Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда / Тема 3

• 38 139
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Това нова препратка към Името на розата ли е?
Книгата Джейлин ли му я прати не разбрах. И каква е връзката на тази бабка и книгата й с всички герои?
Лучия, не знам дали ще го измъкне баща му, но ако има такива намерения защо даде на Парс документите от разни болници психиатрични? Или аз съм разбрала нещо грешно. Коментара им беше, че изкара доживот в психиатрия ако това излезе.

# 61
Въх Енгински да не помириса китките?

# 62
Здравейте!
Чета ви и гледам на телевизора серията, но като нямо кино, та благодарение на вас тук-там ми проблясва.

Алекс благодаря мила за преводите ( тези нови телефони, с тези нахални редактори правят понякога текста нечетим , ама се справям някакси)

Леле, става страшно,май Open Mouth
Да не го отровиха, копелето гадно Rage

# 63
Явно всички са доусъвършенствали с трудовете на съдийката , а щом и дЕдЕ е намесен без юридическо образование ,мистерията  остава .

# 64
Мисля, че съзнателно облизваше пръстите си, за да заспи, да го откарат към болницата и баща му да го отвлече.

# 65
Мисля, че съзнателно облизваше пръстите си, за да заспи, да го откарат към болницата и баща му да го отвлече.

Точно това мисля и аз.  Изобщо не четеше, а само прелистваше. Явно ще бега от болницата. Вероятно го е уредил. Толкова настояваше да получи книгата. И лелята беше много странна. Отиде само за книгата и веднага се врътна.

# 66
Дедето същата книга ли четеше на закуска, като искаше да говори с Метин? И той така си облиза пръстите преди да смачка страницата. Вече се чудя кой изпрати книгата.

# 67
  • Кърджали
Още еднамсерия след която сама си говоря
Чънар май налрая разказа на дядото каквине забъркал. Дали той не прати книгата. Аюа пък пткуде ще знае че точно нея е искал. Юай е работа на Йекта (дали да го измъкне от затвора или да го убие, не знам)
Началото на серията беше.... Някой трябва да забрани на Каам и Пунар да изграят така жестоко.що алкохол поех докато гледах тези сцеми...Ългаз разбит в разбитата каравана... "отказах се да мечтая след това което загубих тази вечер"
На Метин му се размина сега заради Дефне. Но следващия път?
Ългаз отстъпи делото на Джейлин. Но се радвам че го направи не катп вид извинение, а като призна че гп е залужила спасявайки момичето
Щою още му говори на име, а не с" прокуроре" и щом първо за него се сеща като има нещо, не е безнадежно

# 68
Аз нещо пропуснах, кой я донесе тази книга на Енгин. Видях само, че затворнически служител я провери.

Последна редакция: нд, 05 дек 2021, 23:05 от Katya_I

# 69
  • Плевен / София
Аз нещо пропуснах, кой я донесе тази книга на Енгин.
Много хора получиха такава книга, но кой я изпрати на Енгин не дадоха....той я очакваше, но кой я изпрати ще видим сигурно другата седмица.

# 70
Кате, не дадоха кой я донесе. А всички се сдобиха с нея и с посвещение. Ще седим на нокти пак докато се разбере.
Гости, писали сме едновременно.

# 71
  • Яко в Матрицата...
https://www.instagram.com/p/CXHVenKIOlA/

От официалния акаунт питат: Какво се случи с Енгин? Кои му устрои този капан?
Заради това дадоха кои хора са имали досег с книгата на професора...

Не трябва да умира, има и той сметки да плаща!

# 72

Има договорка с баща си ?!?!? Енгин да се довери на баща си ,изненадана съм .
Листа с вътрешното заглавие и автографа е скъсан на 1/3  или 1/4...............

# 73
И отново на финала сме в шок ...за 12 ти пореден път. Успяват да ни приковат вниманието и да ни накарат да разсъждаваме .
И аз съм на мнение че страниците на книгата са обработени с "нещо" , но за какво намекнаха като дадоха всички герои с книгата ?

# 74
И всички освен лелята май му имат зъб и добър мотив да го разкарат. Обаче много лесно ще се отървал ако така стане.

Общи условия

Активация на акаунт