Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда / Тема 3

• 38 570
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
https://www.youtube.com/watch?v=Qv6s7_7hzl0 - линк със снимки еп. 13

Виждам
Седа в офиса на Парс
Ългаз, Ерен и Джейлин в офиса на Парс, гледат снимка на книгата с отровните страници
Нева говори с Парс
Парс в офиса на Ългаз - вероятно търси помощ или изпитва Ългаз
Ерен и Метин в коридора, Ерен вероятно информира Метин какво се случва
Парс и Йекта - "Йекта наистина ли чувства Енгин като свой син?"
Джейлин и Седа в болницата, Седа изглежда много спокойна, чак се учудвам, дано Джейлин да й каже за Парла
Ългаз и Джейлин в болницата се информират за състоянието на Енгин
Парс и Седа край басейн... чудя се къде е това, може би хотела където Седа е отседнала или в дома на Йекта (само той живее в палат)
Парс и Нева отново се разправят
Айлин разговаря с Парла - не е зле да се изслушат и да има диалог в семейството им, май Парла е още в болница, прилича на болнично легло
Йекта и Лачин с тревожни физиономии
Енгин пред мъжката тоалетна... (за размяна на бележки с някой, а не за даване на урина)
Осман притеснен
Мердан и Чинар - заедно играят карти и пият чай
Ългаз и Джейлин вечерта на романтичната вечеря и сутринта след вечерята

Струва ми се, че бягството на Енгин от болницата ще е последната сцена....

# 241
  • Кърджали
И според мен бягството ще е накрая. И според мен ще успее. Дано междувременно не причини нещо на Джейлин при опита за бягство, че Ългаз ще полудее, видяхме го вечемкак се изплаши веднъж че той може да ѝ е причинил нещо. А сега тъкмо си е вече негова....

# 242
Кукличке, мерси за снимките! Flowers Hibiscus
Не знам кой е автор на костюмите на Джейлиин,
но тя има завиден гардероб! Забелязвам го и при другите дами. Hands Ok Hand

# 243
да, на мен също ми прави впечатление, че добре я обличат за професията, която има
делови вид
само малко ми е странно къде си държи всички тези дрехи, глади ли си ризите, има ли с какво да ги глади в този офис... може би ги дава на химическо чистене

# 244
Привет!
Благодаря за снимките! Flowers Hibiscus За всичко споделено Flowers Hibiscus
Искам само тях да гледам Heart Eyes

# 245
  • Кърджали
Пуснаха и озета. Или как с много приказки нищо да не кажеш..
ОЗЕТ 13 ЕПИЗОД
"Когато решиш да отмъщаваш, изкопай два гроба"
Конфуций
 След разследването, по което Ългаз и Джейлин са страни, но го решават заедно, осъзнават че обединят ли се, са много по-силни. Джейлин побеснява след като от новият ход на Енгин, Парла посяга на живота си. Джейлин решава че ще използва своите си подходи, за да спре Енгин.
Настъпило е времето, което Енгин даде за да се изпълнят толкова внимателно подготвемите му планове за всеки. Но докато всичко вхрви по план, някой се опитва да го изкара от играта. През това време, в което всеки е подложен на изпитание чрез най-обичните си, се случваш изненадващи и неочаквани сътрудничества.
След всяко пътуване по което поемат Ългаз и Джейлин, те се сплотяват все повече и повече. Кое ще изберат сега - да се отдадат на чувствата, които изпитват, въпреки много неща, които го правят невъзможно,или да ги подтиснат. И то когато животът им подготвя неочаквано голямо изпитание.

# 246
Ха, абсолютно е така... много приказки, но нищо съществено не казват Joy

Това за гроба, не ми става ясно кой на кого копае гроб...

От една страна ми се струва, че Енгин копае гробове... все пак отмъщава, затова, че са го наранили и предали.

От друга страна всички останали, вкараха Енгин в затвора, и не искат той да излезе от там.

Но май по-скоро се отнася за Енгин....

А може би е съвет на Мердан към Чинар.

Иначе така както гледам
първата част от епизода ще е интервала от 16:30 - 20:00 ч приемането на Енгин в болница и реакциите на всички
после имаме вечерта - Джейлин и Ългаз
и последната част на следващия ден разследването и бягството на Енгин
(чудя се дали бягството на Енгин е неочаквано голямото изпитание или наближава момента да изкопаят Зафер)

# 247
Привет Simple Smile
Цитат
Конфуций
Цитат
Кукличке, единият гроб е за този, на когото отмъщаваш, другия - за себе си. Отмъщението поражда верига, в която е и твоят гроб. Твоят - условно казано, де. Hug

# 248
  • Плевен / София
Привет Simple Smile
Цитат
Конфуций
Цитат
Кукличке, единият гроб е за този, на когото отмъщаваш, другия - за себе си. Отмъщението поражда верига, в която е и твоят гроб. Твоят - условно казано, де. Hug
Понякога не е сигурно кой ще падне първи в гроба....На когото е отмъстено , или отмъщаващият.
Който вади нож.....от нож умира... Надявам се, Енгин да си намери майстора...

# 249
Кукличке, сентенцията на Конфуции отговаря на нашенската поговорка -
Който нож вади, от нож умира. И това според мен се отнася за Енгин. Rage

Съжалявам, и гостенката е отговорила същото...

# 250
  • Кърджали
Щом вътрешните прегради между Ългаз и Джейлин падат (добре че видяхме фрага, че ако разчита човек на озета....), значи наближава вреею да изровят Зафер. Макар че не изключвам вероятността при бягството Енгин да направи нещо на Джейлин, но това вече би подлудило Ългаз тотално.
Ългаз пак ще го играе телохранител и ще пази Джейлин да не направи някаква глупост. Но лошо няма, то Ългаз е зачислен охранител на Джейлин 😂
Нямам търпение да видя как прокурора се озовава този път опиянен от любов.

# 251
  • София
Кукличке, сентенцията на Конфуции отговаря на нашенската поговорка -
Който нож вади, от нож умира. И това според мен се отнася за Енгин. Rage

Съжалявам, и гостенката е отговорила същото...
Същото се отнася и за Зафер. Той тръгна да отмъщава с пистолет в ръка и то на момчето за което не и  доказано, че е убиеца. И да, и той си намери гроба. Преди бях писала, че отмъщението при турците, особено в сериалите им много се среща. Винаги, обаче отмъщението се струпва на този който търси отмъщение. Доколкото съм чела тази сентенция на Конфуции е залегнала и в Корана, но .... И, да ще се мъчи Енгин да отмъщава, но нищо добро не го чака.

# 252
Тенкю за всичко споделено! Прекрасни нашите и аз имам нужда от малко ашк

https://www.youtube.com/watch?v=DX5g4Zc45r0

ПП:Каан и Зейнеп Оймак са се разделили най-вероятно.

# 253
Аз мислех, че са сгодени и че ще се женят...

Ама на нея може да й е омръзнало да го чака, а и сигурно е трудно да се поддържа връзка с актьор, който постоянно е някъде на снимки.

А може и да ревнува от Пинар... макар и да няма от какво, Пинар и тя си има приятел.

# 254
Аз мислех, че са сгодени и че ще се женят...

Ама на нея може да й е омръзнало да го чака, а и сигурно е трудно да се поддържа връзка с актьор, който постоянно е някъде на снимки.

А може и да ревнува от Пинар... макар и да няма от какво, Пинар и тя си има приятел.

Фенките на Каан и Пънар са в очакване на реал ашк което няма как да стане при наличието на Йиит Киразджи

Общи условия

Активация на акаунт