И в слънце, и в студ, априлчетата вън сноват

• 9 160
  • 330
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Филипа, разсмя ме с тоя Пеньо! Joy hahaha

Зарка, една съфорумка от Русе имаше този проблем с малката и аз оттам знам. Тогава и заковаха в Здравния темата.
А, къде е Дея?
Сесил, радвам се, че всичко е наред в момента. За захранването-не се притеснявай. Сред нас има такива, които са захранили късно, но и такива, които са захранили рано. Всеки си избира сам!Важното е, че Вяра е добре! Hug
Иленка, така е, мила, за съжаление-колкото и да обясняваш, те си карат по тяхному. Дано малката не реагира!

# 286
  • София
Добро утро и от нас с Вальо!  Coffee

Искам да ви питам, напукват ли се устните на вашите лапета от вятъра и мажете ли ги с нещо? (Не срамните устни, тези на главата!  Mr. Green  Уточнявам, да не се объркате, че гледам и такава тема сте зачекнали  Peace )

# 287
  • София
Тази сутрин само час ми отне да ви изчета  Mr. Green Добре, че времето е хубаво и всички щъкаме навън  Mr. Green Та добро утро  Hug
Моето утро започна в 7 ч и не би било зле ако не бях заспала в 3ч  Tired Вече седмица сладкото ми детенце се превръща в истинско изчадие стане ли 22 ч. Заспи ли следващите 3-4 часа са кошмар - буди се с истерично пищене, спи и пищи, мълчи само като е гушнат, тези 1-2 нощи ми дава аванта като ми позволява да седя и да го гушкам, иначе преди стоях права  Tired Доближа ли леглото да го оставя и изпищява и се успокоява само ядейки. Онзи ден т.е. нощ дадох Панадол и аламинут отнесе плувката, тази нощ, в 2ч пак прибегнах към него, пусна едно дълго пръъъъъъъъъц и заспа на мига. Колики ли се завърнаха, боли ли го нещо не мога да разбера, а не ми се ще да му давам всяка нощ Панадол...

МамаМеца, пак претърпях неуспех с кашата Ориз и рожкови, все така си стои на парцали, на вкус нищо й няма затова му я давам, но ми е едно леко притеснено. Да покажеш какви бижута правиш, защото любопитството скоро няма да ми дава мира.  Embarassed

Танче, хич ме няма в правенето на такива картички, но ако имаш сайтове с хитринки в изработката им, дай или ми ги прати на Скайпа да се пробвам.

На патерица Честит Имен Ден на Мишо, Анджи, Рени, Рачето, таткото на Енви!   bouquet

# 288
  • Русе
Иленче, в урината на Пресил нямаше левкоцити, само единични плоски епителни клетки и другите екстри, които според педката не са проблем, просто трябва повече течности.Да, ама забелязвам че сутрин много опишканият памперс мирише по-остро, дали това е проблем или просто поради захранването и приемането и на др храни, освен млако, се получава тази миризма Thinking
Филипка, понякога и на Диди така мирише по-остро сутрин, и аз го отдавам на малкото течности... Rolling Eyes
Сравнявам и с баткото - и на него сутрин му е по-тъмна и концентрирана урината...(а и на момченцата е по-серт по принцип)

А за тези левкоцити, си спомням че и Преслав имаше точно толкова - 3-4 преди месец, като му оправяха пишока, и казаха че било нормално... Thinking

# 289
Добро утро и от нас.
Днеска май ще е ден на дългите разходки и кафенца Laughing
Тия плазмони на прах всеки път като тръгна да ги слагам и става един ужас #Cussing out запушват биберона.
Това със спането явно е някакъв период, малката се буди над 15 пъти през ноща за биберона за вода абе ужас.
През деня също е някакъв ад, мрънка вика #Crazy

# 290
  • 2 етажа над тавана
Привет и от нас!

Сесил, прегръдки на малката Вяра! Браво и на двете ви за това, че сте се справили така успешно с премеждията! От тук нататък - само хубави мигове. Hug

Мтаня, консултирай се и с друг лекар, то и аз като почнах да чета поста ти и си помислих за шарка, но дано не е това Praynig

Зарка, мерси за напомнянето, скоро и аз не съм се заглеждала по-обстойно, макар че съм запозната с проблема от форумската тема.

Ренка, аз с нищо не мажа муцунката, но и не се е случвало да се напука от вятъра.

Ей, Фил, утрепа ме с тоя Пеньо (ама голямо зарибяване направи с тия кашкавалени муцунки)

Пак е чуден ден за разходки!

# 291
Да питам нещо тъпо: Embarassed
Когато навън ви се налага напр. да забъркате кашата в какво си носите бурканчетата, лъжичките, шишенцата, салфетките, лигавника и пр.?  Thinking
Аз ги слагам в една найлонова торбичка, но като я разпъна тая софра навън - много неестетично ми се вижда... Rolling Eyes
Абе на всичкото отгоре и ей такива неща ме вълнуват! Sick

# 292
Добро утро и от мен  Wink Само аз още нещо не мога да се справя с новите муцунки за това използвам старите, но тия дни ще се постарая .

Да ви споделя, че след снощното ядене на млякото с две бисквити имаше ефект, значи от 22 часа се събуди чак в 5 , т.е. след 7 часа. Това не се беше случвало при нас. Сега съм решила , че така ще продължавам. Днес една приятелка ми каза, че имало специални биберонки , които били за по-гъсти неща, като звезда отпред. Сега ще ходя да проуча въпроса.

Ренка, не съм забелязала да и се напукват устата. Но може би може да ги мажеш с крема за студено.

Иленка, направо ме разби с  тоя крем карамел. Аз пък както се гласях да давам супичка, та вчера след като питах педиатърката дали може и тя каза да, добре че между другото спомена , че без застройка, аз въобще не се бях замислила, а супите винаги ги застройвам, та така щях да я оплескам и жълтък и белтък да дам и то почти сурови. Абе направо ме е яд как може да съм толкова тъпа  ooooh! Да е жива и здрава жената дето спомена.

Филипа, и без да уточняваш щяхме да се сетим за кого говориш  Joy

Енвиа, аз навън не съм носила каши , а само с пюре и си нося в едно пликче , където после хвърлям всичко мръсно.

# 293
Добро утро и от нас  Coffee
newsm46 Нашите нощи напоследък са също такива-будене с писък на по 15 минути, час, полвин...лока чай и се намества ама много е неспокоен.Имаше само от 00,30 до 4,30 плътна почивка тая нощ, за което съм благодарна-вече като робот ставам сънена и пак лягам ужас е... bambam
* Сесил радвам се че си имаш едно малко ухилено диваче - здраво и жизнено пък другото няма значение smile3540
* Мтаня да се оправяте, дано не е шарка...
* Ренка нищо не мажа на усните му, но и смисъл няма той първо ще го изяде и второ не съм забелязала да се напукват Peace
* Иленка направо ШАх и Мат с крем карамела  Shocked
* Филип@ на мен тоя образ веднага ми напомни за "Абе къде е батко..?" от шоуто на слави Joy
* envia аз каши не забърквам, но кой ти гледа естетика - детето да е сито Mr. Green
П.П. Сминчо вчера до централна поща да сте ходили по обяд към 13,30? Незнам защо но реших, че бяхте вие без да съм ви виждала Blush

# 294
Здравейте и от мен, една наспала се мама

Не мога да не се похваля, че Алекс заспа в 22.30 и стана САМО ЕДИН ПЪТ в 2.30 и отнесе до 8 сутринта

мама79, задължително трябва да се видим

Сесил, радвам се, че малката беборана е добре вече  bouquet

Данче, да не са и зъбки? newsm78

аз взех една ябълкова каша на Хумана - безмлечна, да видим дали ще има успех, че не иска никакъв плод детето
'хрупа' си зеленчуците и това е

днес отваря врати изложението "трите ключа" и трябва да се пообиколи

# 295
  • София
[i]Mama79, дойде ми идеята да ги събереме на едно място всички ревящи среднощници  ooooh! Така само един ще се мори  Mr. Green

Смин, не са зъбки, поне като гледам венците са му спокойни. Днес ще взема някакво гелче все пак  Rolling Eyes А какво има на това изложение? Оф, така ми се ходи по разни базари, пазари, изложения, панаири....

Ей и сега, затварят му се очите за сън, обаче пак вилнее ooooh!.... И му тече носа.... ще питам лекарката ни за някакви капки, какво ще кажете, дали е добре или нетрябва веднага да се скача на медикаменти?  newsm78[/i]

# 296
  • София
Днес ще ходя да купя на малчо едни пантофи, които са от ест. кожа отвън, а вътре са меки и дебели - ако въобще някой ме разбира  Embarassed стават за парлама обувки, хем топлят много, хем дават завършен вид на тоалета  Mr. Green , защото нещо с тези търлъци  Thinking.... Та ще пусна после снимка ако ви харесват да пиша координати - та това исках всъщност да кажа, като не съм си доспала съм толкова неадекватна  ooooh!.....

# 297
Сега гледах по БТВ репортаж за жестоко пребито 2 годишно детенце!
Направо ми се скъса сърцето - беше гипсирано миличкото и цялото в сисини. Било е пребивано системно от родителите си. ТЕЗИ ХОРА СА ЗА РАЗСТРЕЛ! Просто ен мога да се успокоя! Каква е тази държава - това детенце е постъпвало 6 пъти в болница! Защо никой нищо не е направил!

# 298
И аз го гледах и се разплаках.  Думи нямам Cry

# 299
Мама Меца благодаря за бързия отговор и съветите на всички Hug Незнам, но наистина нямам вяра повече на тази докторка Sad Без да проследи оплакванията и обрива няколко дни и с лека ръка да напише антибиотика  Rolling Eyes. Затова и не съм и звъняла повече. Аз спецялно мисля, че не е шарка, защото първо изби обрива после вдигна температура. При шарката е обратно. Лекарката ми излезе с обяснението, че разстройството е от високата температура, обрива се усъмни за алергия, а високата температура- вирусна инфекция (без да е имал хрема и кашница). Та каза, че нещата са наслагани, но като се замися сега, напротив май си бяха вързани едно с друго и може би наистина е реакция от храна. Тъй като пак се появи обрв по корема и си мисля дали да не го оставя на кърма докато не изчезне напълно  Thinking
А можете ли да ме посъветвате на какъв лекар да го заведа- алерголог или дерматолог. Ако може дайте адрес и телефон на добър специалист. Предварително благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт