Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда / Тема 3

• 38 547
  • 740
  •   1
Отговори
# 135

Харесах ги още в Любов 101. Точно "създадени да играят един с друг" Joy Всяка година да са в различен проект мисля, че няма да ми напомнят за предишния. Допълват се. Страхотен тандем са.
Забелязвам, че тези, които по-малко присъстваха в Любов 101 се пренесоха заедно в Присъда. Stuck Out Tongue Winking Eye Освен Каан и Пънар, актрисата в ролята на Инджи там също взе участие...

Благодаря за новата тема и интересните дискусии. Записвам се, че да ви следя по-лесно, иначе както обикновено малко бавно наваксвам.
Алекс, да си жива и здрава за всичко, което правиш. И време, и усилия ти отнемат преводите и реденето на субтитри, но пък доставяш удоволствие на много хора. Flowers Cherry Blossom

Нинче, макар и със закъснение най-добри пожелания и от мен. Flowers Cherry Blossom

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 11:27 от Margarita N.

# 136
Мерси за преводите, Нева била съдия по тежки престъпления. Чудя се това какво включва и дали няма да я видим по някое дело касаещо Чинар примерно.
Но постъпката й е да препише вина на невинен е безотговорна. Тя дори ми се струва по виновна от Метин, той поне е само съучастник. А тя е осъдила човек.
Явно много обича Йългаз. Но това малко ме плаши. Защо не вземе да се върне обратно в Анкара.

# 137
Нева ми напомня на Асу от Севдата подмолно същество ми е....няма да се шашна да си легне с бившия на Джейлин

# 138
Момичета Hug , много ми е интересно да чета предположенията ви , споделям ги и аз .
За Тугче съм убедена ,че познава Сердар и компания , a и ''бащата '' кой знае в колко престъпления е замесен .
Ако нещо се случи с Енгин , всички са заподозрени , но защо лелята да иска точно Джейлин ?
За мен Йекта е най способен на това да го приспи и закара  под чуждо име в някоя клиника , но и Нева ми е подозрителна , ''има много убийци , които убиват от страх ''( нещо такова , не съм точна )
 Епизодът ми напомни на книга или филм ( не Името на розата ) , но вярвайте ми забравих на кой Rolling Eyes
Понеже бях прекъснала поста си - сетих се ( но само , ако убият Енгин !)  на книга от Агата Кристи - Карти на масата - убитият просто искаше да умре и предизвика 4 заподозрени в предишни убийства с цел някой от тях да го убие Впрочем там имаше едно страхливо момиче , което беше от възможните убийци точно,защото беше способно от страх да убие . Като Нева .
Явно Нева ме е впечатлила  Grinning , дано само не направи брат си нарушител на закона .

# 139
Дядото - мафиот плюнчеше пръсти над книгата, точно както Енгин. Wink Сутринта, когато имаха разговор с Метин.

# 140
Здравейте момичета Simple Smile
Гледам, че Алекс е отбелязала нещо, на което всички се надяваме - "после пак ще търсят заедно истинският убиец" на Зафер. По тоя повод ме впечатли, че Сема ни даде ретроспекция почти всичко от Зафер и Чънар. Почти, защото самото убийство го нямаше, а няма как Ердар (или както там се казваше) да не го е проследил. А и два изстрела от случката все още остават необяснени. Последния може да се приеме и като ехо, но вторият си е съвсем реален.
А иначе съм впечатлена от реакцията на Джейлин към Метин и Ългаз  - "Не мога да я (Дефне) накарам да изживее същото като мен.? и "Не искам да нося фамилията ви, дори и на хартия". А също:
Метин: Да живееш с угризения на съвестта е да си жив мъртвец.
Парс: Колко трае една любов и едно професионално петно? Слаба жена е Нева.

# 141
Нева с разсъжденията си /обясненията пред Парс/ по нищо не се различава от 15-годишната Парла.

Сердар е тръгнал след Чънар по поръчка на Енгин, с брадатия са взели и пари. Много вероятно е да са доубили Зафер, за да не се провали планът на Енгин и съответно те да не успеят да изпълнят платената поръчка. Кой им е помогнал да вземат трупа от колата на Метин.
Не съм изненадана от решението на Джейлин да остави Метин в семейството му, даже го написах при онлайн в неделя след появата на разплаканата Дефне. Детето е и без майка.

# 142
На моменти се чудя как само Парла прочете новината за сватбата на Джейлин и Йългаз.

Май от семействата на двамата само Метин и Парла знаят.

Джейлин не е казала на никой. Йлгаз и той не каза, Метин сам разбра. Ама Чинар, Макбуле и Дефне не знаят, че Илгаз и Джейлин са женени.

А реакцията на Макбуле я чакам с нетърпение.

Но за 3-4 дни брак колко неща им се случиха - ожениха се, разделиха се, Джейлин си поиска багажа обратно, скараха се, после Джейлин дойде да се обясни в любов, пак се разделиха, Джейлин поиска развод....

бракът им е сключен на 12 септ.
Действието се развива на 16/17 септ.
Минали са две седмици след смъртта на Йнджи, нали така... Всяка седмица труп, надявам се Парла да не е следващата жертва.

И друго си мислех - професор Сахвер каза на Илгаз, че Мердан не се е появил ей така и че сигурно има сметки за разчистване.
Дали не е възможно Мердан да няма някой враг, който да търси отмъщение и да се опитва да го постигне като постоянно топи Чинар. Да не изкарат Чинар виновен за смъртта или пък за бягството на Енгин. Thinking

# 143
  • Кърджали
За Енгин няма как да опитат да изкаран Чънар виновен... Ще напиша, ама Сема ханъм, да е жива и здрава все ме изненадва. В момента всеки има мотив да убие Енгин.
Но Енгин няма да умре. Но може да изчезне леко безследно на някакво място, откъдетомда продължи с тормоза.

# 144
Наистина трябва да има скок във времето , защото септември повече не могат да го играят Grinning Като знам ,че там е почти лято и октомври , вече не става . Но сериалът е толкова наситен и динамичен  , за да има скок ще трябва някоя история да приключи . Или Енгин ще инсценира смъртта си , тъкмо всички ще се успокоят  и хоп Психо ги започва по домова книга Stuck Out Tongue Winking Eye

# 145
  • София
За Енгин няма как да опитат да изкаран Чънар виновен... Ще напиша, ама Сема ханъм, да е жива и здрава все ме изненадва. В момента всеки има мотив да убие Енгин.
Но Енгин няма да умре. Но може да изчезне леко безследно на някакво място, откъдетомда продължи с тормоза.

Аз също мисля, че Енгин няма да умре. /Почти винаги не познавам, но .../ Възможно е да не е смъртоносна отрова, а само да го преспи. Докато четеше и се плюнчеше започна да се прозява. Възможно е да е дело на баща му. Все пак му е баща и какъвто и да е демон не би трябвало да убие сина си, а само да спре изпълнението на заплахите. Ако го закарат в болница от там отвличането е сигурно.
Мисля си и отново питам дали не бъркам, но нали имаше и други /още толкова/ листа в списъка на Енгин. Ние не ги видяхме, но може от тях да се "пръкне  някой негов доброжелател".
Благодаря на Сема ханъм, че сътвори този сериал, който изцяло запълва времето и мислите ми. Гледам епизодите по няколко пъти и друго почти нищо  /всъшност само "Неверният"/ . 
Всичко добро ви желая и бъдете здрави.

# 146
Писала са съм два поста едновременно Rolling Eyes, този съм забравила да публикувам. Добре че не съм прокурор или адвокат - ще забравя за кое дело съм тръгнала. Flushed Сега Джейлин и Ългаз са в брак и не могат да се явяват като страни в едно и също дело Joy Ще е интересно да се изправят един срещу друг.

Александра, благодаря за клипчетата Flowers Hibiscus, второто не се отвори.

Каан и Пънар са професионалисти, така се държат пред камерата и зад нея. На сета създадоха добри, приятелски, искрени отношения - без излишна показност, фамилиарничене и излишно самочувствие.
Никой не би изпуснал шанса да снима сериал за Нетфликс, а и ролите им също са хубави. Не ми омръзва да ги гледам.

Помня Мехмет Йълмаз Ак от сериала "Халка" - много добър актьор, там беше в ролята на абсолютното зло, провокира в зрителя само едно желание - да го убие Grin

За всичко споделено Heart

Енгин заспа.

# 147
Нинче, имаше още в списъка, права си. Тези са първата "порция". При първото свиждане с тейзето Енгин я накара да му каже число, тя каза 5, защото не го обичала. Енго брои 5 отваряния /не ми дойде друга дума/ на солничката с имената и се паднаха тези 4 души, с които стартира плана. Даде някакви листи от папките на леля си и тя задейства нещата.
Още нещо имах да пиша, но явно ще е довечера като се прибера, че така от телефона...

# 148
Здравейте! Blue Heart

Пънар с гаджето си Иит Киразджъ.

Малко инфо за Пънар. (превод с ГТ)

Pınar Deniz разказа как започна връзката й с Yiğit Kirazcı: Срещнахме се на първата среща. В този момент бях съсредоточен само върху работата. Сигурно не сте чували от мен, но той не беше повърхностен на пръв поглед. Въпреки че филмът свърши, видяхме, че никога не можем да си тръгнем, след тази доброта и красота.

Звездата от "Присъдата" обяснява пред списание "Elle" следниото: „Иит ме приема такава, какато съм. Понякога мислим много различно, но разширяваме размишленията си, само за да се разберем по-добре... Харесва ми, че можем да говорим с часове по една и съща тема. Все едно говоря с моя приятелка."

# 149
  • Кърджали
То като гледам всички от списъка му останаха все още недокоснати само Осман и Метин /май/
Парс е изнудван да разкрие действията на Нева
Ългаз да разкрие на Джейлин за действията на баща му преди 6 години и че той го е крил след като е разбрал
Джейлин - трябва да прочете писмото на Енгин, което едва ли не го изкарва светец, а Инджи - чудовище
Чънар - да си признае за убийството
Ерен - трябва да каза че Тууче че е неин баща.
Йекта и Лачин - за фалшивата диплома на Йекта
Трябва да потърся снимката, но май това бяха имената.
Все още не сме видели с какво ще изнудва Осман и Метин
Парла кога влезе в полезрението му, не разбрах. ОСвен ако чрез нея не иска да причини болка на Осман

Попаднах на много хубаво интервю с Едже и Онур. Не знам ще успея ли да му сложа субтитри,   но поне акцентите ще гледам да извадя после

Общи условия

Активация на акаунт