Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда / Тема 3

• 38 589
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Здравейте, момичета!
Алекс, аз мисля , че вече ще се изрови труп. Сцената, когато кучето ровеше в шумата в гората беше веднага след като Метин разбра, че издирват от полицията Зафер и видя, че жена му Гюл стои и чака. Той  се обади на ДЕДЕ и настояваше да му каже къде е заровен Зафер.  Деде  не знаеше, но разследваше.   Веднага отиде при Сердар и го подложи на разпит. Дали разбра или не и как ще продължи издирването на трупа ще разберем утре. / Аз все още искам да "възкръсне" , но надали/!
Крайно време е да научим истината:
https://www.instagram.com/p/CXWKSZUo5RD/

Допълвам се с "Присъдата " 12 епизод с бг. субтитри., който желае да допълнително изясняване.
Благодаря на преводачите.

https://my.mail.ru/mail/mgeorgiyeva/video/11/228.html
https://www.vbox7.com/play:eaa8291402
https://www.vbox7.com/play:a66f56c68f
https://waaw.to/f/F8NVxs7ZCy3O
https://dood.ws/d/2get07ylp6d47hu16yzcsr6hfcj4vhdm
Хубава вечер и с нетърпение до утре. Бъдете здрави.

Последна редакция: сб, 11 дек 2021, 19:38 от Nina NN

# 271
  • AMS

Привет и благодаря за споделеното и реакциите!!!

Стилът на Джейлин и на мен ми харесва.
Ългаз често си избира вратовръзките
в унисон с нейните тоалети >>>

Да очакваш неочакваното не е лесно.

Yargı Dizi twitter  >>>
"Отношенията баща-син в селейство Кайя винаги са сложни!
Кога мислите, че Мердан и Метин ще се изправят един срещу друг?" >>>

Много версии се обсъждат в twitter,
какво ще се случи на това място >>>

Nina NN, благодаря, че си донесла превода на еп. 12. !!!

# 272
  • Кърджали
Според мен Енгин ще избяга, отвличайки Джейлин. Каан, тъй де, Ългаз е със същите дрвхи, от снимките за тази серия
Сега дали като бонус ще изровим и Зафер бе, ще видим...
Но  ако Енгин отвлече Джейлин, ще гледаме един полудял прокурор, а накрая всичко ще завърши ( надявам се) с дългоочакваната целувка. И след тояа вече на сцената ще очакваме да се появи Зафер труп. Мисля че още може да поотложат изравянето му, първо защото отвлечена ли е Джейлин, на нашите хич няма да им е до издирването на Зафер, второ - това ще е основната пречка между двамата, тъй че тпзи коз ще бъде проигран в някой съществен момент, тъй де, нашите като решат че вече нищо не може да ги раздели.

Последна редакция: сб, 11 дек 2021, 21:14 от Aлекcандрa

# 273
Дива, невероятен колаж с тоалетите на Джейлин си направила! Hands Clap
Целият й гардероб! Hands Plus1
И като бонус - вратовръзките на Ългаз! Laughing
Това не го бях забелязала... Simple Smile

# 274
  • Кърджали
Това с дрехите отдавна четох че направи впечатлемие на феновете. Само след "Гитме, Джейлин" нвшо не бяха в синхрон дрехите им.
Чета много интересни размишления за това как бутилката вода симвллизира техните отношения.

# 275
  • София
Това с дрехите отдавна четох че направи впечатлемие на феновете. Само след "Гитме, Джейлин" нвшо не бяха в синхрон дрехите им.
Чета много интересни размишления за това как бутилката вода симвллизира техните отношения.

Дрехите на Джейлин наистина са много стилни, много подходящи за нея и професията й и много и отиват. Според мен, обаче са малко прекалили със смяната им - на ден поне по два пъти. Няма логика и в това къде ги държи и как ги поддържа. Но в сериалите всичко е възможно, както виждаме, а дрехите ни показват красивата страна и аз им се възхищавам.
Добро утро и прекрасен ден в очакване на нова среща.

Последна редакция: нд, 12 дек 2021, 10:40 от Nina NN

# 276
Нинка🤩,
По темата за дрехите напълно те подкрепям.
Скрит текст:
А пък много ме дразни в други сериали, в които бедна девойка, от семейство, което едва свързва двата края, a пък това палтата за нищо ги няма. 😀
И все изглеждат като да не са втора ръка.
Ама рекламодателят сигурно напъва. 😉

# 277
  • София
Привет!
Позволете да се присъединя към темата.
Виждам много познати от темата за Керем...
Присъда ме завладя от началото и ме държи много здраво и до сега...

# 278
Много изостанах с епизодите и чак днес успях да наваксам. Ами какво да кажа... т.ъпна в очакване да видя малко истинска романтика между Ългаз и Джейлин. 🥰

Относно Енгин, да той си чакаше книгата много преди баща му да дойде с предложението за бягство. Обаче ми направи впечатление, че дядото Мердан и Чънар много се веселяха, та да не би дядото да е успял да подмени книгата в последния момент? Тоест, Енгин да си е мислил,че е сънотворно, а всъщност наистина да е някаква отрова или токсично вещество.

# 279
# 280
  • тук, на мястото си
По темата за дрехите. Благодарна съм на стилистите, че не облякоха Джейлин в някои къси роклички или къси панталонки с които стават направо смешни всички актриси.  Харесвам такова стилно обличане.

# 281
  • AMS

Привет на всички!!!
Благодаря ви за споделеното!!!

Не всички снимки и гифчета са мои.
Повечето неща изваждам от tt.
Там най-вече следя подгряването за новите серии.

Ето още за еп.13 >>>

"Ще успее ли Йозлем да признае истината пред Тугче?" >>>

"Парс е шокиран от това,
какво може да направи Нева за любовта си. >>>

Приятно гледане!!!

# 282
  • Кърджали
Аз минавам да ви пожелая приятно гледане. Ще мога да пиша чак като свършисерията

Да добавя
Стори на Пънар Дениз
"Уважаеми прокуроре"

# 283
Привет!
Благодаря за преведения еп. 12! Flowers Bouquet
За всичко споделено Flowers Hibiscus На * Diva * за изложбата на костюми Flowers Hibiscus

"Kакъв епизод е това?!" - чуди се Пънар, а Сема ѝ отговаря с танцуващо човече Joy

# 284
Приятно гледане и от мен. И аз се включвам. Все още върви преговора на предния епизод.

В интернет пък видях тази снимка на Джейлин. Може би не е фотошоп, ако е истина, вероятно е така да свърши епизода... може би с откриването трупа на Зафер.
Но може и да е фотошоп.
Ще погледаме и ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт