Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда / Тема 3

• 38 561
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Привет!
Александра, Flowers Hibiscus

Зад кадър "Любов 101" Joy

# 211
Алекс, не ми  стигат думите да ти благодаря за всички преводи,
които правиш специално за нас! Flowers Four Leaf Clover
А този трейлър е нещо много специално! И е изпълнен перфектно! Gift Heart

# 212
  • AMS

Привет и благодаря за написаното!!!
На мен за пръв път не ми се иска втори фрагман.
Толкова ми е хубаво от първия,
че искам поне една цяла серия да е такава.
Искам и Зафер да е жив, въпреки,
че изсипах цял тон доказателства, че не е.
Чакат се много отговори на заплетените ситуации.
На въпроса - Кой заложи капана с книгата на Енгин?
най ми харесва предположението, че той сам си го заложи.
Сам е измислил плана за бягство. И не само ...

# 213
  • Кърджали
Тази вечер ще пуснат втори фраг. Да се молим да не ми свали рязко на земята
Ако го пуснат преди 9 ще сложа субтитри, ако пак закъснеят - утре

# 214
Има фрагмент - Енгин ще бяга. И иска да вкара някой в капана... че някой се е опитал или да го убие, или че му е помогнал да избяга

линк - https://www.youtube.com/watch?v=nBnPJVvNDMM

# 215
Сега като гледах този фраг и се замислих, дали е възможно Енгин сам да си е изпратил книгата? Знам, че на някои места има опция да поръчаш да доставят пратката точно за определен ден и час. Може и сам да си е приготвил наистина книгата и да си я е пратил. Или тейзето да е заедйствала нещо без да знае точно какво ще стане. Определено ми изглежда, че тя е уплашена и не е очаквала това да се случи. Виж Йекта може само да се прави на умряла лисица с това притеснение. От него очаквам всичко. Хареса ми Парс как го сряза. И разбира се нашия савджъ даде най-доброто предположение. Време е вече да се обединят "жертвите" на Енгин и да действат заедно.

Алекс, Heart

Последна редакция: чт, 09 дек 2021, 21:21 от blue`

# 216
  • Кърджали
Превод на фрага - http://ok.ru/video/2878700391139
Обвиняват първо лелята
Ългаз пръв се досеща че Енгин сам можеда го е организирал, а Джейлин се досеща че ще бяга

# 217
Превод на фрага - http://ok.ru/video/2878700391139
Обвиняват първо лелята
Ългаз пръв се досеща че Енгин сам можеда го е организирал, а Джейлин се досеща че ще бяга

Невероятна си, Алекс!
И двата фрага са върха.
Ългаз е с нова прическа?
Метин се досети, че дедето не знае нищо...
Интересен епизод, ще е .

# 218
  • Кърджали
Добре. Не ни свалиха рязко на земята.
Парс ми хареса пак "Не ти ли отива да го казваш, до сега ли не съм чувал да го изричаш... Синът ти..."

# 219
И Джейлин и Парс познават Йекта, не му се връзват на приказките и опитите му да се прави на загрижен баща.

В контейнера за урина имаше бележка.

Иначе аз прочетох коментари, че Йлгаз и Ерен се втурват да спрат Енгин, и че Джейлин също тръгва натам. И някои хора са се притеснили, че Йлгаз ще бъде ранен, или че Джейлин ще бъде отвлечена. (Не ми харесват такива драматични предположения. По-скоро искам да вярвам, че ще заловят Енгин).

Енгин гледа доста хитро и победоносно към Джейлин, дано осуетят плана му.

Седа наистина изглежда изненадана. Интересно дали ще продължава да бъде марионетка на Енгин.

* А Чинар и Мердан? - Как така бързо се оправи настроението на Чинар?

# 220
Благодаря за фрагмана Flowers Hibiscus и превода Flowers Hibiscus.
Много гадахме, нищо не познахме. Книгата може да си е поръчал, но отровата откъде. И как е сметнал дозата - килна се и заспа, никакви признаци на отравяне.

# 221
Мерси за фрага и превода. Алекс Flowers Hibiscus
Този път наистина не сме шашнати. Тази кутийка с течността е ясен знак.
Но кога и как е напоил листите на книгата с течността в нея, като е вече с белезници? Явно пак в ретроспекция ще ни го покажат.
Блу, и на мен Седа ми изглежда искрена в паниката си. Сигурно е схванала, че и тя е използвана.

# 222
Катя, чаша за урина е.

# 223
  • София
Отново хиляди съмнения!?!
Да, Енгин чакаше книгата цял ден. Изпратиха я! Но кой напои страниците със сънотворно или опиат, защото това не е отрова. Мисля, че нямаше такова нещо по страниците. Възможно Енгин да е имал някакво сънотворно хапче, то лесно се оставя при свиждане и да разиграва сцената с книгата. Тази книга може да му е изпратена от книжарницата или от професорката. Тази професорка ми е много неясна.
Благодаря за превода Алекс.

# 224
Лучия, явно добре се е подготвил. Видя се, че е скрита лимонка. Прави се на улав, а какви приготовления е направил. Явно още след убийството се е задействал да се подсигури, за всеки случай. Не само отровата. Проверил е къде карат болни затворници, и явно и кола си е подсигурил в паркинга на болницата (поне на мен ми се стори, че тича в подземен паркинг).

Кате, и аз мисля че го водят за изследвания в болницата, след като се е съвзел.

Общи условия

Активация на акаунт