ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 8 📺

• 28 468
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Весела Коледа!

Бъдете здрави, усмихнати и щастлви! Simple Smile

# 136
Весела Коледа на всички!
Бъдете здрави и щастливи!

# 137
  • Другата България
Честито Рождество, мили хора!
Бъдете живи, здрави и благословени! Hug

# 138
  • Sofia
Честита Коледа,мили момичета и момчета! Christmas Tree
Бъдете здрави,много щастливи,обичани и благословени! Hug

# 139
Честита Коледа на всички!
Бъдете здрави!

Да раздвижим темата празнично с един въпрос?  Grinning
Имате ли си сериал, който така да ви е зарибявал, че после дълго време да ви е държало и да е влияло на интересите ви? Имам предвид, например да ви запали искрата да учите език, някой актьор да ви остане завинаги на сърце и т.н. Но това да се е случило на стари години, тоест след тийнейджърските трепети.

На мен така ми влязоха под кожата "Тюдорите" преди повече време и "Гомора" преди по-малко време. Като "Тюдорите" са несравними с друго. Запалих се са прочета и изгледам всичко за епохата. А Хенри Кавил още ми е на сърце и всъщност затова гледам и "The Witcher".
"Гомора" ми е другата голяма "краста". Купих си старите сезони на двд. А като видях Саното там, вече съвсем!

Предполагам, че Casa-та ще е сред отговорите, но сигурно има и други Wink

# 140
  • София
Аз съм писал надълго и нашироко за сериалите ама в общата тема за сериалите във форум филми и сериали.
Ама ще напиша и тук в любимото ни по-тихо местенце, но ще съм по-кратък. 🙂

Любими сериали:
прекалено много и не мога сега да тръгна да пиша за всички, защото нямам време и енергия, ще трябва да пиша без да спирам в продължение на 48 часа Grinning

Седморката на Блейк ; Планетата на маймуните (Урко) ; Нашествениците
Октопод
Досиетата Х
Туин Пийкс
Първата вълна
Профайлър

Бенджи, Закс и звездния принц и Костенурките нинджа
Алф и Семейство Флинстоун

Абее всичко това бяха топа на топовете!

и чешките: Арабела ; Призраци в блока ; Летящият Честмир ; Господин Тау
руския, Гости от бъдещето (за Алиса)

Българските:
Капитан Петко войвода ; На всеки километър ; Записки по българските въстания ; Рицарят на бялата дама ; Васко да гама от село Рупча ; Войната на таралежите

Упс, чакайте че забравих за великия испански сериал, Синьо лято

После дойдоха Изгубени (класика в жанра) и Бягство от затвора (велик 1 сезон), които обаче бяха развалени, особено Бягството.
Разбира се и Бъфи, убийцата на вампири (кууууултоов)

И години по-късно стигаме до най-любимия ми:
Игра на тронове (все още нищо не може да се сравнява с него, въпреки последния си сезон, който и след 100 години ще се коментира и разделя хората)
Живите мъртви (мега класика)
Декстър (с най-малоумния завършек в историята и въпреки това)
Дарк
Брекинг Бад
Истински детектив
Къща от карти (Касата)
Гомор (италианския, за камората)
Странни неща
Грим
Истинска кръв
Дневниците на вампира и Древните (въпреки че направиха безумен финал на ДнВ)
и още и още

просто забих, има поне още 20, 30 супер любими сериали

Simple Smile

Последна редакция: нд, 26 дек 2021, 16:04 от Diavolo

# 141
  • Mediterraneo
О, Тюдорите и мен така ме бяха запленили навремето.
Още по- назад, едни от първите сериали, които изобщо гледах- Лост, Кръцни- срежи, Отчаяни съпруги, Призън брейк. Разбира се- Анатомията на Грей. Д-р Хаус също е в тази група на по- старите неща, които обаче ми остават сред любимите сериали.
La casa de papel е сред последните ми любимци.

# 142
Догледах касата,хареса ми финала май и малко пресилен да дойде на моменти.
Сериалите по които съм се зарибява,бяха първо прочетени и после ги гледах,та не знам до колко съм обективна.

# 143
Честита Коледа и от мене! 🥰🤗
Бъдете здрави и мнооого щастливи!

Любими сериали... ехаа, много са. 🙂
Освен изброените от Дяволчето:

Сексът и градът, Приятели, Теория на големия взрив (изгледах го, докато бях бременна и трябваше 5 месеца да лежа и... да не се тревожа, затова гледах основно забавни сериали и любими филми, като "Гордост и предразсъдъци" и "Съдба на куртизантка"), които и в момента си гледам за добро настроение, Д-р Зоуи Хард, Момичетата Гилмор, Малки сладки лъжкини... имаше още няколко, които гледах като тийнейджърка. Интернатът го догледах с руски субтитри, защото не ми се чакаха български; Отмъщението (Revenge).

Революция (много се смях с "мексиканската мечта"), Последният кораб, Стоте, Имало едно време, Свръхестествено... и вероятно още много, за които не се сещам в момента.

Дяволче, дай линк към тази обща тема за сериалите. 🙏🤗

# 144
  • София
https://www.bg-mamma.com/?topic=1375731

А тази е моята, но тя е само за филми
https://www.bg-mamma.com/?topic=1384528

# 145
Много благодаря! 🥰

Любофф:

... и още нещо:

# 146
  • София
Ана Мария направо не мога да я позная.
А Ваня си е все такава лидетина.
Класическа Мерида... 🙂

# 147
  • Другата България
Ох, сериали.....та аз се чувствам толкова древна, толкова сериали съм извъртяла, че надали помня всички.
Вероятно съм писала, но любимите са ми полицейските и медицинските.
За медицинските съм започнала още от "Болница на края на града", "Спешно отделение" всички сезони, "Анатомията на Грей" отново всички без последния, "Д-р Хаус" отново всички, "Медиците от Чикаго", "Клъцни-срежи", "Ню Амстердам", "Специализантът"....сигурно пропускам някой. А, да, "Скрити доказателства" се сещам.
Полицейските нямат брой, всички сезони на "От местопрестъплението" Маями, Вегас и Ню Йорк, всички сезони на "Престъпни намерения" - много любим, "ФБР", "Веществени доказателства", "Студени досиета", "Полицаите от Чикаго", "Пожарникарите от Чикаго", "Кости", просто наистина не се сещам всички.
За скандинавското кино и "Мостът" и "The Killing" вече писах, за "Кестеновия човек" също.
"Изгубени"....ееех, нощем ставах да тегля новия епизод.
"Сексът и градът", "Отчаяни съпруги", "Бягство от затвора", "Breaking Bad".....брой нямат, наистина пропускам.
Сега Къщата, а преди нея Играта на калмари обаче са нещо съвсем различно, от обичайните жанрове, които гледам, по фантастика и комедии не си падам.
Но любими, ама много любими - "Изгубени", "Бягство от затвора", "Спешно отделение", "The Killing", "Отчаяни съпруги". За Касата няма нужда да споменавам. Heart

# 148
  • Великобритания
Всички от горните + Касъл .. ах Касъл ми е най най , след Двама мъже и половина , който ми е N1 за всички времена

# 149
Брех тази Мис Ели кога успя да го налази Вальо..? Оправна жена.

Веско Панчев се намъкнал като сгоден циганин.

Ана-Мария в голяма красавица се е превърнала. Тотална промяна. Много ми допада новата ѝ визия.

Общи условия

Активация на акаунт