Естетични процедури за лице и тяло – 43 тема

• 81 364
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
Аз имам същия проблем. Сред последното слагане на ботокс, появиха се бръчки, подобни на вдлъбнатини, над външния край на веждите. А там не съм имала бръчки. Само че при мен стана веднага. Проблемът е, че не намерих време за ретуш, така че сама съм си виновна. Още си стоят, въпреки че би трябвало да ме е отпуснал вече ботоксът /юни е слаган/.

# 151
  • Варна
Аз бях на ретуш, значи не е там проблема. Сега се сещам, че и моите леко се загатнаха след ботокса веднага , но сега като отпусна се видяха повече, значи не си въобразявям. Нямах ги преди. Може би защото ботокса стяга кожата на определени места, а кожата тук се насъбира ли, не знам.. Явно е от техниката на инжектиране..

# 152
Ако сте ок с английския, гледайте този доктор, много добре обяснява защо се получава това с компенсаторните бръчки. С две думи - от не достатъчно или пък прекалено много ботокс-ване на околните зони, които почват да наваксват с мимика за блокираните мускули. При някои хора анатомично е по-вероятно да се получи, затова трябва индивидуално да се гледа къде-какво... Но както знаем, на повечето места ти дават цена на ботокс за определена  проблемна зона, а не малко тук, малко там (за да се предотврати обратен ефект)
https://youtu.be/lve1QXKYR4w
Този има и едно доста вайръл видео за филърите и мита, че се разграждат от само себе си... Огромната част не се, само мигрира, което си е леко плашещо.
https://youtu.be/yoF_Ez27-L0

Последна редакция: нд, 19 дек 2021, 19:53 от tuali

# 153
Благодаря за клип четата,ще ги прегледам. Искам да уточня, че аз правих и околоочна, и цяло чело, вкл. Глабелата. И аз мисля, че някъде е сложено неправилно количество. Иначе при същата лекарка съм слагала и преди, но сега за първи път го има този ефект.

# 154
Здравейте, момичета. Имам нужда от мнение за клиника Виталайз в Бургас и по-точно за поставяне на хиалуронова киселина в устните. Ще съм Ви много благодарна.

Последна редакция: нд, 19 дек 2021, 21:04 от Wasilena Dimitrowaa 709360

# 155
При мен бръчките на челото също се задълбочиха след ботокс. По-ясно изразена ми беше само гневната, но сега цялото чело вече има бръчки. Слагала съм ботокс многократно, но през дълги инревали от време.

# 156
Здравейте, момичета. Имам нужда от мнение за клиника Виталайз в Бургас и по-точно за поставяне на хиалуронова киселина в устните. Ще съм Ви много благодарна.
Здравейте,в Бургас не Ви препоръчвам при никой.....

# 157
  • Варна
Ужас, чак вече се чудя дали да продължа с ботокса на чело.. Бях сложила за първи път, не е да кажеш дълги години да съм блокирала дълбоки бръчки така и да са лъснали изведнъж.. Каква апаратна или друга процедура мога да пробвам за чело?

# 158
Ново 20! Бръчки след ботокс, тъкмо си бях запазила час за януари...

# 159
Някой дали е ползвал услугите на клиника Aestheline?
По-конкретно ме интересува 4 Д подмладяване с Fotona. Знам, че повечето отзиви за апаратни процедури са негативни, ама реших да попитам.
https://www.aestheline.com/bg/services/aesthetic-procedures/lase … ser-rejuvenation/

# 160
Ново 20! Бръчки след ботокс, тъкмо си бях запазила час за януари...
Здравейте,все пак мисля,че не  е напълно сериозно,зависи,кой доктор го е поставил....

Последна редакция: вт, 21 дек 2021, 07:37 от dijana1977

# 161
Нямам бръчки след ботокс.Трета година слагам, но цяло лице.Единствено имам компенсаторни бръчки на носа, но ситни и лекарката ми каза, че няма нужда да слагаме.

# 162
И аз нямам бръчки от ботокс 10 години почти слагам. Но имам общо смъкване на цялото чело и клепача ми е малко паднал според мен от ботокса. Според лекари е от гравитацията.

# 163
  • Варна
И според мен е от ботокса.
И, да, става въпрос за компенсаторни бръчки, но е неприятно..

# 164
  • в 1001-та нощ
Макар и рядко да съм поставяла ботокс - бръчки не съм имала. Именно заради компенсаторния механизъм се поставя на няколко групи заедно и в последно време не са прави "пълен блокаж", а се оставя макар и лека мимика.

И аз нямам бръчки от ботокс 10 години почти слагам. Но имам общо смъкване на цялото чело и клепача ми е малко паднал според мен от ботокса. Според лекари е от гравитацията.

Не е от ботокса. Това се случва и при хората без никакъв ботокс. Естествените процеси на стареене са - свива се черепа, стапя се мастната тъкан, отпуска се кожата ...

Общи условия

Активация на акаунт