Естетични процедури за лице и тяло – 43 тема

• 81 364
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Аз съм си правила филър под очите и ми седи вече 3та година! Много съм доволна! Стига да е направено от кадърен лекар, няма защо да се притеснявате.

[/b]
Момичета, има ли някакво друго решение за хлътване под очите освен филър, страх ме е да не мигрира и като цяло чета, че е опасно там. Предложете нещо друго.

# 106
При кого?
Аз съм си правила филър под очите и ми седи вече 3та година! Много съм доволна! Стига да е направено от кадърен лекар, няма защо да се притеснявате.

[/b]
Момичета, има ли някакво друго решение за хлътване под очите освен филър, страх ме е да не мигрира и като цяло чета, че е опасно там. Предложете нещо друго.

# 107

[/b]

Бихте ли споделили при кого и какъв филър сте сложили?!

# 108
Здравейте, имам въпрос относно тса(трихлороцетна киселина) ако е 10гр на кристал, как може да се направи на 20% разтвор или 30% разтвор. Тъй като и 99% чист кристал. Някой знае ли? Благодаря

# 109
Здравейте.
Иксам да си сложа филър в устните и съм се спряла на д-р Убейд Далмъш в Пловдив клиника "Armada", та въпросът ми е има ли момичета посещавали тази клиника и дали сте доволни?

# 110
Този доктор Убейд го следя в Инстаграм.Хубаво обяснява и гледам ,че доста известни личности си правят устните при него.Работи с Рестилейн Кисс и Плурал .Чела съм ,че с натрупване се получавали обемни устни като на снимките ,които е показвал и че през 4,5 месеца може да се подновява филъра.Аз не съм пробвала при този доктор,но ще ми е интересно да прочета мнения .

# 111
Здравейте,

Тъй катo четох из темата и предходната, но не успях да намеря това, което ми е нужно, реших да попитам деректно като съм предварително благодарна на всеки, който се отзове.

Преди 5 дни, приятелят ми си направи CO2 лазер на цялото лице, към момента коричките започват да падат и по рецепта след падането им, трябва да започне да се маже с Третиноин. Написана е само съставката, но не и име на продукт. Докторът казва, че продукта не е от значение стига да има третиноин. Проблемът е, че обиколихме над 15 аптеки и никъде не знаят за такъв продукт, нямам идея защо..

Някой, който е използвал такъв продукт за мазане или има информация ще съм много благодарна, ако сподели, тъй като времето си минава и се притеснявам с какво ще се маже след 3 4 дни.

# 112
Малко ми е странно толкова скорошно мазане след СО2.Третиноин в Бг няма да намерите, не знам кой лекар ви го е изписал?!.

# 113
Гръцки Аерол и турски Акнелис.
Но не смятам че мазане с толкова агресивен и пресушаващ препарат е ок за след СО2!
Аз се мажех с Дермалибур до падане на крустите, после, като паднаха Локоид, слвд него серията против пигментация на Биодерма.
Кой лекар ви го изписа?
На мен моят ми каза докато кожата не е напълно възстановена в никакъв случай Аерол.

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 22:59 от JACKLIN*

# 114
Здравейте,

Тъй катo четох из темата и предходната, но не успях да намеря това, което ми е нужно, реших да попитам деректно като съм предварително благодарна на всеки, който се отзове.

Преди 5 дни, приятелят ми си направи CO2 лазер на цялото лице, към момента коричките започват да падат и по рецепта след падането им, трябва да започне да се маже с Третиноин. Написана е само съставката, но не и име на продукт. Докторът казва, че продукта не е от значение стига да има третиноин. Проблемът е, че обиколихме над 15 аптеки и никъде не знаят за такъв продукт, нямам идея защо..

Някой, който е използвал такъв продукт за мазане или има информация ще съм много благодарна, ако сподели, тъй като времето си минава и се притеснявам с какво ще се маже след 3 4 дни.
Здравей, не знам при кой доктор е ходил, но е недопустимо да се започне с третиноин веднага след Co2 лазер. Правих процедура преди 3 години и се мажеш единствено с цикабио 50ти фактор на Биодерма. Третиноин съм слагала след 3тия месец след процедурата.

# 115
Нямам опит с третиноин, но доколкото съм чела не е продукт, който току-така да се маже и особено на "нова" кожа след CО2 лазер . След моите две процедури мазах до заздравяване единствено с  La Roche-Posay Cicaplast В5 гел и слънцезащита - по предписание на лекаря направил процедурата. Бях много доволна от резултата и съм планирала след празниците да направя по една процедура януари и февруари.

# 116
Процедурата е направена в събота 11.12 в София, в Белисимо при д-р Узунов, който се води, че е специализиралПластична и естетична хирургия и работи в клиниката по Изгаряния и пластична хирургия на УМБАЛСМ “Н.И. Пирогов”. Белисимо ни е препоръчана от няколко човека и уж си разбират от работата. Нямам други наблюдения. Сега прави 2 пъти дневно измиване с CeraVe гел за почистване (зелената серия), 2 пъти дневно след измиването слага Фусидин и отделно през деня се маже 2-3 пъти с Авен Цикалфат+ до падане на коричките, което по техни думи ще е до седмица. След това трябва да се спрат двата крема на Фусидин и Авен и да се започне този третиноин. Да обаче след като не успяхме никъде да намерим такова нещо, докторът каза, че не е необходимо да се използва и е достатъчно само да се измива с CeraVe и да се маже с 50 фактор слънцезащита.

Не знам как се изписва нещо и след това се казва "ама то наистина няма нужда от това, така че не е проблем и да не се маже", но това е ситуацията. Изчетох и аз доста по темата, тъй като аз приемах 11 месеца Роакутан и ми се наложи да чета доста за изотретиноините и подобни и ми се стори странно и на мен.

Просто сме в търсене на продукт, който да подхранва кожата и да помогне на червената кожа да заздравее, а само с измиващ гел и слънцезащита не съм сигурна, че това ще се случи.

# 117
Отдолу има нова кожа и е здрава, няма защо да заздравее.Мажете с хидратиращ продукт и това е, нищо специално след падането на корите не се прави.А от третииноина нямаше да се подобри кожата , а обратно.Това е агресивен препарат, знаете, щом сте се сблъсквали с Роакутан.
Правих СО2 и след като паднаха корите си продължих с рутината, която имах преди манипулацията, като изключих всички агресивни съставки за няколло седмици(киселини, ретиноли, вит Ц)

# 118
Здравейте момичета,
Искам да си поставя хиалурон и понеже рових, четох и разпитвах, стигнах до извода, че в момента цените във винтидж долс, са доста по-ниски от останалите места. Някой правил ли си е устни или ботокси при Мартин Желязков?
Други, които са ми препоръчани са д-р Бабаян и д-р Ванеска, но цените им са почти двойни на Мартин Желязков, а от снимките на тяхната работа - някои ми харесват, други-не! И съм много разколебана- хем бюджета ми е ограничен, хем не искам да рискувам да ме окюпазят някъде. Дайте съвет!

# 119
Vesdim, на мен винаги евтиното после ми излиза много скъпо.

Общи условия

Активация на акаунт