Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда / Тема 3

• 38 543
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Ерен също залашваше, че ще убие Енгин, и то със зареден пистолет, насочен към главата на Енгин.
И свидетели имаше - Илгаз и охраната, Енгин дори се пошегува и пита дали Илгаз ще предложи брак на Ерен...

Но аз не мисля, че вината ще падне върху Джейлин или Ерен, те са много избухливи, но реално са добри души.
А и на Ерен книгата няма посвещение, не е неговата.
А тази на Джейлин цял ден беше в чантата й.

Софи, но Джейлин май единствена пред свидетели заяви, че ще убие Енгин…

# 121
  • Кърджали
Май по-лесно беше да познаем кой уби Инджи отколкото сега да познаем кой прати тази книга на Енгин

Последна редакция: пн, 06 дек 2021, 23:51 от Aлекcандрa

# 122
Flowers Hibiscus Здравейте и от мен, момичета. Flowers Hibiscus
Честити да са имениците (и рожденици ако има). Бъдете здрави и щастливи. Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Hibiscus

Нещо ме съмнява Енгин да е убит, струва ми се рано да го приключат. Според мен има още доста да ни нервира.
Питам се обаче колко народ ще пострада заради него. До тук имаме Ългаз, който трябваше да "предаде" баща си, но и така загуби Джейлин (поне засега), Парла, която се опита да се самоубие, майката на Тууче (не се сещам как се казваше), която я преби съпругът й. За Нева нямаме информация защо не вдига телефона и не отваря, тоест може и тя да е направила нещо такова. Или пък да ни изненада с някой неочакван ход. Метин каза на Чънар, че ако се разбере, че изчезването и смъртта на Зафер са свързани с тях няма да го понесе, и няма да може да гледа никого в очите. На мен това си ми прозвуча като предупреждение. Изпускам ли някого? Освен това имаме само първата част от списъка на Енгин. Останалите още не ги е подкарал. Между другто се чудех дали Тууче не е също част от организацията, за която работят Инджи, Чънар и Сердар. Как успя Енгин да я закара в участъка, точно когато той иска? Този дето й е баща е набъркан май в схемите. Поне на мен ми се стори, че той беше в магазина за телефони, откъдето лелята взе на Чънар телефона.

Ако Енгин е убит какво ще прави тейзето? Тя знае повечето неща за изнудваните хора, нали тя му е машата навън. Може и да не е сама, но ми се струва, че ако нещо стане няма да се спре, а напротив, ще продължи делото му.
Разни такива въпроси ми се въртят, докато чакам да пуснат трейчето. Много ми е интересно да чета и вашите впечатления. Благодаря ви за всичко споделено Kissing Heart

# 123
  • тук, на мястото си
Честит имен ден, Нине! Със здраве името си да носиш!  

# 124
  • Кърджали
Блу и нс мен ми се струва рано да умира Енгин. Макар че вече и без него от тук нататък проблеми да искат героите ни.
Всъщност, очаквах Джейлин повече да беснее. Ългаз ли ѝ се отрази добре, не знам. Да, пак бесня, но онази Джейлин от първите серии щеше да е в полицията без да е попитала "Защо го направи". Или както каза " И да си тръгна, пак се връщам при теб". Успя да премисли една вечер и да вземе решение. Както се видя, колкото и да не си признава, търси присъствието на Ългаз. Има нужда от него. Да и Ългаз въпреки страхът че ще загуби любовта си, сега знаейки че и тя все пак е влюбена в него, свали преградите. Дори държанието му към нея се промени
Щом успяха дори да има сили да усмихват един до друг има надежда.
Но ме е страх за момента в който просволутия труп се появи и се разбере за връзката на Чънар и Метин с това. Тогава Джейлин ясно, но и Ългаз вече няма да го слуша главата. За пореден път да губу Джейлин заради семейството си.... Горко им

Мисля си че скоро трябва да има скок във времето (ама първо да стане 6 часа). Иде зима, сняг, а в историята сме още средата на септември. Ще трябва да оправдаят някак снега като завали...

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 10:52 от Aлекcандрa

# 125
Изгледах епизода за мен категорично Седа го направи това,но не мисля,че Енгински е умрял то ще се разбере де...,но беше направено да бъде заподозряна Джейлин,че тя го е направила.

https://www.youtube.com/watch?v=DRB9RUlugkU

Пускам ви го така това хубаво видео,че иначе дават черен екран

https://www.youtube.com/watch?v=jzh0TmQfJPE

https://www.youtube.com/watch?v=DhXK5AlTqBI

# 126
Честит Никулден! Heart

Нинка, честит имен ден! Да си жива и здрава! Gift Heart

Александра, благодаря за клипчето! Flowers Hibiscus
lady laura, и на теб за видеото от "Любов 101" Flowers Hibiscus Върна ме във времето, когато харесах Каан. Heart Eyes
На всички - за споделеното! Flowers Bouquet

Английският превод е с грешки и непълен.

Йекта на свиждането каза на Енгин - "Добре, а нима жертвите не са най - опасни. Как ще се отървеш от жестокостта на толкова хора?" И след отговора, че няма какво да губи, му предлага да го измъкне без съд и без присъда. Да го похити. Енгин се зарадва, че точно Йекта прави това предложение - "направи го и ще видим, само побързай."

Най - губещият от изнудването е Йекта -  за него е на живот и смърт. Щом предложи кантората си на Седа, явно е готов на всичко, за да се спаси.
Другата губеща е Нева - почти колкото Йекта.
Чънар има шанс да се спаси, ако успее да докаже самоотбрана. Без да отчитаме ефекта за Ългаз и Джейлин. И за баща му - заради укриването на престъплението. Но в момента Метин, Ългаз и Джейлин не знаят, че Чънар е изнудван.
Седа много сериозно прие предупреждението на Парс - като заплаха - за случаите на смърт сред затворниците. Възможно е да опита да спаси Енгин. Но като негов адвокат ще е първата запоздозряна. А с баща си е в лоши отношения и това е известно на всички. След сцените в съда едва ли някой ще се усъмни в него. Възможно е да играе заедно с Парс, който попита Нева "какво да направя, да го убия ли?"

# 127
Добро утро! Не са мои

Много химия! Страшно направо...

# 128
  • Кърджали
На който му е хрумнала идеята да ги събере като двойка на екрана трябва да има не шесто чувство, ами не знам какво...  Създадени да играят един с друг.

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 08:07 от Aлекcандрa

# 129
Ма кокто му е хрумнала идеята да ги събере като двойка на екрана трвбва да има не шесто чувство, ами не знам какво...  Създадени да игравт един с друг.

Проблема е ,че имаме фактор на севгилита и не искам да изпадам в шийпърство.От толкова време насам това е единствената двойка която ме развълнувала ето затова казвах,че разчитам на Каан в избора му пък каквото такова.Иначе Каан го харесвам и с още 2-3 партньорки ,но тук бая се получи Ългаз му лепна като ръкавичка и никой не е предполагал ,че след Емир ще се случи това нещо ,но факт.Рейтинга е паднал защото тази година Пеперудата е по гледана от други години понеже нали в нета плъзна слух ,че всички ще са там номинираните и всеки се е чакал някой и ето ти към 4 пр рейтинг.Отряд също не е лош сериал мятам поглед ,че Чаалар и Дениз ми бяха слабост в Фазилет.Догодина ще оберем всичко на Келебека,че и след него от сега съм сигурна

# 130
  • Кърджали
Диде, между тия двамата има такъв огън, че като ги видях в Любов101  бях убедена, че имат връзка, флирт. После като прочетох, че Пънар си има приятел, се почувствах сякаш някой ми е взел любимата играчка.
Вно пък така добре изиграват това прехвърчане на искри между героите им, че забравяш че играят

Ох, ще си изгризам ноктите направо до утре вечер, когато евентуално ще има фраг. Дано поне дадат насока какво ще става с Енгин. За това какво ще става около Ългаз и Джейлин ще се чака втория фраг.
Не може ли през ден поне, ако не всеки ден, да пускат фрагове. Ще навредят на  неособено нормалното ми психологично състояние с този сериал

# 131
Добро утро!
Кастингът на "Любов 101" е на Nevra Genelioğlu, продуцентите и на двата сериала са Suzan Güverte и Kerem Çatay, а кастингът на "Съдебен процес" е на Mine Güler. Чия точно е идеята за двойката Каан - Пънар не е известно, журналистите такива въпроси не задават.

Някак между другото показаха сцената с кучето, което надуши гроба на Зафер. Може би в следващия епизод ще го намерят.

Пънар и Йиит са заедно по - малко от година. Wink На талантливите актьори не им е нужно да изживяват личните си емоции на екрана, за да ни убедят в истинността на образите, които пресъздават.

# 132
  • Кърджали
Доколкото четох и са споменавали в интервюта оше в началото, преди 2 години им е било предложено и са приели да игравт в Присъда.
В последствие им предлагат и ролите в Лмбов 101. Първо имало чуденка така дали няма да се получи недобре за тези им роли тук, но поне Пънар е казвала, че е била убедена да приеме, тъй като и без това там не са били в главни роли.

То е ясно, че не е задължително да са влюбени за да изиграят любов. Това им е работата, да играят. Но пък и няма да отричаме, че го правят прекалено добре.
При други двойки на екран съм усещала тчно това "усещане за игра"
Чешем си езика просто
Иначе забелязвам че Каан зад кадър гледа да спазва здравословна дистанция с колежките си, както и сега с Пънар. Не дистанция от типа "досадна си ми", а зачитане на личното пространство, недаване на повод за " ааа, вижте тези кадри", изобшо поведение в тип " кавалерство  висока степен"

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 09:18 от Aлекcандрa

# 133
  • София
Здравейте, мили момичета!
Много ви благодаря за поздравите и прекрасните пожелания за моя имен ден. 
Скрит текст:
Моля се Св. Николай да помага на всички ви, да сбъдва всяка ваша мечта и най-вече да сте здрави. Бъдете благословени!

Благодаря ви и за изчерпателното обсъждане на епизода, който аз още в цялост не съм изгледала. Като първо впечатление искам само да споделя следното:
- Енгин даде на леля си компромати само за първите 7, а другите, кои  са? Това ме кара да мисля, че ни очакват още  изненади и вълнения. Не би трябвало той да умре.
- Моя " фаворит" дедето, дали пък той не е използвал книгата на "любимата" си професорка, като сладка баклава.Той също я четеше и си плюнчеше пръстите /ха-ха- ха/  Аз все си мисля, че дедето е доста навътре в ставащото и това, че ни го представят"на час по лъжичка" е за да задълбочат загадката.
- Аз съм разочарована, че Зафер е погребан /както казва Лучия, кучето го надуши/ и интригата ще се задълбочи. Дано не страдат двамата влюбени от това и не се разделят. За нас зрителите ще бъде интересен и втори сезон и си мисля, че такъв ще има.
Хубав снежен ден ви желая. Бъдете здрави.
Скрит текст:
В София заваля пухкав сняг и за нула време всичко побеля. Парка, който е под балкона ми вече е целия в бяло и е прекрасен.

# 134
  • Кърджали
Нинче, вчера цял двн забравям да ти честитя празника.
Според мен или ще забавят намирането на Зафер, като през това време Ългаз и Джейлин ще се сближат, може би и ще започнат връзка. Или съвсем скоро ще го намерят
Но и в двата случая след като се разбере че Метин и Чънар са замесени ще настъпи нова раздяла. Все пак не е лесно за приемане че семейството на човека до твб е замесено в смърта на баща ти. Нереално ще ми е да не настъпи раздяла. Дори и само в периода на първоначален шок (после пак ще търсят заедно истинският убиец). Но силно се моля, наистина се надявам този път Ългаз да не разбира преди Джейлин. Защото още едно обвинение "Ти си скрил от мен" ще дойде много на Ългаз

Не се стърпях и ще ви пусна две сцени
1. Парс и Нева в открит разговор - https://vk.com/wall609002571_34

Страхотна сцена, как я изигра Мехмет Йълмаз Ак. Това преминаване от гневният, бесен Парс към уплашеният за сестра си по-голям брат. Поглъщащо

2.Понякога книгите не са безопасни. Финалната сцена - https://vk.com/wall609002571_35
Само Ерен няма книгата с  автограф. Всеки друг я получава разписана

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 10:53 от Aлекcандрa

Общи условия

Активация на акаунт