

# 116
  • София
Здравейте, мили момичета !
Благодаря ви за коментарите. Както виждам от това, което сте писали, сериалът  продължава да е супер загадъчен и  с много предположения. Не мога да коментирам, защото снощи гледах много малко накрая, но ми предстои това удоволствие. Отбивам се за да
Скрит текст:
поздравя с празника и тъй като и аз празнувам да ви почерпя

Хубав ден ви желая, до скоро и бъдете здрави.

Последна редакция: пн, 06 дек 2021, 16:14 от Nina NN

# 117
  • AMS

Благодаря за преводите и коментарите!!!
Отново много наситена серия.

В превода на епизода ще търся >>>
Каква Цена плаща всеки от героите,
кой ще плати най-високата Цена,
и кой ще получи бонус към Цената.

На света има двама съвършени хора.
Единият е мъртъв, а другият не е роден.
Китайска поговорка

Бих припомнила пак два момента от предишни епизоди
Единият  - Професорката каза на Мердан,
че когато е паднал се изправя със шепа пръст в ръката.

И вторият - Лачин донесе книгата на Йекта с посвещение и каза,
че професорката е имала специално място в живота на Седа.

# 118
ЧИД , Нина Hug - много здрава и успешна бъди Flowers Four Leaf Clover Heart
 За първи път гледах епизод на английски ( обикновено гледам в Контакта на руски )   ,че снощи имах пропуски . Да са живи и здрави хората , които превеждат , но аз имам професионално изкривяване и намерих доста грешки в превода Stuck Out Tongue Winking Eye
Наистина кой уби ( или приспа ) Енгин ? Всеки би могъл ...
И за друго се замислих - колко са лоши тези момчета , ''приятелите '' на Чънар - нямат приятелство , нямат лоялност даже един към друг , ужас . Дано дядката е усетил ,че крият нещо . Ако Чънар му каже ,че е имал среща със Сердар в парка преди Зафер да го хване , дедето ще се сети кой знае за трупа .
Следващата серия ще е още по интересна , а като бавят фрага много ни изнервят .
И понеже явно съм в настроение да критикувам ( както казва една приятелка от време на време съм много ''бъркоочлива '' ) , момичето , което играе Тугче изглежда като млада майка , а не като 15 годишна Imp
Извинявайте ,че ви досадих , дружки Smiley

# 119
Нинче, честит празник! Жива и здрава да си и всички именници и те да са живи и здрави
А останалите се надявам да не са прекалили с рибата....
Аз малко съм назад,че снощи пак не гледах много добре заради Келебеците ще наваксам като хората.

Общи условия

Активация на акаунт