ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 8 📺

• 28 457
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Ааа, не, сега пък 33 сезона американски сървайвър. Направо ме съсипвате. 🤪🤣🤣🤣

# 121
  • Другата България
41.
В САЩ са минали 41 сезона на Сървайвър.
Повярвай, нищо общо няма с нашия.
Повечето съм ги извъртяла, но съм забравила, отдавна беше.
Сега и субтитри не мога да намеря, защото след една преинсталация на лаптопа много инфо ми се загуби, не бях архивирала, и после се изядох от яд.
Помня, че субовете ми ги пращаше съфорумка по Скайп, и тя луд фен като мен, и ми ги пращаше сезон по сезон, щото в нета няма...ше, май още няма, поне в Замунда няма.
И сега нямам субтитри.....ако някоя добра душа ме насочи къде да търся, или да намеря направо озвучен, ще съм благодарна.

# 122
Да разказва реалистична история?! Кой и къде е давал подобна заявка? Баш си е всичко в сферата на фантастиката, подобни обири няма как да се осъществят.

Реалистична е в смисъл такъв, че истински хора правят истиснки неща. Ако Спайдърмен беше част от бандата, нямаше да имам никакви забележки за това, как се овладява здраво охранявана сграда. Или ако бяха намерили вълшебен ръкопис от 16 век, който като го посипеш със светещ прах, да ти покаже таен тунел под банката. Но така, както е направен, е точно заявка за реалистичен сериал. Обаче от там нататък логиката започва повече да липсва, отколкото да присъства. И в един момент не знам какво гледам (и дали все пак Спайдърмен няма да дойде отнякъде Joy )

Мери, как ви приключи Фермата?

# 123
  • Другата България
Очаквано.
Добрият герой /за някои/ победи.
За мен това не беше най-подходящия победител, но за мен никой не беше такъв.
В случая бях /силно казано/ за Пламен, но наистина ми е все едно.

Ако Дяволо не се кандидатира и не участва в следващия сезон, и с тях приключвам.

Редактирам.
Никакви ви няма.
Кога ще започва Максимал, че не следях много новините покрай него?

Последна редакция: ср, 22 дек 2021, 19:55 от Merri_An

# 124
Весело посрещане на празниците на всички!
Да бъдете здрави и щастливи!

На мен ми се изсипа работа в последно време и нямам време да пиша. Успявам да гледам по един епизод от Casa-та през вечер. Ще изгледам и останалите части, не само първата. Но по-скоро по навик, отколкото защото съм запленена. Много по-интересна ми е историята около сериала. Намерих си доста интервюта, как са правени специалните ефекти  и т.н. С две думи, извън сериала са ми по-интересни, отколкото в него Joy

Празнично смятам да изгледам и Вещерът.

За нищо друго не ми остава време. Даже на инстаграм не обръщам толкова внимание. Само Морунов от Игрите ми напомня периодично за зимния сезон в планината с неговите постове Blush

# 125
  • София
Максимал реванш' 2022

много хубав колаж от участниците

==> ЦЪК <==

maximal_bulgaria Каква група ГЕРОИ !⚡️
Какъв каст само ! 💥
• Най-силните и популярни риалити участници в една битка през 2022г., но заедно и ОБЕДИНЕНИ в каузата за любов към спорта и символите на България! 🇧🇬🥀
• Ще бъде истински ураган 🌪
• Ще бъде истински горещо 🔥
• Ще бъде на MAXIMAL ⛓🧨
• Ще бъде истинско и вдъхновяващо online reality 🎞📽

# 126
  • София
Остава и да не ни вадят по епизод на седмица и ще е супер Simple Smile
В противен случай аз ще изчакам да свърши и ще гледам накуп.
Хиляди благодарности на Merri_An ,че ме насочи към Хартиената къща! На сезон 5 ,епизод 5 съм и ми е много тъжно,че сигурно още тази нощ ще го приключа.След Изгубени не съм откачала така по сериал Simple Smile

# 127
  • Другата България
Остава и да не ни вадят по епизод на седмица и ще е супер Simple Smile
В противен случай аз ще изчакам да свърши и ще гледам накуп.
Хиляди благодарности на Merri_An ,че ме насочи към Хартиената къща! На сезон 5 ,епизод 5 съм и ми е много тъжно,че сигурно още тази нощ ще го приключа.След Изгубени не съм откачала така по сериал :)
Добре дошла, сестро. Joy
Като говоря аз, да видиш лесно ли ми беше.....колко поредни нощи лягам в три, в 6 ставам за работа и ходя като болест цял ден....добре, че излязох в отпуск, та му видях сметката. Преди това отново тук от темата се зарибих по "Кестеновия човек" - препоръчвам, ако не е гледан, скандинавско кино. После "Играта на калмари", ама бързо го опуках. Но това ме грабна както скоро не ме е грабвал сериал, "Изгубени".....да, и там беше напрежение, "Мостът" също много го тача, дори мислех да го преизгледам, че много отдавна беше.
Но "Къщата"....и аватар смених, и телефона ми звъни вече с мелодията от филма, ще наблегна и аз на всичко около него, което е излязло, но да минат празници, че сега съм на работа всеки ден, освен всичко останало.

# 128
Весели празници и от мене! 🥰
Бъдете здрави!

На въпроса на Мери за началото на Максимал... няма точен отговор...

Аз приключих преди два дни с втория сезон на Сървайвър и не си и помислям да започвам нов, защото... идват празници. 🤪

# 129
  • Другата България
Благодаря, Билянка.
Докато дойде време за новия сезон, тъкмо ще си видяла сметката и на останалите, и ще са ти пресни, ще подсказваш.
Аз естествено съм позабравила подробности, повече помня за някои от американските, та ти ще даваш жокери.
Светли празници и от мен, момичета и момчета! Heart

# 130
  • София
Мери,ти си' виновникът' и за Кестеновия човек Simple Smile Та като станах свидетел на всички твои промени Simple Smile след къщата,си казах -ммм ,това трябва да се гледа Simple Smile
Бях посъбрала епизоди от един турски сериал и ги изгледах и моментално лапнах Къщата.
Турски сериал така да ме грабне...много ме е срам.Чудна кримка,но на седмица по лъжичка,то черпак де,щото серията е над 2 часа.Интересен факт,че продуцентите казаха,че убиецът ще се разкрие за зрителите в еп.5.На актьорите раздават сценария до епизод 4 и никой от тях няма представа кой е убиецът Simple Smile
Присъда се казва сериалчето.След празниците ще погледна и другите ти предложения-явно споделяме общ вкус.
Това до Сървайвър-после ще те чакам да извадиш други серали Simple Smile

Искам да пожелая на всички списващи тук да са ви хубави празниците и бъдете здрави!

# 131
  • Другата България
Ави, ако не си гледала това
https://www.imdb.com/title/tt1637727/
го почвай него. Отново скандинавско кино. Страхотен. И него май ще си припомням.
Иначе сега съм в тотален застой, опитах се да намеря някой сезон на американски или австралийски сезон на Сървайвър със субтитри, момчетата от темата ми дадоха сайт, ама нещо не можах да се справя.
Оставила съм го за след НГ, сега са празници, а аз съм всеки ден почти на работа, вкл. и на 31ви през нощта.
Отделно и децата си чакам, та няма да имам време.
Нова Година, нов късмет, само да сме живи и здрави.
Друг е въпросът, че май ми хареса да няма за какво да стоя будна до посред нощ, поне се понаспах.

# 132
Оле сървайвър,ставах и лягах с него,както и със Шеметна надпревара.AXN ми беше любимия канал 🤪.До 23 сезон съм ги гледала,любимият ми беше 20 герои срещу злодеи,страхотен сезон.До преди няколко години ги имах всички 23 сезона от един сайт,сега гледам няма сийдъри,а аз съм ги изтрила отдавна.Почти приключвам и аз касата,после не знам какво ще гледам.

# 133
Аз така гледах по нощите наведнъж преди години How to get away with murder. После и на него му направиха продължения и стана боза, но първият сезон беше невероятен.

# 134
Весели празници с много топлота, обич и усмивки! Бъдете здрави!

Общи условия

Активация на акаунт