Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда / Тема 3

• 38 577
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Аз мислех, че са сгодени и че ще се женят...

Ама на нея може да й е омръзнало да го чака, а и сигурно е трудно да се поддържа връзка с актьор, който постоянно е някъде на снимки.

А може и да ревнува от Пинар... макар и да няма от какво, Пинар и тя си има приятел.

ПП:Каан и Зейнеп Оймак са се разделили най-вероятно.

Фенките на Каан и Пънар са в очакване на реал ашк което няма как да стане при наличието на Йиит Киразджи

И Иит Киразджи и той е готин адвокат във Всичко за брака.
И справедлив като нашия прокурор. 😂

Всички са от гилдията. 😂 😀

# 256
Разликата в годините им е около 12 год. На Бергюзар и Халит е горе -долу толкова. По времето на "1001 нощ" тя ходеше с някакъв тенисист, а той беше женен. Съдба...

# 257
Тигаса, по времето на "1001 нощи" Бергюзар ходеше с балетист
и хореограф, а не с тенисист. И той не беше женен. Ожени се след като тя се раздели с него.
Но по нейните думи беше близка приятелка с Халит и заедно разучаваха ролите си в сериала...
И това приятелство после прерастна в страстна любов...
Мисля, че разликата с Каан и Пънар е огромна.
Още повече, че Халит се познаваше с майката и бащата на Берг.
Бяха участвали заедно в един сериал ("Огнен танц").
Така че той я е познавал съвсе он малко момиче...
Затова и после тази разлика в годините вече нямаше значение.
Поне ние, феновете, мислим така. Laughing

Извинявайте за спама. Simple Smile

# 258
  • Кърджали
Честно казано, тази разлика в годините не се набива на очи. Но аз не съм от хората, които нали искат дизи любовта да се превърне в реална. Огнена двойка са, но сега в живота на Пънар си има човек и остава само да ѝ пожелая да е щастлива с него.
Ей това петък и събота нямат минаване....

# 259
Тя Пънар си има човек, но с бясна скорост го изпреврва по успех и слава, а мъжкото его трудно приема това. Когато са се събрали си били двама не толкова известни актьори. Сега тя е набрала страхотна скорост и това рано или късно оказва влияние.
Докато Каан си и е класа и и пасва като ръкавица. Постигнал развитие, с опит, умерен, обран и балансьор. Тя е млада, емоционална, катереща върхове и има нужда от един по-опитен Ългаз за баланс.
Времето ще покаже.

# 260
Здравейте момичета Hug
Сега да се изкажа и аз малко в клюкарски стил Stuck Out Tongue Winking Eye
Значи тази годеница на Каан е знам още от Кара севда . Може и да не съм права , но винаги ми е изглеждала безлична на фона на ходещата харизма Каан . Този актьор гаджето на Пънат никак не го харесвам , той също е доста по голям от нея , а и от скоро са заедно . Така ,че защо Каан и Пънар да не станат поредната сериална двойка пренесла любовта от екрана в реала Grinning
Пънарката май не е по дългите връзки , бих казала ,че е в процес на търсене на Истинския , така ,че да не губим надежда Stuck Out Tongue
Ние предполагаме , Бог разполага .
Сега сериозно - за нас е важно да продължат да играят ролите си така ,че ние да продължаваме да им вярваме .

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 23:06 от Phillipine

# 261
Ох, Каан ми е малко като Илкер Калели.
Едни такива самовглъбени, търсещи се и ненамиращи се 😀 и накрая току виж се окаже, че търсели друга жена. 😀

Пънар с Иит са много симпатична двойка, но в техните среди стават всякакви чудеса, пък по Коледа особено. 😀

# 262
  • Кърджали
Недейте така... И мен надъхвате да заискам тази двойкс в реала...Пънар му ходи добре до него.
Philipine, хареса ми това "ходеща каризма"... Баш си пасва. Този човек е някакво високо ниво класа и харизма.

Върнах се да гледам първите серии.
Това прокурора от как се забърка с Джейлин има две основни реплики "Недй, Джейлин" и "Ти луда ли си"

# 263
Добър вечер Simple Smile
Като гледам сте каращисали реала и сериала, та в тая връзка да си кажа, че в първия фрагман има една реплика, която много ме разсмя. И то защото я свързах с реала и спора с папараците на Каан. Става дума за думите на Джейлин: Имало ли е момент, когато въобще не си натискал спирачките, а обратно - силно си натиснал газта. Joy

# 264
  • AMS

Привет!!!
Александра, специални благодарности за преводите!!!
Благодаря на всички ви за коментарите и новините!!!
Когато казах, че сме познали, нямах предвид себе си.
С общи усилия, с интересните постове, вече виждам,
че можем да се справим, да предвидим, да разгадаем някои ходове,
да поясним, да видим къде грешим, ...
Всеки пост е интересен за мен!!! Има и доста, които са ми много полезни!!!
Благодаря ви още веднъж!!!

Та, сега по резюмето.
Още преди две серии писах за Конфуций
"Енгин преминава към отмъщение, та първо да цитирам Конфуций -
"Преди да започнеш да си отмъщаваш, изкопай два гроба.""
Не, не че съм толкова велика и съм познала мотото.
Тази мисъл я знам от Интикам - Отмъщението и беше мото на сериала.
Виждам, че сте в реала. Няма лошо!!!
А, това е от тт-акаунта на сериала >>>

"Какво очаква дуото Парс и Седа?
Мислите ли, че Седа ще успее да си отмъсти на Парс?" >>>

"Кой е отровил Енгин?" >>>

"Кой е любимият ви герой от семейство Ергуван?" >>>

" ....
Мислите ли, че любовта им ще продължи, или ще свърши?" >>>

# 265
Едно старо интервю с Каан.  За мен е ново и върви чудесно  със сутрешно кафе.

Скрит текст:
Актьорът Каан Урганджъоулу е роден през 1981 г. в Измир. Завършва Частната турска гимназия, а след това заминава за Америка и завършва Американския колеж. През 2000-а се връща в Турция, където завършва икономически университет.

През 2002 Каан взима първата си роля след кастинг, за която разказва: "Демет Акбар е наш близък семеен приятел. Именно тя ме предложи на продуцентите на сериала "Караоглан". И това се оказа повратната точка в моя живот, която даде началото на всичко!

Тогава актьорството се превърна в моята страст. По онова време все още бях студент в икономическия университет, но това не ми пречеше да бъда едновременно и актьор."

През 2008-а Каан Урганджъоулу заминава за Ню Йорк, където четири месеца посещава курсове в студио „Stella Adler“ и вече има зад гърба си над 30 снимачни проекта, сред които и излъчените в България "Край или начало" и "Изкушение".

Не си пада по нощния живот

В житейски план Каан Урганджъоулу не е от хората, които си падат по нощния живот. "Не обичам нощните забавления и излизания. Предпочитам да съм навън през деня, на светло. Така е, защото смятам, че нощният живот предоставя на човек изкуствено забавление. Моята цел е да намеря щастието! А някакви отделни развлечения, нямащи никаква връзка едно с друго, няма как да ми го дадат в дългосрочен план. А аз не търся нищо мимолетно", споделя актьорът пред турската преса.

Каан Урганджъоулу признава, че изкарва добри пари, но подчертава, че живеем на много скъпо място - Земята. "Да карам кола, да отида веднъж на кафе, да дам пари за паркинг, след това за храна и ето, че немалка част от парите хвръкна! Аз живея сам и закусвам, обядвам и вечерям навън, в заведения, в които потъват голяма част от финансите ми ...", казва Каан Урганджъоулу.

Въпреки че е млад, красив, интелигентен и интересът на младите момичета към него е огромен, актьорът е сериозно обвързан и наскоро призна пред турски журналисти, които го засякоха да се разхожда със своята приятелка - известната турска фотографка Зейнеп Оймак, че май ще се жени. "Запознах Зейнап с родителите си и в най-скоро време ще направим сватбата..." Актьорът има връзка с нея от 2014 година.

Преди това непрекъснато му приписваха връзки с разни известни негови колежки, но той упорито отричаше това."Моят приятелски кръг е изключително тесен. Досега съм играл с много красиви момичета и модели в сериали, но в момента, ако ме питате, не си спомням за имената на почти всичките. А аз не искам да бъда заедно с жена, която не мога да запомня. Все още не съм срещнал тази, която да ме завладее завинаги и която да не искам да забравям, най-малкото защото няма да мога", мотивира се актьорът.

# 266
Фрау Клау, 😍 😍 😍

Саможивец на 40. 😂

Иначе може и да се прехласна пред тез философски мисли, но съм твърде стара за това. 😂
Хич няма да се учудя, ако скоро го видим с някоя млада моделка. 😉

Иначе си го харесвам в прокурорски вариант, разбира се. 😍 ❤️

# 267

Каан гледа колежката...

# 268
Здравейте, момичета, страшно си падам по този филм Присъда и съответно по двойката - Пънар / Каан. Гледам го във всякакъв вариант - озвучка, руски субтитри, бг субтитри. Като омагьосана...Много се радвам че открих  тази тема - каментарите и инфото които давате са чудесни !
Благодаря ви !
Мисля си че след това открито признаване на чуствата ще излезе нещо непредвидено което пак ще обърка нещата. Да идва вече неделя Smile

# 269
  • Кърджали

Енгин, Джейлин инЪлгаз в гората. В задачата се пита :
1.Зафер ли ще изравяме?
2.Енгим ли ще гоним?
3.Енгин отвлича Джейлин при бягството и гледаме един помудял от притеснение Прокурор, който няюа спирачки?

Общи условия

Активация на акаунт