Естетични процедури за лице и тяло – 43 тема

• 81 393
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
....
Правих СО2 и след като паднаха корите си продължих с рутината, която имах преди манипулацията, като изключих всички агресивни съставки за няколло седмици(киселини, ретиноли, вит Ц)
Удобно ли е да споделиш, имаше ли видим ефект от процедурата? Какъв? Simple Smile

# 121
Да, имаше видим ефект за петна, тургур на кожата и пори,но не нещо уау…После нещата пак станаха постарому, но и аз не направих втори лазер, защото прецених, че резултатът за моята кожа не беше удовлетворяващ, а не ми се седеше пак с тези кори.

# 122
  • в голямото село
Здравейте момичета,
Искам да си поставя хиалурон и понеже рових, четох и разпитвах, стигнах до извода, че в момента цените във винтидж долс, са доста по-ниски от останалите места. Някой правил ли си е устни или ботокси при Мартин Желязков?
Други, които са ми препоръчани са д-р Бабаян и д-р Ванеска, но цените им са почти двойни на Мартин Желязков, а от снимките на тяхната работа - някои ми харесват, други-не! И съм много разколебана- хем бюджета ми е ограничен, хем не искам да рискувам да ме окюпазят някъде. Дайте съвет!
Погледнете в Дерма Вита, в две съботи от месеца има промоционални цени на устни.

# 123
Да, имаше видим ефект за петна, тургур на кожата и пори,но не нещо уау…После нещата пак станаха постарому, но и аз не направих втори лазер, защото прецених, че резултатът за моята кожа не беше удовлетворяващ, а не ми се седеше пак с тези кори.
Благодаря Simple Smile

# 124
Момичета, дали мога да сложа ботокс 2 дни след трета доза на Pfizer?

# 125
Аз сложих на петия ден.

# 126
Здравейте, дами ,

другата седмица  си записах час за скинбустери в околоочна зона. Имам малко детски въпрос-боли ли?Blush
Знам, че се поставя локална упойка под формата на крем, но ще ми е  от полза малко споделяне от опит Heartbeat . През последната година забелязвам едно леко хлътване под очите, което преди го нямаше, предполагам е за филъри, не за скинбустери , но истината е, че никога не съм ходила на инжекционни процедури, само на почистване на лице,  не съм смятала за необходимо, и малко ме е страх.  Записах си час в Дерма Акт, защото ходя на почистване там и епилация. И още нещо-подходящо ли е да се ходи на лазер седмица след скинбустер, тъй като имам няколко лунички от лятото, които искам да оправя?
Имам и още нещо, което не харесвам, пак през последната г.-назолабиалните бръчки. Четох в по-стара версия по темата коментар от Алена, че не препоръчва филъри, а лифтинг. Би ли ме посъветвала какъв и къде?Heartpulse

# 127
Аз правих очи, минаха през скулата. В сравнение с всичко друго, което съм правила това беше най-лекото.
Друг е въпросът, че не съм твърде доволна, не ми е много симетрично

# 128
Anitaa90, сподели отзиви като си го направиш. Планирала съм го и аз при следващо посещение, но вероятно ще е след празниците, защото докторката ми каза, че 2-3 дни ще съм вероятно доста подута. На бузите от скинбустера ми стояха убожданията като пъпки от комар по 3 дни...

# 129
Аз правих очи, минаха през скулата. В сравнение с всичко друго, което съм правила това беше най-лекото.
Друг е въпросът, че не съм твърде доволна, не ми е много симетрично

Привет, благодаря за обратната връзка! А, как така не е симетрично- сложили са повече от материала откъм едната страна и сега кожата е по-глатка там ли или как?

tuali
Anitaa90, сподели отзиви като си го направиш. Планирала съм го и аз при следващо посещение, но вероятно ще е след празниците, защото докторката ми каза, че 2-3 дни ще съм вероятно доста подута. На бузите от скинбустера ми стояха убожданията като пъпки от комар по 3 дни...
Tuali, непременно ще споделя, подуването   малко ме притеснява, защото съм с час за 23-ти и не ми се иска да съм мн подута, но съзнавам, че е индивидуално и зависи от мн. фактори, дори моментни на циркулиране на кръвта по време на обождане. А, ти какъв ефект търсиш от процедурата?
Също така момичето, което ми записа час за процедурата и след седмица за лазер на бузи, заради лунички, не каза, че лазерът е проблем, но аз си мисля няма ли да се разгради скинбустера и ако да, колко да се изчака? Мисля да се посъветвам и с лекарката, но ако някой има опит, нека го обменим Simple Smile Прекрасна събота!

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 11:58 от anitaa90

# 130
Anitaa90, търся ефект на леко освежаване и заглаждане под очите. Нямам бръчки, торбички или голямо хлътване, което да е примерно за филър. Имам едва забележимо хлътване (на почти  41 съм) и решихме, че бустер ще освежи и "напомпа" леко уморено изглеждащата кожа там.
Скрит текст:

# 131
Тази вечер гледах повторение на едно предаване и останах без думи за поканената дерматоложка д-р. Румяна Кожухарова. Ми, тя изглежда плашещо. Имам чувството, че двете половини на лицето са супер различни, а горната устна почти не се помръдва.
Може да ви е интересно.
https://bnt.bg/news/kak-se-pravi-feislifting-bez-operaciya-v3101 … 9-301427news.html
Бих се радвала да предположите какво според вас си е правила или не си е правила гостуващата.

# 132
Аз нямам подуване, нито след процедурата, нито на следващия ден, на едната буза дори не си личи къде е бодено, на другата е като точица, не по-различно от бенка.
Имаше, да, от едната страна материала е малко повече и е по-добре прибрано. Лошото е, че не ги видях на момента, а ходя в друг град. Не е фрапиращо, но нали знаете, най-големите дефекти са тези, дето само ние си знаем.

# 133
Тази вечер гледах повторение на едно предаване и останах без думи за поканената дерматоложка д-р. Румяна Кожухарова. Ми, тя изглежда плашещо. Имам чувството, че двете половини на лицето са супер различни, а горната устна почти не се помръдва.
Може да ви е интересно.
https://bnt.bg/news/kak-se-pravi-feislifting-bez-operaciya-v3101 … 9-301427news.html
Бих се радвала да предположите какво според вас си е правила или не си е правила гостуващата.
Не знам защо, но като я видях  въпросната лекарка, веднага направих аналогия с  Илияна Беновска. С две думи… изглежда ужасно

# 134
Преди няколко дена си сложих Теосиал кис 1 мл в устни.Ми все едно нямам никаква разлика отпреди 4 месеца,когато поставих Револакс 1 мл.За 5 път вече слагам от 2 год.насам и никаква осезаема разлика нямам.ММ отново намекна пари на вятъра.Докторката  ми каза,че за да искам "ефектен "резултат не зависило от вида на филъра/ аз вече през почти всички минах Nerd /,а трябвало поне при мен да се слага през 2 месеца,за да се получило натрупване.

Общи условия

Активация на акаунт