Момичета заминавам за три дни в провинцията - каката има двудневна ваканция и ще използваме да се размоткаме напред-назад! Ако някъде намеря нет, ще вляза да ви поздравя!
и два пъти сменях, отгоре на всичко въобще не ми се разтвориха. Нали уж много лесно се разтваряли
, аз по-добре обикновени да купя. 

- появи се обрив на главичката и по краченцата и стана направо на хроли
Реших да спра антибиотика и обрива почна да изчезва. Остана само по брадичката. Но днес му дадох 1/4 пюре на Ганчев (тиква, картофи, ориз и мляко) и тази вечер пак имаше пъпчици по корема. Направо незнам вече от какво може да се появяват. Някои имал ли е подобни проблеми?
!!
.
!
За това вече спрях да го слагам към млякото, а прибавям по малко към кашата, дано скоро да свърши и повече никога няма да купя отново.
вярно че педиатърката е разгледала пъпчиците, но все пак дори да не са характерни на вид, никой уважаващ себе си лекар няма да изпише антибиотик при температура и начало на обрив който не е ясно как ще се развие, ега си, аз бих я сиктирдосала моментално. Ти си спряла антибиотика (браво, защото ако все пак е някакъв вид шарка ега си мазалото може да стане с един антибиотик!) но обрива се разпростира - бягай на лекар да го види! не знам какво имаш предвид под "хроли" но не ми звучи добре. 

По-скоро ми се е случвало хората да се шокират от избрания от мен начин на захранване. Не всеки разполага навреме с нужната информация, пък и в крайна сметка важното е как се отразява на детето. Все така добре да расте малката пъргавелка! 
), та в тая връзка да се оплача и аз, вчера майка ми какви ги е натворила... Понеже почнах работа, като нямам време да готвя, вземам понякога храна за баткото от млечна кухня (менюто за възраст 1,5 - 3 години), и майка ми - да вземе да даде на малката неговия десерт, който беше крем карамел
!!!!...А аз не съм въвела жълтък (и не мислех, какво остава за цели яйца!), и съм тръгнала да и обяснявам как да приготвя кашата от елда...Божееее, божкеееей
...ми така е, като не седя да си гледам аз детето... 

... Ако някоя мама е по-компетентна, да свирка,плс...

Туй чудо баш на Пеньо прилича, ама той с чудна хубост бил дарен
, според собствените му думи...