ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 8 📺

• 28 496
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Радостина.

# 571
  • София
Юлиян още се съди с гадовете

# 572
  • Козлодуй
Колкото и да ги съди нищо няма да направи само продължава да доказва колко е злобен Simple Smile

# 573
Колкото и да ги съди нищо няма да направи само продължава да доказва колко е злобен Simple Smile
Делото на Юли е за достъп до пълната информация от СМС вота.
Ще успее да види резултатите, но няма да е скоро е моята оценка.
Точно както и "Истинският победител" ще плати неустойка на Продукцията, но след много дълго влачене по всички инстанции.

Последна редакция: ср, 09 мар 2022, 14:16 от Bengun

# 574
  • Вестерос
Юлиян още се съди с гадовете

Много ми е интересна исковата молба, кой ли му е адвоката?

# 575
Винаги съм се чудила на хора като сървайвърския Ивайло. Защо отива въобще и отнема правото на игра на друг? Уж спортист, човек който трябва да е пример с волята, хъса си, психиката, а той - очите му не билЕ добре 🤦🏻♀ Мижитурки. Като е тръгвал да играе, не знам какво си е мислил къде отива. Може би след тренировка на дискотека ли…..Фръцна се, обиден и айде здравословен проблем. Оня Павел ли беше първия се отказа, тоя се отказа…. Саботират предаването така. То де не е много интересно, и те още повече го спъват.

# 576
  • Козлодуй
На мен и така ми е интересно, но наистина има хора които трудно издържат на глад и несгоди - и аз съм така затова съчувствам но не съм тръгнала да кандидатствам за Сървайвър Simple Smile

# 577
Винаги съм се чудила на хора като сървайвърския Ивайло.Фръцна се, обиден и айде здравословен проблем. Оня Павел ли беше първия се отказа, тоя се отказа…. Саботират предаването така. То де не е много интересно, и те още повече го спъват.
Истината е, че с отказването си направи играта в Бонток много по-интересна и напрегната.
Жалко само, че реално е заел мястото на някой достатъчно мотивиран човек.

# 578
И аз не издържам на глад и мизерия, не мога да съжителствам с буболечки, змии и подобни, не искам да жертвам крака, ръка, глава и живота си за Тупарев, Милошев, Иван и Андрей и който и да е, за това и не ходя. Но щом си се писал да ходиш, според мен не е достойно да се фръцваш. А че с Ивайло и без него, ясно че играта няма да спре. Все ще поеме ход на някъде, въпроса е принципен.

# 579
Юлиян е казвал по две думи за това, че ги съди. Аз поне в инстаграм съм засичала, в сторита. Реално, на него му трябва точно това - да види смс вота. Не знам дали може да ги осъди за това, че смениха начина на определяне на победителя, за да го прецакат. Ако не го е пишело никъде... Друг е въпросът, какво ще покажат разпечатките. ПордуцентитИ може да не искат да ги дават не само защото ще покажат, че той е победител. Може да искат да го оставят да си изхарчи парите и времето по дела.

# 580
ДААААААА .... 3:1
БЕНЗЕМАААААА х 3 Simple Smile
Добре, че беше Донарума ... до 60мин беше зле работата Simple Smile
Задължително е да купим Мбапе, страхотен футболист е.

Редакция
Страхотен обрат на любимия отбор, браво !
Айдеееее .. Реал "пенсионира" Меси да доиграва в САЩ Simple Smile
Не става само с пари, мда Simple Smile

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 02:41 от Bengun

# 581
Много ми хареса днес Стани богат. Ей така да бяха всички играчи - когато имаш идея за отговора, да рискуваш.

Изпуснах няколко серии на Братя, но сега сядам да наваксам преди епизода довечера. Да видим дали Ива е катурнала мафията Joy

Абе, хора, какво стана с този Максимал? Да не е започнал и приключил безславно?

# 582
Максимал ще започне след края на Сървайвър, вероятно в края на април или началото на май. Все още няма твърдо определена дата за началото.

# 583
Част от участниците в ИВ 3 ще са випове в кухнята,нищо не се вижда на заден фон обаче 😂

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 22:56 от лещичка

# 584
От къде са тези участници ? От Инстаграм?

Общи условия

Активация на акаунт