ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 8 📺

• 28 485
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
  • Козлодуй
Ще кажа тук относно Сървайвър за да не оспамвам темата му Simple Smile Според мен Стани богат и Сървайвър са доста скъпи и БТВ ще избере само едното предаване Simple Smile Не харесвам кулинарните предавания защото според мен готвенето е любов и това диво бързане в тях е равносилно на ужасно готвене - трябва да се готви бавно и спокойно на бавен огън за да е вкусна манджата Simple Smile Много ще ме е яд ако Мастър Шеф замести Сървайвър. Но сега се наслаждавам предимно на БТВ защото обичам и Стани Богат и Сървайвър и техните новини гледам само за капките превключвам на Нова Simple Smile

# 616
  • Mediterraneo
Колко да е скъпо предаване Стани богат, рядко някой мърда от 500- те лева. Нищо общо като бюджет с един Сървайвър.

# 617
  • Велико Търново
Не е чак да не мърдат от 500-те лева, напротив. Повечето като втора сигурна "заключват" суми от порядъка 1500-2000 лв и успяват да си тръгнат с тях. Отделно, че имаше и петцифрени печалби. Но иначе заснемането на самото предаване пък не им е чак толкова скъпо, да.
Има и още нещо, което не е за пренебрегване - часовият пояс, в който се излъчва Стани богат не се включва в т.нар. праймтайм, т.е. рекламното време е на по-ниска цена.
Обаче се учудвам, че въобще се прави подобна съпоставка. Двете предавания не заемат едни и същи времеви отрязъци, че да трябва да се избира едно от двете. Все пак от 18 до 19 трябва да излъчват нещо. Така че колебанията няма да са между Стани богат и Сървайвър, а между Стани богат и нещо друго. Което със сигурност пак ще струва пари. Не знам колко им коства Татковци, например, но със сигурност не е правен без нищо. Пък и Стани богат поне има гарантирана гледаемост, не е като да е нещо ново, което тепърва да се налага на тв пазара. Татковци не беше лошо решение и дано подновят излъчването му. В крайна сметка ако искат да печелят рейтинг и в този по-ранен час, трябва да си платят, няма как да стане без пари.

# 618
  • Mediterraneo
Така, де, това визирах като цяло и аз- че се съпоставят две тотално различни предавания. Нищо общо нито като концепция, нито като часови пояс, нито като бюджет.

# 619
Интересно решение е Силвена Роу да е с едни и същи дрехи във всичките епизоди на предаването ѝ досега

# 620
  • Козлодуй
Аз не правя съпоставка между двете предавания те са в различен часови пояс но са скъпи и ми се струва че наистина може да се лишим от Сървайвър догодина затова сега се наслаждавам на пълния комплект любими предавания Simple Smile Много ми беше мъчно когато БНТ прекрати Стани богат, а Сървайвър толкова много време го чакам че просто не мога още да повярвам че го дават Simple Smile

# 621
# 622
Joy А, благодаря, вече се води, че съм го изгледала този Ерген.

# 623
Врабец, не си видяла водещия да пръска сексапил с оскубани вежди и гола главица. Изпуснала си много. Joy

# 624
  • Козлодуй
Не гледам Ерген но много се радвам, че го има за да привлича повечето хейт и да се коментира спокойно другите предавания Simple Smile
Фен съм на филмчетата на Неделчо Simple Smile Даже си купих пъзел от Лидл да редя ако имам време в негова чест Simple Smile Нали му викаха Пъзелчо Simple Smile

# 625
Още малко агитация и ще го загледам Joy

# 626
Кой гледАл, гледАл - Благовеста свали гащите Joy
Чакаме признанието на Елвира, че е like a virgin

# 627
  • София
Максималите са имали сбирка 🙂
Чакаме ги сравнително скоро. Очертава се мега як сезон
Туджаров е навсякъде и той е на партито, въпреки че не е сред участниците. Ама щял да ги популяризира. 😉

Юлиян с показно

# 628
Тук ли ще го коментираме Максимала или ще си направим тема за него ?

# 629
  • Другата България
Аз съм за да е тук.

Общи условия

Активация на акаунт