Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда / Тема 3

• 38 522
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • Плевен / София
https://www.instagram.com/p/CXHVenKIOlA/

От официалния акаунт питат: Какво се случи с Енгин? Кои му устрои този капан?
Заради това дадоха кои хора са имали досег с книгата на професора...

Не трябва да умира, има и той сметки да плаща!
Енгин да не ритне камбаната и Джейлин да се окаже обвиняема...Прокурор може ли да стане адвокат по дело и да защитава обвиняем

# 76
Ерен и Парс купиха книгата, но Парс има и с посвещение.

# 77
Страницата  с посвещението, беше скъсана. Още една седмица със загадка.
Но пък Джейлин омекна като памук. Чак не мога да я позная. И очевидно двамата с Ългаз, не могат да стоят далеко един от друг. Което рано или късно, ще ги доведе до караваната.

# 78
  • Яко в Матрицата...
Енгин да не ритне камбаната и Джейлин да се окаже обвиняема...Прокурор може ли да стане адвокат по дело и да защитава обвиняем
Ау, сакън FlushedSatisfied

# 79
И всички освен лелята май му имат зъб и добър мотив да го разкарат. Обаче много лесно ще се отървал ако така стане.

На мен и тейзето ми  е съмнителна ,ако трябва да спасява кожата си ,щото и тя не е много тавряс

# 80
Благодаря, момичета. Hug
Май с Енгин нещо ще се случи и ще настъпи съмнение кой е изпратил книгата. Затова така педантично ни представяха всички получили я. Чия е играта обаче?

# 81
Само Парс има два екземпляра от книгата.

# 82
не знам кой занесе книгата, не стана ясно, но Мердан като прати отровната баклава, прати поздрави на убития преди той да изяде баклавата, а в случая нямаше поздрав от Мердан

# 83
По отравянията до тук е само дядо Мердан.
А, кукличке, по едно и също време сме писали.

# 84
  • Кърджали
Офвярно има ли вероятност да обвинят Джейлин. Тя пред Парс каза че ще убие Енгин ако той излезе от затвора.
Първста страница на книгата (където е посвещението) беше скъсана. А всеки (без Ерен) има тази книга с посвещение.
Според юен е Йекта като план да измъкне Емгим от затвора (в замяна на мълчанието му за фалшивата диплома). Но ако Чънар наистина разказа всичко на дядо си, дали няма да е Мердан
Но ме мисля че Енгин ще умре. Твърде рано е

# 85
Ерен и Парс купиха книгата, но Парс има и с посвещение.

Парс не я ли взе ,само за да има повод да се срещне със съдийката ? Да има две книги ?

# 86
Само да питам, че за момент бях в движение - дадоха ли какво се случи с Нева? Нали онзи, който я закара каза, че не отговаря на телефона и вратата не отваря. Изпуснах явно какво се е случило. И тя ли опита да се самоубие или е изчезнала на някъде незабелязано?

Парс неговата я купи преди да иде при съдийката, и я даде за подпис.

# 87
От значение ли е заглавието на книгата ,написана от съдийката. Дали нещо няма да ни подскаже то

# 88
Че и трейлъра ще е по "Нова Година "-каквито са инквизитори и сеирджии...Стой, та се надай.........

# 89
  • Кърджали
Книгата се казва нещо от сорта (не съм сигурна в момента превебдам ли я точно) - Заподозреният се възползва от съмнемията ( или Полза от съмненията има заподозреният). Пак трябва да погшедна сцената където показват името

Общи условия

Активация на акаунт