ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 8 📺

• 28 489
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • София

България 4търси талант - епизод 5 (13.03.2022 г.)

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 11:10 от Mari_Mar

# 601
  • София
Мен не ме мислете и на мен ми харесва, Лъжите май ще го оставям.

За Сървайвър, явно гладуват, но не го показват достатъчно наистина, отстрани изглежда все едно все ядат. Лош монтаж. Кантарът обаче показа - 3кг за Маги за 10 дни и -6кг за Милен за две седмици. За един от участниците тук някой написа, че е свалил 13 кг за престоя си, но не знам дали е вярно, не съм го чула лично от него (не пиша името, че явно означава, че се е задържал повечко). Предвид, че участието е максимум 40 дни, над 10 кг за такъв период си е наистина глад.

Алек решил да се пробва и той с игри тип на Гуспата, уж участваше при него, тестваше и игри в стари сезони на Фермата - Спарта Геймс, било е този уикенд и има много познати лица от Фермата и Игрите от миналата година, плюс Вили от Фермата 5.

# 602
И аз съм като Фани с този телевизионен сезон.
Сериалите, без Братя, не можаха да ме грабнат. Капките ги гледам по инерция. По-скоро те си вървят за фон. Хелс Китчъна е с много слаб каст - или са в истерия, или си тръгват ощипани и обидени. Сървайвър не ме грабна - по-тъпа версия на Игри на волята с по-приятно природа.
Друго по бтв така или иначе не бих гледала.
Та, от телевизора всъщност само Братя си гледам. Сценарият този сезон е още по-тъп, нормално за толкова сезони. Но аз имам нулеви очаквания и засега ги покриват Sunglasses

# 603
  • Козлодуй
Сървайвър е много хубав но сега се котира Ергенът повече и бтв може да забравят догодина за него защото е скъп Simple Smile Игри на волята е след Сървайвър т.е. е взел идеята от него Simple Smile

# 604
Да, то ясно, че хронологично Игрите са след Сървайвър Blush Аз даже от тук разбрах, че и битките в Игрите преди това са играни в Сървайвър. Но човек като не е гледал първите сезони на Сървайвър навремето, за мен, в съзнанието ми Игрите са първоначалната версия на нещата. И сега вече Сървайвър ми идва като кавър версия. Предполагам, че отчасти и на това се дължи по-слабият интерес към Сървайвър вече.
Ние тук си говорим повечето хора, които гледат. Но извън форума Игрите на волята бяха тема, чуваше се нещо от тук, от там. Докато Сървайвър сега все едно го няма.
А първите сезони бяха такъв хит, че и хора, които една минута не са изгледали (като мен) разпознават Ники Мартинов по лице.

# 605
  • Козлодуй
Ох радвам се че няма коментари в мрежата на Сървайвър, защото Игрите от твърде много коментари дори аз която нямам регистрация в социални мрежи разбрах победителят предварително - надявам се Сървайвър няма да допусне подобна грешка Simple Smile Въпреки това ми се ще малко повече да бъде състезателен като Игри на волята, а то предимно социална игра - ами времената се менят. Но и активността във форума не е показател за рейтинг на някое предаване защото много зависи от темата Simple Smile Ето аз много обичам капките и ги чакам с интерес тази вечер но не коментирам в темата защото там само негативни коментари ми бодът очите пък аз искам да се забавлявам, а не да чета хейт Simple Smile

# 606
А, на мен в темата за Капките даже вече ми изтриха пост Joy
Та и аз мисля да се върна да си пиша повече тук.

# 607
На мен Сървайвър и ИВ ми се струват доста сходни като предавания и се радвам, че решиха да не ги излъчват на гърба на едно на друго. Сървайвър ми се струва по-добре направено, но ИВ ми харесва повече може би защото там почти всички битки са на плажа Grinning

# 608
Гледах само първите два сезона на Сървайвър, преди да изтрият всичко. В първия имаше повече оцеляване и по-малко битки, но пък на мене ми беше много интересно. Дори това да изядеш стоножката, която те е полазила нощес, или паякът, който си срещнал на път за 00. 🤪 Във втория имаше повече битки, но пък на мене ми липсваха малко повече кадри за оцеляването.  Сегашният сезон ми е... малко странен с тези изградени предварително отношения.  Само аз го гледам, ММ не го хареса, иска си ИВ. 😂
Семейно гледаме Капките и Хелса, но наистина кастът е доста зле...
На Братята казах край, а другите сериали отказах въобще да ги започвам.

# 609
  • София
С напредването на дигитализацията е почти невъзможно участниците да не се познават поне задочно преди старта на снимките, сега комуникацията е толкова лесна, достатъчно е само да са им се появили в "хора, които може би познавате" в Instagram. В американския формат имаха този проблем още преди да навлязат социалните мрежи, защото там започнаха да правят сезони със завръщащи се участници, които дори да не са били в един сезон, се познават от събирания и покрай ангажиментите си към формата.

# 610
Юлиян е качил в инстаграм моменти от кастинг за участници в Максимал - май с някакви хора от народа Wink
Сериозни (за мен) физически упражнения мернах, така че май няма да има размотаване там.

# 611
Да, последното място в Максимала ще е за човек, непознат от ТВ екрана. Две от най-сериозните претендентки

Емилия Михайлова /гр. Разград/

Ермина Боянова /гр. София/

Още един любопитен факт за популярността на Сървайвър.
Вчера на лайфа на Йо и Бо имаше от 47 до макс 82 човека. ( част от тях бяха Ивайло,Зоран,Жени ... )

При Игрите нещата бяха много различни. Даже Манка-Калпазанка събираше около 450-700 човека, да не говорим за останалите, които се радваха на аудитория от 1.5к +

За Фермата не мога да кажа нищо, никога не съм гледал участник от формата наживо в ИГ и не зная каква е била аудиторията им. Но едва ли е била толкова малка.

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 13:22 от Bengun

# 612
  • Козлодуй
Bengun, благодаря за информацията Simple Smile

В Капките за сега харесвам Краси Радков макар понякога да пее фалшиво нали е от нашия край и ми е много забавен Simple Smile
Фънки също ме кефи като започне да се превъзнася само по рок и метал парчета пък Рачков го бъзика че харесва фолк певиците Simple Smile

# 613
  • София
Е, те направиха лайфа на гърба на Капките и турския сериал, малко трудно да съберат голяма аудитория.
Не е показателно все още.

На Фермата с лекота +1000 но зависи кой го прави лайфа. Под 100 човека не съм виждал. На Ивайло последните такива ама той прекали, а и формата отдавна вече беше приключил.

# 614
  • София
То зависи.Първо,това беше началото.Второ-Йо и Бо пак сами.Ами да бяха стартирали с още поне двама-например Зоран или да се вклюват на живо и други в техния лайф.
И да,определено сме свикнали към 18ч да започват.

Общи условия

Активация на акаунт