Но вместо при това положение Велина да е попривикнала на шум - тъкмо обратното, толкова леко спи, че и най-малкият шум я буди, както и ако я завием, когато се е отвила...
И тогава се почва пак отначало - рев, приспиване и пр. 
Аз като правя домашно пюре и без това доста сипвам от бульона и тогава размачквам... Та какво се има предвид под супа - вече не намачкано, а дребно нарязано с преобладаващ бульон ли?

Аз като правя домашно пюре и без това доста сипвам от бульона и тогава размачквам... Та какво се има предвид под супа - вече не намачкано, а дребно нарязано с преобладаващ бульон ли? 
Като гледам Дими тя вече предъвква или поне си го мята в устата. Вчера готвих за нас постна супа и отделих за нея малко без подправки и сол, и си яде. Не се задави на картофите и морковите. И бульон и давах онзи ден и й хареса. Но не съм повтаряла. Нещо и се напълни коремччето и после не искаш много да яде. А дадох около 30мл с чаша, което значи че половината беше по лигава.
Че и той искаше да суче.

, хем малкия не се е будил нито веднъж през нощта.
Това, че минават на подобна на нашата храна ли? 
иначе не знам, как ще е... 

Разкажи ни за малката Вяра!
....
Бютиии, мерси са потичащолигите почерпка!
Това, че минават на подобна на нашата храна ли? 
иначе не знам, как ще е...
Йоан се роди с доста коса, която обада и сега започна да излиза новата, ама е много, много малко. Препоръчани теми