Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда / Тема 3

• 38 553
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Момичетаа, ето го

Топъл, чак пари, пари
Каквито и гадости да готви Енгин ще имаме глътка радост
Ох, ама много са сладки тези двамата.

# 196
Цитат
Енгин кога "израстна" до такъв комбинатор?
Нещо ми се губи...
Фрау Клау, израснал е отдавна. Ето какво споделя с майка си:
"Бях симпатичен, мил, добър, спокоен, като затворена кутия. Всеки идваше при мен и изсипваше цялата си мръсотия, тайна, болка, като в кошче за боклук. А, да... когато човек бъде отглеждан като му се набиват в главата всичките му грешки, става внимателен и за чуждите грешки... Никога не ги забравя. Самоуспокоява се. И аз направих така. Имах си малък списък. А и леля много ми помогна, разбира се. От онази плачеща, заминавайки за Измир наивна жертва Седа е създала едно чудовище. Има невероятни връзки, знаеш ли. Няма да повярваш. На твое място и аз бих се страхувал, т.е. мамичко, накратко: всеки, който ме нарича убиец, който ме е наранил, всеки ... ще се изправи срещу убиеца и мръсника в себе си. Няма измъкване."
Аз бях дълбоко впечатлена от този монолог. А и като се има предвид какво чете, разбираемо е.

# 197
  • Кърджали
Момичетаа, ето го

Топъл, чак пари, пари
Каквито и гадости да готви Енгин ще имаме глътка радост
Ох, ама много са сладки тези двамата.

Разтопих се

Джейлин :Много странно. Хем все едно се познаваме много добре, хем все едно изобщо не се познаваме
Ългаз: Сякаш те познавам от много години. Но всеки път като те погледна забелязвам нещо... различно и хубаво в теб
Джейлин : Имал ли си момент, в който не си си натискал спирачките, ами дори и си натискаш още повече "газта"?
Джейлин: Нямал си. Наистина си невероятен
Джейлин; Има чай, ако искаш
Ългаз: Според мен, не прави нищо
Джейлин: Ще останеш ли тук докато заспя?
Ългаз : Ще остана

Утре сутрин ще го пусна със субтитри

Страх ме е какъв  ще е втория фраг. Но няма да го мисля сега. Аз се разтопих..

# 198
Привет!
Благодаря за всичко споделено! Flowers Bouquet

Не съм гледала цялата серия със суб., само някои сцени.

Фрау Клау, много са различни двете ситуации - убийството на Инджи и изхвърлянето на трупа и сега отмъщението. Умствените способности на Енгин не пречат да изпадне в паника, когато осъзна какво е направил. Вместо да погребе трупа някъде далеч, на пусто място - имаше кола и извън града камерите трудно биха го проследили, той мина през половиния град, за да стигне до един контейнер край жилищни сгради, откъдето всеки може да го види. После телефонното обаждане го изненада - не е очаквал, че някой ще го снима. Още не беше в нормално състояние.
Сега, когато разбра, че е разкрит и няма шанс да се спаси, идеята за отмъщение го върна в релси. Желанието за мъст прави хората изключително изобретателни, Енгин се е съсредоточил само върху това, за нищо друго не мисли. А бягството му е накрая, когато вярва, че вече ще е отмъстен. Той знае, че бягството не е спасение.

blue`, благодаря за фрагмана Flowers Hibiscus, много е хубав, но дали е на хубаво Flushed
Александра, благодаря за превода! Flowers Hibiscus

# 199
Алекс, благодаря за превода.Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus
Лучия, затишие пред буря е, разбира се. Това според мен от началото на епизода. После ще чакаме следващия ход на Енгин. Но пък това изглежда като хубава сцена. Поне малко радост да ни доставят. Не може само нерви и загадки. Всъщност може, но така е по-приятно Wink
Кате, наистина е хубав този монолог, настръхнах аз. Доста неща ни каза с него Енгин. Направо ни се представи като за пръв път.

# 200
Много са красиви в тоя фраг. И Ългаз - в съвсем нова светлина. Никак не прилича на прокурор. Smile
Празнуват нещо ми се струва. И това трябва да е след часа на "истината" на Енгин.

# 201
  • Кърджали

Прокурорът ни подмина 7мото небе от щастие. Така ме радва да виждм щастливата му усмивка. Че чак забрсеям че това е измислен герой...

Може ли да го облекат така пак?

# 202
  • AMS

Благодаря за интересните постове, фрага и превода!!!
Много приятен и усмихнат фраг!!!

# 203
  • София
Цитат
Енгин кога "израстна" до такъв комбинатор?
Нещо ми се губи...
Фрау Клау, израснал е отдавна. Ето какво споделя с майка си:
"Бях симпатичен, мил, добър, спокоен, като затворена кутия. Всеки идваше при мен и изсипваше цялата си мръсотия, тайна, болка, като в кошче за боклук. А, да... когато човек бъде отглеждан като му се набиват в главата всичките му грешки, става внимателен и за чуждите грешки... Никога не ги забравя. Самоуспокоява се. И аз направих така. Имах си малък списък. А и леля много ми помогна, разбира се. От онази плачеща, заминавайки за Измир наивна жертва Седа е създала едно чудовище. Има невероятни връзки, знаеш ли. Няма да повярваш. На твое място и аз бих се страхувал, т.е. мамичко, накратко: всеки, който ме нарича убиец, който ме е наранил, всеки ... ще се изправи срещу убиеца и мръсника в себе си. Няма измъкване."
Аз бях дълбоко впечатлена от този монолог. А и като се има предвид какво чете, разбираемо е.
Катя, наистина монолога на Енгин е много силен. Звучи ми като изповед на един силно наранен от семейството си и околните човек. Израсъл във физическо и най-вече в морално насилие. Отхвърлян от баща си, предаден от майка си и обиждан с насмешка и злост от момичето в което е влюбен. Как няма да е озлобен?!? Съжалявам го ! И не мисля, че е психоболен и е за лудницата.
Но вече идва отмъщението, което го прави жесток и брутален.  Много е умен, наблюдателен и знае слабостите на тези които го нараняват. Знае както се изразява, че всеки носи в себе си мръсни дела, а даже и убийство. Замисълът му да ги накара да страдат от своите дела и от делата на близките и роднините им започна да действа. Отмъщението му е в ход. Ще успее ли? Срока, който им даде ще изтече, но развръзката ще продължи.
Много благодаря за фрагмента, който ми дава надежда, че любовта ще победи мръсните дела и  интриги.
Лека нощ.

# 204
  • Кърджали

Заради нея той разби караваната, за която мечтаеше. Сега отново почва да мечтае (не, точно сега не искам да помисля дори какво им предстои).
Какво ли му минава рез ума на Ългаз в този момент?
Сега разбирам защо Нева казва, че в неговите очи се е чувствала специална. То ако някой те гледа така.....

Не може ли Зафер спешно да възкръсне?

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 23:26 от Aлекcандрa

# 205
Уникален си е нашият прокурор. Но понеже днес е особено популярен клипът на Анди Гарсия с уличния музикант пред Народния театър, който свири мелодията от "Кръстника", се сетих за неговия прокурор от "Нощ се спуска над Манхатън".
https://www.youtube.com/watch?v=J_diHIULUfM

# 206

Първата сцена е от "Любов 101"

# 207
Еха-а-а, фраг за милион въздишки по вечерно време:heartbeat: Heart Eyes
 Благодаря на всички, за направените гифчега, преводи и споделени мисли. Hands Clap
Много сте точни в  анализите! След вас е трудно да се коментира каквото и да е , обаче да се подготвите за предстоящата романтика, в която отново водещата е Джейлин, Ългаз го раздава малко свенливо. Какво ли ще е събуждането на сутринта ? Money

Уникален си е нашият прокурор. Но понеже днес е особено популярен клипът на Анди Гарсия с уличния музикант пред Народния театър, който свири мелодията от "Кръстника", се сетих за неговия прокурор от "Нощ се спуска над Манхатън". https://www.youtube.com/watch?v=J_diHIULUfM
Като видях този великолепен мъж ( моята несподелена любов е той Heart Eyes )колко е остарял, осъзнах каква бабуля съм станала и аз Sweat Smile Обаче този свирач малко на чалга го извиваше на края

# 208
  • Кърджали
Донро утро!
Бързам да ви донеса преведен новия фраг - https://ok.ru/video/2873041750755
Само преди 24 часа Ългаз призна "Умирам да те пргърна и да заспя до теб" и си го получи.  Леката усмивка когсто Джейлин поиска да остане до нея..  🔥🔥🔥

# 209
Tя е по- напориста от него , следващия път какво ли ще го покани да направи Stuck Out Tongue Winking Eye
Мерси , Алекс за преводите  Hug , късметлийка съм аз ,че съм ти '' колежка '' в 3 теми Grinning
Анди Гарсия е много чаровен мъж , а с помощта на филмите ще си остане винаги млад Heart
Здравейте момичета Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт