Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда / Тема 3

• 37 909
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
  • Кърджали
Гугъл ми казва че Джунейт е изигран от Hakan Dinçkol.
Иначе, да, Ългаз някъде много бързо започна да трепери върху Джейлин. В началото остана възхитен от волята и упоритостта ѝ.Иначе според мен някъде в 3та серия започна да се влюбва.

# 706
Прошътах се из ВК и какво прочетох, ми то има масово заразяване с ковид по снимачните площадки.
Новини за болни актьори бол...
Кенан Имирзалъоглу и той е хванал вируса,въпреки,не снима в момента, а жена му е бременна. Дано не я зарази.
Ще има гостуване в Гласът на Турция, че даже и Гьокче Б., която доскоро беше болна от ковид и други болнави са изредили , после да не се чудим , че се получава ефекта на доминото.
Радвам се ,че нашите няма да са там .

Сега се сещам ,че " кьор кютюк" ние го използаме когато някой се напие яката , така че не може да гледа даже къде стъпва.

# 707
  • Кърджали
За тези които не ползват Туитър. Там попаднах на един много интересен анализ и реших да го преведа и споделя и с вас.
За езика на прегръдките между Ългаз и Джейлин

Джейлин е човек който изживява всяко свое чувство доста силно и емоционално. В началото видяхме че слушането на музика ѝ помага да се успокои. Докато не откри че Ългаз ѝ действа много по-добре от слушалките. И започна да изпитва нужда от рамото му,когато чувствата вземат връх в живота ѝ.
Всеки път когато Джейлин прегръща Ългаз се опитва да контролира някое свое чувство. 
1.

Първата прегръдка и откритието че това ѝ се отразява добре. Когато умре близък човек се чувстваш празен и виновен. Казваш си "ако бях направил това и това, сега щеше още да е жив". Чувстваш че си можел да нещо.Тук Джейлин  освен болката от загубата на сестра си, изпитва и СЪЖАЛЕНИЕ.
2

Когато Джейлин осъзна,че сестра ѝ е убита в дома на най-добрият ѝ приятел потърси прегръдката на Ългаз като единствения начин да се успокои. Освен многото чувства в нея, сякаш за първи път прие напълно,че сестра ѝ е била убита и изпита силна БОЛКА.
3

Джейлин изгуби контрол,когато разбра че най-добрият ѝ приятел е убил сестра ѝ и за първи път не искаше да се успокои. Ългаз сякаш знаеше какво може да я спре и я прегърна за да успокои ГНЕВА ѝ.
4

За първи път видяхме Джейлин щастлива, когато събраха всички доказателства за да докажат вината на Енгин. Но за да ги предаде на Парс трябваше да изглежда спокойна. Затова потърси прегръдката на Ългаз за да успокои ВЪЛНЕНИЕТО си
5

Когато се изправи срещу Енгин Джейлин тества собствените си граници. Изпита страх от това, което е била на крачка от това да направи. Потърси прегръдката му, за да успокои чувството си на СРАМ
6

Прегръдка от типа"Ти си и щастието и болката ми ". Джейлин прегръща Ългаз докато се опитва да подтисне ЩАСТИЕТО си за да може ми ута след това да го напусне там, в коридора.
8

Джейлин вече осъзнава че има нещо по-ефективно от слушалките ѝ ,което може да укроти бурята в сърцето ѝ. затова и потърси Ългаз за да сподели с него ПРИТЕСНЕНИЕТО от това, че баща ѝ е изчезнал.

Тук няма какво да се пише много много. до мозъка на костите си Джейлин изпитва СТРАХ
9

След една вечер която не си спомня Джейлин е обвинена, но и самата тя изпитва съмнение, че наистина може да е извършила това, в което я обвиняват.  В нея бушуват много чувства но най-вече СЪМНЕНИЕТО в себе си.
11.

Единственият път (засега поне) в който Джейлин не искаше да подтисне чувството си, а напротив- искаше да му се наслади - СПОКОЙСТВИЕ
12

А защо Ългаз прегръща Джейлин? Всъщност до сега Ългаз е посягал да прегърне Джейлин два пъти .
Първият път , когато се намериха оневиняващите Чънар доказателства и поиска да сподели с нея УСПОКОЕНИЕТО. Вторият път беше когато прегърна Джейлин за да ме си тръгне, за да я ЗАДЪРЖИ. И във фрага към 15 ти епизод виждаме и третата му прегръдка отново за ДА НЕ Я ПУСНЕ, ДА НЕ Я ЗАГУБИ

# 708
  • AMS

Привет, привет и благодаря за преводите и коментарите!!!
От интервюто много приятно ми стана за това,
че Пънар споменава, за фойерверките на НГ в Амстердам.
Наистина не се виждат на друго място такива.
С настъпването на 2000 г. имах същите усещания като Каан.
И как се шегуваха с това, че Пънар си казала, още като малка,
че иска да играе някой ден с този батко от ...  
Много приятно впечатление правят двамата.
Личи си, че си пасват, че са приятели, че им е добре и приятно.
Радост за окото.
Извинявам се за мрънкането, но така и не разбрах за коя песен става дума.
За съжаление клиповете във vbox не ми се отварят.
За книгата на професорката - Не мисля, че всеки, който я притежава има подпис.
Ерен си я купи сам, но професорката отказа на Мердан да я подпише.
Впрочем то вече няма значение, тъй като Седа предаде на Парс записа,
как са откраднали нейния екземпляр, който получава Енгин в затвора.
Иначе професорката подари книгата си на Ългази и даде и за Джейлин,
защото търсеше повод да се види с Ългаз и да го предупреди за Мердан.
Ама разбира се, че има трети човек на местопрестъплението, нищо, че няма следи.
Заметени са. Метин вече показа как става по принцип в случая със Зафер.
Да, на същото мнение съм, че Енгин подмами Джейлин
да се качи в колата и знаеше, че е там.
Но явно по пътя, или като са стигнали до вилата,
и двамата са били изненадани, и плановете объркани от трети човек.

Продължавам от акаунта в tt  с още въпроси,
които се дискутират и чакат отговори >>>

"Сега всички очи са насочени към Джейлин.
Джейлин ще се спаси ли сама?" >>>

"С една дума  ...
Любов, страст, хармония, искра, възел, усмивка... " >>>

"Коя беше репликата,
която превежда чувствата от последния епизод?" >>>

"Девет различни реакции на неочакваната смърт" >>>

"Стар приятел, довереник, колега и сега двама врагове:
Джейлин и Енгин се изправят срещу себе си!
Ако трябва да опишете тази сцена с една дума,
какво бихте казали?" >>>

"Докато чакаме да се излъчи новият епизод на  Yargı,
си спомняме какво се случи в предишните епизоди
и освежаваме спомените си. Какво се случи в eп.1?"
....
"Всеки има своя тайна" >>>

"Как започна и докъде стигна" >>>

Последна редакция: чт, 30 дек 2021, 11:29 от * Diva *

# 709
Привет!
Каан се събуди и черпи с кафе Coffee Очакваме новите образи - Джейлин дебела, Ългаз с брада и мустаци Wink

Ако платформата HBO Max се споразумее с дистрибутора Madd Entertainment, ще получи правата за излъчване на сериала "Присъда" в чужбина. Съобщението е от сайта Ranini.

Благодаря за споделеното! Flowers Bouquet

# 710
  • Кърджали
Нося ви малко повод за усмивки
"голям залък лапни, голяма дума не казвай" в стил Присъда - https://vk.com/wall609002571_51

И си взимам от кафето на Каан, щом той ми го е приготвил....

# 711
  • Плевен / София
Весело посрещане на новата 2022 г!
Познахте ли я? Башак Гюмюлджинелиолу...
„ Щастливите момичета са най-красивите! "

Бъдете здрави!

# 712
  • AMS

Привет и благодаря за преводите и коментарите!!!
В tt продължават с преговора.
Еп 2 >>>

"Това, което казваш, че не правиш, е най-изненадващо..." >>>

Eп. 3 >>>

"Възможно ли е всичко да е както преди?" >>>

Eп. 4 >>>

„Противоположностите бързо се привличат...“
Звучи ли ви познато?" >>>

А в следващия епизод ще търсим отговор на въпросите >>>
"Какво ще рискува Ългаз за Джейлин?
Докъде ще стигне?" >>>

# 713
  • Кърджали

Минавам да ви пожелая весели изпращане на отиващата си 2021ва година.
Нека отнесе със себе си в миналото всичко неприятно, всяко разочарование, всяка тъга, всеки лош спомен.
Нека новата 2022ра година ни донесе със себе си здраве (да, осъзнахме,че това със здравето не е клише), да ни донесе щастливи мигове с любимите ми хора, топлина в сърцата ни, 2022 поне повода за усмивки, поне по една сбъдната мечта.

# 714
Здравейте! Blue Heart

На всиички приятели в тази тема пожелавам Новата 2022 година
да донесе много здраве, радости и оптимизъм!

А на нашите любими Пънар и Каан - здраве, успешно изпълнение
на всички епизоди на "Присъдата" (във всички сезони!),
много награди и сполучливи бъдещи проекти!

# 715
Алекс, пожеланията за здраве осъзнахме, че не са клише.... През 2021-ва може да не постигнахме всичко, което искаме, но оценихме онова, което имаме. В т.ч. и здравето, нашето и на хората, които обичаме.
Новата година да е здрава, успешна и по-спокойна за всички Flowers Four Leaf Clover

И един от любимите ми моменти Heart

# 716
# 717
Мили приятелки Hug
Бъдете живи и здрави , обичани и успешни през 2022 .Желая ви много любов и късмет Flowers Four Leaf Clover
Грозилка за късмет Smiley

# 718
Heart
Мили приятелки Hug
Бъдете живи и здрави , обичани и успешни през 2022 .Желая ви много любов и късмет Flowers Four Leaf Clover
Грозилка за късмет Smiley

Чаровна ГРОЗИЛКА !:heart:

# 719
  • Кърджали
И изпращаме годината като най-добрият турски сериал според  IBMd
1. Присъда
2. Почукай на вратата ми
3. Затворник
4.Алпарслан
5. Разузнаване
6. Три куруша
7. Игра на съдбата ми