Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда / Тема 3

• 38 559
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
Лучия, мисля, че е сменил чашата за урина.

# 226
  • Кърджали
Блу, да и на мен мк се стоеи пе са в паркинг. И честно казано, се уплаших за Ългаз. На Енгин грам доверие нямам.
Енгин много метърпвливо чайаше книгата. Но кога, кок му е помогнал. Дали не ни заблудиха показвах3ни, че всеки има съшата книга? То ясно, че Сема ни мята по клоните сега, но... Дядото няма да е намесен, той ако е, направо ще го убие. Професорката? Тя пък от къв зор ще му помага да бяга?
И тази неделя не идва и не идва...
А грам търпение нямам за серията вече след тези два фрага

# 227
Мерси за фрага и превода. Алекс Flowers Hibiscus
Този път наистина не сме шашнати. Тази кутийка с течността е ясен знак.
Но кога и как е напоил листите на книгата с течността в нея, като е вече с белезници? Явно пак в ретроспекция ще ни го покажат.
Блу, и на мен Седа ми изглежда искрена в паниката си. Сигурно е схванала, че и тя е използвана.

Малко късничко ,но и това е нещо ...заслепен от злоба и мъст човек не може да е нащрек .като го удари чука по  главата.........  проглежда .

# 228
  • AMS
Благодаря за фрага, превода и коментарите!!!
В туитър мотото на фрага е интересно >>>
"Tuzak içinde tuzak! Engin, tüm dengeleri değiştirmeye hazırlanıyor."
Не се доверявайте на превода ми -
"Къпан в къпана. Енгин се готви да промени всички баланси."

Макар, че много не исках фраг 2 - хареса ми.
И най вече съм доволна, че с общи усилия напредваме с материала.
Познахме, че Енгин сам е измислил плана с книгата и че ще бяга.
Познахме, че дЕдЕ лъже.

# 229
дЕдЕ и Чънар къде се забавляват  така безгрижно . В оня бордей  или на по -сериозното  място ???

# 230
Алекс, благодаря!

Пък аз се питам,  какво прави Нева в болницата точно когато докараха Енгин????

# 231
Прекрасен клип на ЪлДжей

https://www.youtube.com/watch?v=uMUuRa8HEwc

Бях сигурна,че е номер за да избяга Енгин ,но въпроса дали Седа му помогна?

# 232
Аз писах, че не познахме като имах предвид чия е книгата, която получи Енгин. Катя в пост 192 правилно предположи, че Енгин сам е направил плана си. Пропуснах да отговоря за веществото, което го приспа. Сердар нали достави допинг на Парла чрез онова момиче. Не е проблем да снабди Енгин с каквото е поискал.

# 233
Здравейте!
Отново загатки Worried Питам се аз все пак откъде е докопал книгата със скъсания титулен лист и най-лесния отговор е , че това е екземпляра на Йекта, който той дори не погледна когато му го даде жена му. Така ли е обаче?
 А Нева, какво или кой търсеше в същата болница по същото време.
Дали вече не ми гони и мен параноята Thinking да подозирам всеки и всичко
Обаче, умнички са ни всеобщите ни любимци
Гледам и с всеки епизод виждам как сериала ще се превърне в легенда.
Проект  като "Yargi" , в който всичко -сценарий, режисура, актьори и екип - е подредено по перфектен начин.
И когато всички споделят една и съща енергия ,в един и същи момент и се получава това ,което гледаме - едно магическо произведение.

# 234
Алекс, благодаря за превода на трейлъра. Flowers Hibiscus
Подготовката на бягството на Енгин е колективна -
Седа е помогнала за книгата, Сердар и приятелката - за отровата
и колата за Енгин, а нататък ще го поеме дядото. Hands Plus1
Но... Енгин още не го знае. Laughing

Розичке, последното клипче наистина е вълшебно! Hands Ok Hand

# 235
Аз пък сега се замислих (по никое време Wink )
Всеки път ме пускат по пързалката с фраговете и сега се чудя, може ли реакцията на Седа да е защото е разбрала, че Парла е опитала да се самоубие? На Енгин му е все тая, но тя май не беше сигурна, че трябва да действат срещу 15 годишно дете.

# 236
  • Кърджали
Блу,  ама Седа казва " аз не мога да нараня нито Енгин, нито който и да е човек"

# 237
Абе Чинар и Мердан много весело играеха карти.
Може би дядото и Чинар искат да надиграят Енгин. Знам ли , може би идеята на дядото е да измъкнат Енгин "дръж приятелите близо, враговете още по-близо", ако Енгин работи с Чинар и дядото, тайната за убийството на Зафер няма да излезе скоро.

Алекс, благодаря за превода на трейлъра. Flowers Hibiscus
Подготовката на бягството на Енгин е колективна -
Седа е помогнала за книгата, Сердар и приятелката - за отровата
и колата за Енгин, а нататък ще го поеме дядото. Hands Plus1
Но... Енгин още не го знае. Laughing

Розичке, последното клипче наистина е вълшебно! Hands Ok Hand

# 238
Алекс, така е, но това са две отделни сцени според мен. Аз точно за това по презумпция реших, че реакцията е за Енгин, но после се размислих. Тя не го е наранила Енгин, реално само спи човека. Но за Парла не очакваше такъв развой, Енгин беше казал "най-много да изпадне в депресия". Затова реших, че реакцията на уплаха може да е заради нея. Скоро ще разберем де, какво се случва.

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 08:32 от blue`

# 239
  • Кърджали
Не знам при опит за самоубийство води ли се разследване? Предполагм, че да, за да се докаже че е наистина опкт зс самоубийство... Дори и да не обвинят Седа за Парла, мисля че тя сама ще се тревожи за нея. Все пак едно е да "наказваш" друго в младо момиче да се самоубие.
Или поне ми се иска да покаже човешки чувства. Защото имам усещанв, че ще има някакво привличане с Парс, а ако е някакъв завършвн и краен изрод не ѝ дсвам Парс. Сори, момпето може да е амбициознл и малко келяво, но е добро момче

Общи условия

Активация на акаунт