Естетични процедури за лице и тяло – 43 тема

• 81 332
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
svinkata, ако искате сложете снимка тук, за да видят повече дами и да получите повече съвети. Възможно е количеството да е било повече или да не е поставен на правилните точки на челото. Знам, че не се "разгражда", а се изчаква да премине действието му.
Honey1980, 2800 евро с включени посещения след това и стягащ клин. Сумата се разпределя в рамките на 6 месеца, без лихви. Единствено се плаща капаро в деня на липосукцията. В чужбина съм. Обмислям го от 15 години. Нито със спорт, нито с диета успях да променя областта на коленете. И криолиполиза опитах преди години, и лазери, и радиочестота, нищо не ми стопи мазнините.

# 91
svinkata, ако искате сложете снимка тук, за да видят повече дами и да получите повече съвети. Възможно е количеството да е било повече или да не е поставен на правилните точки на челото. Знам, че не се "разгражда", а се изчаква да премине действието му.
Honey1980, 2800 евро с включени посещения след това и стягащ клин. Сумата се разпределя в рамките на 6 месеца, без лихви. Единствено се плаща капаро в деня на липосукцията. В чужбина съм. Обмислям го от 15 години. Нито със спорт, нито с диета успях да променя областта на коленете. И криолиполиза опитах преди години, и лазери, и радиочестота, нищо не ми стопи мазнините.
Благодаря! Притеснявам се да сложа снимка тук, доста съм депресирана от така създалата се ситуация. Ако все пак някой е имал като моя проблем или просто смята, че може да ми даде съвет или да изрази мнение, мога да изпратя снимка на лични. Не мога да разбера миграция или паднал клепач е Sad

# 92
  • в 1001-та нощ
Изкривяването - само на челото ли е? Там, където е поставен ботоксът?

Би следвало - с отслабване на ефекта от ботокса - мимиката да се оправи. Но според мен отидете и на друг лекар, щом в Дерма акт не признават, че има проблем. Възможно е и нещо друго да е станало и да е необходима намеса, а не просто да се изчака време.

# 93

Би следвало - с отслабване на ефекта от ботокса - мимиката да се оправи. Но според мен отидете и на друг лекар, щом в Дерма акт не признават, че има проблем. Възможно е и нещо друго да е станало и да е необходима намеса, а не просто да се изчака време.
По скоро се свлече едната половина на лицето и се смали едното око. Кой лекар смятате, че би могъл да ме консултира?

# 94
  • На черешатааа
Скрит текст:
Ще споделите ли резултат след процедурата. Благодаря предварително Flowers Hibiscus

# 95

По скоро се свлече едната половина на лицето и се смали едното око. Кой лекар смятате, че би могъл да ме консултира?
По скоро е заради неправилно поставен ботокс. Решението е, да чакате да мине ефекта на ботокса. Моя близка беше така, само, че при нея се свлякоха направо и двата клепача, мислеше, че е алергична реакция. За два месеца се оправи. Консултира се с няколко други доктора, но казаха, че нищо не може да се направи.....

# 96
Woman89, аз ТСА-то съм си поръчвала от ибей. Това беше преди години, но тъй като много малко количество се изхабява все още имам половин бутилка. Имам и 50% но съм се осмелила все още да я използвам. Има доста неща, които трябва да се знаят преди да се започне процедурата. Ще ти изпратя файл с моите записки, за да се ориентираш.

# 97

Да не би да има засегнат нерв? Как така половината лице от един ботокс? Звучи стряскащо. За първи път ли слагате? За съжаление не съм истински компетентна по темата, тъй като съм просто пациент и аз, а не медицинско лице, но лекар, на който аз имам доверие и бих отишла на консултация да чуя мнение в критична ситуация е др. Десислава Лекова.

# 98

Да не би да има засегнат нерв? Как така половината лице от един ботокс? Звучи стряскащо. За първи път ли слагате? За съжаление не съм истински компетентна по темата, тъй като съм просто пациент и аз, а не медицинско лице, но лекар, на който аз имам доверие и бих отишла на консултация да чуя мнение в критична ситуация е др. Десислава Лекова.
Благодаря, ще се допитам и до нея.

# 99
Много видове лазери, много нещо. Разтърсих се и съвсем се обърках. Така или иначе имам час в Хил Клиник за лазер околоочна зона, но сега ползват третиноин крем на лицето и си мисля дали няма да е проблем в комбинация с лазера? И кое всъщност според вас е добре за тази зона, неоперативна блеферо пластика, 4 d лифтинг, лазери не знам обърках се вече

# 100

Благодаря за изчерпателната информация! Успех!
Ще се радвам да споделите резултати след интервенциите и да дадете координати на лекаря. Цената е доста ниска, особено за чужбина.

# 101
  • в 1001-та нощ
Много видове лазери, много нещо. Разтърсих се и съвсем се обърках. Така или иначе имам час в Хил Клиник за лазер околоочна зона, но сега ползват третиноин крем на лицето и си мисля дали няма да е проблем в комбинация с лазера? И кое всъщност според вас е добре за тази зона, неоперативна блеферо пластика, 4 d лифтинг, лазери не знам обърках се вече

За освежаване под очите, за реновиране с много видим ефект и бързо възстановяване - 7 дни - за мен от моя опит - най-доброто е неоперативната блефаропластика.

# 102
А само др. Ванеска ли работи с него, знаете ли?

Д-р Ванеска за pbserum
https://beautyconcept.bg/pbserum-medical/
Въпросния серум има две серии-козметична и медикал. Първата се нанася с ръце на лицето, в домашни условия. За съжаление в България не я внасят, говорих с вносителите. Има я в Чехия, Гърция, Русия, обаче не мога да я поръчам оттам.

# 103
svinkata, пратете и на мен ако желаете снимка, защото азимах случай с леко паднал клепач и може би мога да съдействам с мнение

# 104
alex_jp , споделете моля.

anadiflores чакаме да сподели, аз също се интересувам от информацията.

Имате лично съобщение

Не го намирам, а тогава дори и инжекционно има ли достатъчно добър специалист.

Общи условия

Активация на акаунт